18.8.2014

Le Follien syksy

lefollie1
lefollie2
lefollie3
lefollie6

Kävin tänään pitkästä aikaa ihanan Stefanian kanssa sovittelemassa Le Follien syksyn upeita uutuuksia. <3 Kauniita pehmeitä värejä, upeita farkkuja ja laukkuja oli taas liike täynnä. Le Folliessa vierailu on jokaikinen kerta yhtä ihanaa ja erityisesti ilahduttavaa. Stefania on hymyillen vastassa ja tarjolla on usein myös hyvää kahvia;) Sain Stefanialta Liu Jo:n uudet mustat farkut, joiden kanssa kuvasimmekin muutaman erilaisen kokonaisuuden. Tulossa siis kuvia niin mustista täydellisistä housuista, kuin muistakin syyslemppareistani, joita kokonaisuuksiin poimin!:)

Ihanaa vaikkakin vähän sateista maanantaita kaikille!:)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jonttu
  18.8.2014 at 21:08

  Minkä merkkinen tuo musta laukku on? Kolahtaa minuun ainakin aivan täysin.

  • Reply
   Mona
   18.8.2014 at 22:12

   Se on Koccan! :) Se on kyllä super kiva :)

 • Reply
  Tanja
  19.8.2014 at 21:45

  Mulla on myös Liu Jon farkut, mutta mun on tosi vaikee löytää sopivia pituudessa. Kun on tällainen lyhytkoipinen niin ne tuppaa olemaan muutaman sentin liian pitkät. Jotkut jopa 10 senttiä :( Muuten tykkään niitten malleista tosi tosi paljon :)

  • Reply
   Mona
   20.8.2014 at 14:27

   Mulla tuppaa usein olemaan lahkeet myös liian pitkät:/ Se on kyllä ärsyttävää. Näissä oli kyllä just eikä melkein täydelliset lahkeet.
   Liu Jo:t on kyllä mega ihania <3<3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *