1.8.2014

Terveellinen banaanijäätelö

banskujäde

Somessa paljon kehuttu ja hehkutettu banaanijäätelö on osoittautunut tämän kesän hitiksi. Eikä todellakaan turhaan. Tämä herkku on jotain niin helppoa ja hyvää, ettei ole tosikaan:) Lasten kutsuillekin pitäisi ehdottomasti vaihtaa tavallisten jäätelöiden sijaan tällaiset terveysjädet! Ihana Marja teki reseptistä kivan videon, jonka löysin Kemikaalicoktail blogin kautta täältä:)

Banaanijäätelön teko on helppoa. Tarvitset yhteen annokseen 1 mahdollisimman kypsän banaanin. Mikäli haluaa isomman satsin tehdä kerralla, muttei kuitenkaan syö kaikkea kannattaa varata tekoon myös jätskimuotit!

Ja tässä helppo ohje jädelle:

Leikkaa banaani paloiksi ja laita esimerkiksi pussissa pakkaseen. Anna kohmettua kunnolla. Ainakin muutama tunti. Lisää jäiset banaanit blenderiin ja surauta super pehmeäksi ja ihanaksi banaanijäätelöksi! :) Tätä voi maustaa ja modailla oman mielensä mukaan. Mukaan voi heittää esimerkiksi kanelia, piparkakkumaustetta tai vaikka minttua! Mielikuvitus on vain rajana :) Ja jos jädeä jää yli laita se muotteihin takaisin pakkaseen. Täydellinen välipala, kun tekee mieli jotain makeaa.

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Empressfleur
    1.8.2014 at 07:44

    Kiitos vinkistä! Tätä on ehdottomasti kokeiltava :) Sopii hyvin näille hellepäiville, nam!

    • Reply
      Mona
      1.8.2014 at 10:44

      Jes mahtavaa, jos tästä oli vinkkiä!! :) <3

  • Reply
    Maija
    1.8.2014 at 11:51

    Kokeilin tätä pari päivää sitten ja hyvää oli! Ainoa vaan, että hajotin meidän sauvasekoittimen, eh… :D Perus-blenderillä en saanut niitä yhtään muussautumaan!

    • Reply
      Mona
      3.8.2014 at 19:33

      Ou nou :D :D Mä puolestaan oon hajottanu muutaman blenderin jo :D

  • Reply
    jonna
    1.8.2014 at 22:17

    Peanutbutteria sekaan, nam!

    • Reply
      Mona
      3.8.2014 at 19:33

      No kyllä – NAM NAM!!!!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *