13.7.2014

Sportti-inspistä ja muutama lisäravinne

Kesällä treenaamisessa parasta on shortsit! Nyt lämpimien ilmojen tultua on parhautta lähteä ulos lenkille shortseissa ja topissa. Samalla saa kätevästi väriä pintaan;) Keräsin taas sportti-inspiksenä kollaasiin treenivaatteita ja varusteita. Itse en ole vieläkään hankkinut putkirullaa, vaikka se on ollut jo pitkään ostoslistalla. Josko viimein saisin sen laitettua tilaukseen. Tarvetta olisi myös treenihanskoille ja treenivaatteita nyt muuten vaan ei ole koskaan liikaa;) Tällä hetkellä olen kovasti ihastunut harmaan sävyisiin treenikuteisiiin.

Shortsit // Toppi // Urheiluliivit // Lenkkarit // Hanskat // Putkirulla (Fitnesstukku Adlinks)

 

Mini sheikkeri // Whey – 80 Stevia // L-Glutamiini (Fitnesstukku Adlinks)

Lisäravinteiden puolelta kaappi kaipaa täydennystä mm. L-Glutamiinin osalta. Käytän L-Glutamiinia aina silloin tällöin vähän kuin kuuriluontoisesti. Monet varmasti ajattelevat, että L-Glutamiinia tulee käyttää, jos treenaa tosi kovaa, mutta kyllä siitä on hyötyä myös niille tavistreenaajille tai ihan treenaamattomille. Etenkin vatsavaivaisille suosittelen tätä lämpimästi. Itse sain hurjasti aikoinaan apua L-Glutamiinista nimenomaan suoliston parantumiseen. Se auttaa mm. suoliston pintasolukkoa uusiutumaan nopeammin ja se ylläpitää suoliston terveyttä. L-Glutamiini on tärkeä muistaa ottaa tyhjään vatsaan esimerkiksi ensimmäinä aamulla veden kanssa.

Proteiinijauhot puolestaan on helppo tapa lisätä proteiinin saantia. Erityisesti pirtelöihin sekoitettuna olen kokenut proteiinijauhot erittäin näppärinä. Nykyään, kun pystyn käyttämään jo jonkun verran maitotuotteita olen käyttänyt myös normaalia heraproteiinia. Mikäli on täysin maidottomalla ruokavaliolla kannattaa kokeilla esimerkiksi; soija- , riisi-, hamppu-, tai herneproteiinia.

Nyt kun Vitamix on tullut taloon ja pirtelöiden teko on helpompaa kuin koskaan ajattelin myös hankkia kaappiin muutaman näppärän sheikkerin tai pullon eväspirtelöitä varten. Lasinen purkki olisi tietysti kaikkein parhain – täytyy pitää silmällä sopivia. Vitamixin kanssa pirtelöiden teko on jotain ihan uskomatonta. Tällä hetkellä voisin melkein elää pelkillä smoothiella :D En ole ikinä syönyt niin samettisia tekeleitä, mitä nyt olen Vitamixilla tehnyt. Herää vaan kysymys miten olen ennen voinut edes elää ilman Vitamixia;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *