17.7.2014

Innostus

Tiedättekö sen tuntee, kun on niin innostunut, ettei minkään asian tekemisestä meinaa tulla oikein mitään. On niin innostunut, että hymy liimaantuu naamaan ja poskia pakottaa. Päässä pyörii yhtä aikaa noin miljoona asiaa ja tuntuu, ettei oikein millekkään niistä saa loogista jatkumoa saati järkevää koontia. Kaikki on vaan niin hitokseen jännää ja innostavaa.

Mulla tulee välillä päiviä, kun tunteet saattaa mennä nollasta sataan hetkessä. Tiistaina ärsytti noin suurinpiirtein kaikki ja eilen taas mieli oli aivan päinvastainen. Ärsytyksenkin lomassa kuitenkin hoksaa sen, että tunne on vain väliaikainen ja kohta on taas hyvä fiilis. Välillä hyvä fiilis menee ihan kattoon. Kuten nyt. Mä oon niin järjettömän onnellinen kaikesta mitä meillä on ihan tavallisessa arjessa. Koti, parisuhde, ystävät, riittävä toimeentulo elämiseen ja työ jota rakastaa, matkustelu ja uuden oppiminen. Tällä hetkellä mun innostus johtuu isolta osin siitä, että odotan kuin kuuta nousevaa ensi vuoden vaihtoonlähtöä. Mulla on niin paljon suunnitelmia ja haaveita tällä hetkellä, että jo pelkästään niiden pohtiminen tuottaa suurta mielihyvää. Ihan sama vaikka haaveet ja suunnitelmat menisi mönkään – saan niin paljon energiaa niiden miettimisestäkin! Olen itseasiassa aiheesta puhunut tosi tosi vähän kenellekään saati kirjoitellut täällä. Olen vain nautiskellut mielettämästä fiiliksestä omassa päässä. Huomaan, että mitä vanhemmaksi tulen sen enemmän osaan keskittyä läheisten parissa heidän asioiden kuunteluun ja nautin siitä myös suuresti.  Omat jutut jää suurimmilta osin omaan päähän. Vaikka olen välillä melkoinen palpattaja, huomaan silti pitäväni aika paljon sisällänikin. Huomaan usein, että on tosi vaikea edes yrittää saada ajatuksia sanoiksi. Ne on sellaisia vuoristoratoja päässä. Niin monta käännettä ja huikeita kiemuroita, että niitä on aika vaikea selittää :D Ehkäpä voisin jossain vaiheessa kirjoitella tarkemmin vaihtosuunnitelmista täällä blogissakin ja haastaa itseni saamaan jotain ajatuksia ihan konkreettisesti sanoiksi.

Ihan super ihanaa, innostavaa ja energistä torstaita!! Kuullaan pian paremmin, jahka saan tämän innostuksen normaalilukemiin taas ja pystyn kokoamaan jotain järkevää kasaan;) Mulla on niin paljon postausideoitakin valkoisessa vihossa (KIITOS TEIDÄN), että en malta odottaa, että ehdin niitäkin tehdä.  Haleja<3

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Mate
  17.7.2014 at 11:25

  Olipas energinen postaus, tuli itsellekin energinen fiilis tässä aamukahvia juodessa. Mihin lähdet vaihtoon? Itse olen tällä hetkellä Ruotsissa Tukholmassa vaihdossa ja voin vain sanoa, että on ollut elämäni paras päätös ja olen niin tyytyväinen ja ylpeä itsestäni että a uskalsin lähteä ja b olen pärjännyt täällä. Tietysti vaihto on välillä raskastakin, mutta silti se on kaiken arvoista enkä hetkeäkään vaihtaisi pois. :)

  • Reply
   Mona
   17.7.2014 at 22:13

   Voi mahtavaa, jos tästä tuli hyvä fiilis ruudun toiselle puolelle <3 :) Ollaan haettu Kuala Lumpuriin vaihtoon, mutta lopullinen päätös päästäänkö selviää vasta syksyllä. Ruotsiin haluaisin myös joskus muuttaa ainakin vähäksi aikaa, jotta saisi kieleen vähän parannusta;) Uskon kyllä, että on varmasti ollut huikea kokemus :)

 • Reply
  Empressfleur
  17.7.2014 at 12:58

  Olipas ihanan pirteä postaus (olin niin innoissani itsekin, että kirjoitin tuohon lauseeseen vaikka kuinka monta kirjoitusvirhettä :D)! Itse haaveilen kanssa kaikenlaisesta, esimerkiksi työt Tukholmassa olisivat mielettömät. Ruotsin taito on kyllä ruostunut pahasti, mutta eiköhän sitäkin sitten oppisi (ja opettelisi) jos tuollainen työpaikka sattuisi aukeamaan. Ja tiedän todellakin tunteen, että joskus on ihan innosta piukeana joistakin jutuista, ettei mitään muita juttuja saa tehtyä :D Eilen mulla oli taas huonompi päivä migreenin takia, mutta tänään on taas ollut sitäkin mukavampaa kun ei päässä jyskytä ollenkaan :) Ymmärrän myös hyvin tuon omien ajatusten vuoristoradan ja sen, ettei ajatuksia saa välttämättä koottua sanoiksi. Ja pakko tähän samaan sanoa taas kerran, että hirmuisesti kiitos ihanasta blogista Mona!! :) <3 Saan täällä monesti hymyn huulilleni ja naurun pyrskähdyksiä kun lueskelen ihania tekstejäsi ja katselen kauniita kuviasi!

  • Reply
   Mona
   17.7.2014 at 22:16

   Hih, voi kiitos paljon ihana niin sydämellisestä kommentista <3:) Ja kiitos kun piristät täällä sun ystävällisillä sanoilla ja luot hyvää fiilistä<3
   Todellakin Tukholmassa työskentely olisi huippua:) Toivon itsekin, että tulisi mahdollisuus asua ainakin hetken Ruotsissa:) Olis kyllä ihana tehdä vielä vaikka syksyllä ihan pikareissukin Tukholmaan. Mua edelleen ihmetyttää, että olin vasta alkukesästä ekaa kertaa ihanassa Tukholmassa :D

 • Reply
  Josku
  17.7.2014 at 13:25

  Ehdottomasti kiinnostaa lukea vaihdosta, suunitelmista ja toiveista enemmän!!:)

  • Reply
   Mona
   17.7.2014 at 22:17

   Pitää siis saada koottua jotain ajatuksia kasaan!! :) Lopullinen päätös päästäänkö lähtemään saadaan vasta syksyllä, mutta kyllä mä kovin jo intoilen vaikkei varmuutta olekaan :D :D

 • Reply
  -H
  17.7.2014 at 14:16

  Te nyt lähdette sinne vaihtoon, mahtavaa!!! Ihanan energinen postaus, tulin itsekin hyvälle tuulelle :)

  • Reply
   Mona
   17.7.2014 at 22:18

   Nooo syksyllä vasta tulee päätökset, mutta mä intoilen jo etukäteen :D Oon päättänyt, että lähdetään ja päästään varmasti ;)
   Ja mahtavaa, jos tää välitti hyvää fiilistä <3 Haleja <3

 • Reply
  ilts
  17.7.2014 at 15:25

  Sitä monesti sanotaan, että “se kellä onni on, se onnen kätkeköön”, mutta pöh humpuukia sanon minä. Kuten kommenteistakin voi päätellä, hyvä mieli ja energia tarttuu! Ihan mahtavaa, että kerrankin joku uskaltaa sanoa ääneen olevansa onnellinen sen sijaan, että olisi katkera, vihainen tai surullinen. Keep going girl!

  • Reply
   Mona
   17.7.2014 at 22:22

   Hih, voi kiitos ihanista sanoista <3 <3 :) Tosi kiva, jos tää postaus välitti hyvää fiilistä. Pitäisi varmaan useammin antaa kirjoituksen enemmän vaan lentää pelkkien kuvien sijaan;)
   Haleja sinne ja kiitos vielä kannustavasta kommentistasi :)

 • Reply
  MERENHELMI
  17.7.2014 at 21:44

  Ihana postaus! Tuli kyllä hymy huulille ja jotenkin piristi koko päivää kun tuli niin hyvä mieli tän jälkeen. Kiitos Mona! <3

  • Reply
   Mona
   17.7.2014 at 22:23

   Voi kiitos murunen <3 SInä se oot itse piristäjä kauniine hymyinesi ja aina niin sydäntä lämmittävine sanoinesi <3 <3 Haleja <3

 • Reply
  siiri
  17.7.2014 at 23:42

  <3 !!!!

 • Reply
  Kristiina
  18.7.2014 at 13:00

  Olipas ihanan raikas postaus! Pisti hymyn naamalle :)

  Mä meen syksyllä työharjoitteluun ulkomaille, et varmaan ikinä usko mihin maahan :D hih :D

  Mä niin pidän sormet ristissä, että te pääsette juuri Malesiaan! Upea kokemus!

  Halit ja kiitos päivän piristyspostauksesta!

  • Reply
   Mona
   18.7.2014 at 15:13

   <3 Ihana oot <3

   • Reply
    Kristiina
    18.7.2014 at 15:49

    <3

 • Reply
  Martta123
  19.7.2014 at 09:12

  Ihanaa, että joku muukin on tyyppiä “enemmän innokas kuin älykäs”, mutta positiivisella tavalla :). Itse innostun ja intoilen asioista valtavasti, ja olen se tyyppi, jonka saa heti mukaan kokeilemaan kaikkea uutta. Puoliso sanoo aina välillä, että rasittavuuteen asti intoilen aina asioita. Mutta kun elämä on niin mukavaa ja mahtavaa, kun jaksaa innostua ja katsoa niitä hyviä asioita.

  Töissäkin olen aina se, joka pelleilee ja nauraa ja hauskuuttaa muita ja innostaa kaikkeen (välillä hulluihinkin juttuihin) ja kun työskentelen vähän “takakireällä” rahoitusalalla, niin kyllä välillä saa kummaksuvia katseita, mutta niistä ei välitetä :D.

  Toivottavasti teidän vaihtosuunnitelmat toteutuvat ja pääsette reissaamaan. Itseäni harmittaa jälkikäteen omissa opinnoissa se etten vaihtoon lähtenyt, mutta onneksi on päässyt puolison työn kautta näkemään maapalloa ristiin rastiin pidempiäkin pätkiä.

  Ihanaa kesää Mona!

  Ja taisi muuten olla ensimmäinen kommenttini sinun blogissa…

  • Reply
   Mona
   19.7.2014 at 11:18

   Voi ihana Martta <3 Kiitos kovasti ensimmäisestä kommentistasi :) Sulla on huippu asenne!! :D Ihan sama miten kireä ala, niin kyllä silti voi hauskaa pitää :)
   Ja ihan turhaan harmittelet, ettet ollut vaihdossa, kun oot kerran päässyt jälkeenpäin kiertelemään paljon!! :) Matkustelu on kyllä niin parhautta, siitä innostumista ei saa kyllä koskaan laskemaan;)
   Ihanaa kesää sulle myös ja kiitos vielä piristävästä kommentistasi <3:)

 • Reply
  Hansu
  19.7.2014 at 19:03

  Vaihtoinnostus paras innostus! <3 Kirjoita ihmeessä lisää ajatuksia ja suunnitelmia, mua ainakin kiinnostaa! Itse palasin omalta reissultani pari viikkoa sitten ja pikkuhiljaa alkaa taas tottua elämään Suomessa. Paluu on kyllä loppujen lopuksi paljon vaikeampaa kuin lähteminen…

  – Hansu // Hassutellen

  • Reply
   Mona
   20.7.2014 at 08:48

   Voi tsemppiä sulle takaisin paluuseen!! :)
   Koitan ehdottomasti kirjoitella fiiliksiä myöhemmin.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *