19.8.2014

Mustat housut ja 4 asua

Mainitsin eilen Le Follien syksy– postauksessa, että sain Stefanialta Liu Jo:n uudet mustat vahapintaiset farkut. Liu Jo farkkujen rakastajana nämä olivat täydellinen lisä garderoobiin. Mustat housut ovat omat suosikkini ja edelliset mustat Liu Jo:n yksilöt olenkin käyttänyt todella loppuun! Syksyllä ja talvella jalastani löytyy 80% ajasta mustat housut tai farkut.

Otimme muutaman kuvan mustien farkkujen ja erilaisten yläosien kanssa, joihin kovasti syksyn uutuuksien joukossa ihastuin.  Le Follien valikoimassa rakastan erityisesti iBlues merkin vaatteita, mutta tällä kertaa ihastutti super paljon myös Koccan ja Liu Jo uutuudet.

lefolliensyksy

 

Housut, Liu Jo  / 1. paita,  Liu Jo / 2. paita, Kocca / 3. paita, Liu Jo / 4. paita, Kocca

kocca

Paidoista rakastuin ihan erityisesti tähän Koccan super über söpöön karvaihanuuteen!! :D Voi apua miten ihana se on. Paita oli päällä todella pehmeä ja tämä piristää kyllä syksyn asuja todella paljon söpöllä värityksellään ja karvaisella yläosan yksityiskohdallaan:)

liujo21

Liu Jo uusissa vahapintaisissa farkuissa tykkäsin erityisesti lahkeiden vetskarista. Housut ovat todella istuvaa mallia ja tekevät jälleen sen kuuluisan bottom up efektin takapuoleen;) Itse otin mallista aika pienen koon, koska ne tuppaa aina muutaman käytön jälkeen hiukan venymään. Näin ne istuvat parhaiten vielä pitkään! :)

liujo11

Käykäähän kurkkimassa kaupungilla käydessänne Le Follien uutuuksia ja testaamassa myös über hyviä Liu Jo farkkuja! :) Niin ja kertokaa ihanalle Stefanialle terkkuja <3

(Farkut saatu Le Folliesta)

 

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    MERENHELMI
    19.8.2014 at 09:26

    Olet upea Mona! <3

    • Reply
      Mona
      20.8.2014 at 14:43

      Voi kiitos ihana Veera <3 :) Sinä se upea olet<3

  • Reply
    Jaana
    19.8.2014 at 11:01

    Onkohan LeFollie ikinä ajatellut kaupan laajentamista netin puolelle. Nuo puserot ja topit, mitä sulla on näissä LeFollie-postauksissa ollut päällä, on ihan mielettömän kivoja! Itse ainakin olisin kiinnostunut nettiostamisen mahdollisuudesta……

    • Reply
      Mona
      20.8.2014 at 14:44

      Kannatan ideaa!!! :) Pidetään peukkuja, että joskus Le Follie saisi myös nettikaupan. Siellä on kyllä niiiin paljon kaikkea ihanaa <3
      Toki Stefanialle voi laittaa spostia ja kysellä toimitus mahdollisuuksista!! :)

  • Reply
    Salla
    19.8.2014 at 12:44

    Täältä ilmoittautuu toinen wet look -farkkuihin hurahtanut! Ne tuo asuun kivasti särmää, mutta ovat kuitenkin niin siistit että käyvät tilaisuuten kuin tilaisuuteen :)

    • Reply
      mami
      20.8.2014 at 06:16

      Ihanat pökät, paidoista/ puseroista puhumattakaan!!!

      • Reply
        Mona
        20.8.2014 at 14:45

        Salla,
        Ne on vaan niiiin kivat! Todellakin tuo kivasti särmää :)

        Mami,
        eikö!! :) Le Folliessa on aina niin paljon kaikkea kivaa <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *