10.8.2014

Uutuksia + lukijoille tänään alekoodi!

Vaikka kesä onkin ollut ihanin ehkä koskaan on pakko hyväksyä, että kohta se syksykin jo tulee. Itse onneksi rakastan syyspukeutumista, mikä hieman helpottaa kesästä luopumista, vaikka kyllä kaikkia ihania kesähepeneitä pian jo ikävä tuleekin.

Sain teille yhteistyön tiimoilta tämän päivän ajaksi 15% alekoodin Nellylle kaikkiin omien merkkien uutuuksiin (NLY trend, Notion 1.3, Jeane Blush, Estraduer, NLY shoes and NLY accessories!) Alen saa koodilla MONAFALL15.

Tämän tiimoilta keräsin kasan syksyisempiä ihanuuksia, joista toivottavasti saa hieman inspiraatiota syksyn pukeutumiseen! :)

Pitkähihaiset lämpimät paidat ja rennot neuleet ovat yksi syksyn parhaimmista jutuista. Rennon collagepaidan voi yhdistää niin hameen kuin boyfriend farkkujen kanssa. Pitkälle syksyyn pärjää myös shortseilla, kun lisää niiden alle sukkikset. Farkkushortsit ja collage on täydellinen yhdistelmä! :)

pitkähihaiset

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 

Narutopit ovat olleet yksi kesän suosikeistani ja ne sopivat täydellisesti vielä syksyynkin. Farkkujen kanssa loistoyhdistelmä ja päälle voi heittää kevyen neuletakin tai huivin lämmittämään.

nellytopit

 

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 

Iltamenoihin syksymmällä on ihana laittaa juhlavampiakin mekkoja ja musta on syksyllä oma suosikki värini. Erityisesti tykkään pikkumustista, mutta maxit ovat myös hurjan upeita!

juhlamekot

 

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 

Ikuisena farkkutyttönä syksy on farkkujen parasta aikaa. Silloin voi käyttää harmaita, valkoisia ja tummia farkkuja. Risaiset boyfriendit ovat syksyn ykkösjuttu. Harmaat istuvat mallit ovat myös ehdottomat syksyyn. Ne yhdistäisin hempeän vaaleanpunaisen kanssa. Viime syksyn parasta antia oli vaaleanpunaiset takit, joita oli kaupat pullollaan! :) Sellainen yhdessä harmaiden farkkujen kanssa on taattua täydellistä syksyä:)

farkutnelly

 

1. // 2. // 3. //

Kaulahuivit ovat myös yksi syksyn ykkösjuttu. Ihanaa kietoa muhkeat huivit kaulaan. Harmaa on tässäkin suosikkini. Nahkahanskat ovat myös tärkeä syksyn asuste samoin iso laukku, jonne voi mahduttaa niin koulu- tai toimistotarpeet :)

asusteetnelly

 

1. // 2. // 3. // 4. // 5. //

Toivottavasti näistä oli jotain vinkkiä syksyä silmällä pitäen:)

Koodilla MONAFALL15 saa siis normaalihintaisista Nellyn omista merkeistä 15% alennuksen tämän päivän ajan! :)

Kaikki uutuudet löytyy TÄÄLTÄ!! :)

Mahtavaa sunnuntaita kaikille ja kuullaan pian <3 Vastailen tämän päivän aikana myös teidän ihanien kommentteihin, jotka ovat kiireiden keskellä jääneet vielä vastaamatta. Haleja <3 :)

(Nelly.com Adlinks/mainoslinkit)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *