11.8.2014

Rose Moisture Plus

jurlique1
jurlique2

 

Kesäistä kosmetiikkavinkkiä seuraavaksi. Moni jo varmasti tietää, että rakastan Jurliquen tuotteita ja olen jo pitkään tehnyt merkin kanssa yhteistyötä. Nyt testissä on kesän ajan ollut ihania Jurliquen uutuuksia ja yksi niistä on ollut tämä Rose Moisture Plus kosteuttava geeli.

Tämä on ihanan kevyt normaaliin kosteusvoiteeseen verrattuna ja onkin ollut täydellinen juuri kesällä. Tuote jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi, muttei jätä siihen rasvaista tunnetta lainkaan. Se myös hoitaa ihoa tehokkaasti ja antaa suojaa. Ruususarjan tuotteet Jurliquella ovat suosikkejani ja tässäkin tuotteessa eniten tykkäsin ihanan raikkaasta tuoksusta. Turusta Jurliquen tuotteita löytyy mm. kauniista Ravensaran hoitolasta!:)

Ps. Jumittaako teillä blogi välillä niin, ettei sivut lataudu lainkaan? Mulla on nimittäin pieniä ongelmia vastailla teidän kommentteihin nyt, kun sivut jää jumiin tämän tästä :/ Täällä koitetaan selvitella mistä johtuu, mutta laittakaahan palautetta tulemaan mikäli samoja ongelmia ootte huomannut?

Nyt kuitenkin ihan mahtavaa energistä alkavaa viikkoa kaikille!! <3 :)

(Jurlique tuote saatu blogin kautta)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *