4.7.2014

Synttäribrunssilla

Vietimme ystäväni syntymäpäiviä muutama viikonloppu sitten brunssin merkeissä. Mielestäni tämä oli mielettömän ihana tapa saada ystäviä yhteen ja viettää laatuaikaa keskenään. Puitteet olivat upeat ja ystäväni vanhempien kotipaikka on aivan mieletön. Mainitsinkin, että voisimme ottaa brunssista joka kesäisen tavan!;)

Vaikka ilmat ovat olleet koleat saimme hyvällä tuurilla upean aurinkoisen kelinkin päivälle. Kyllä kelpasi nautiskella hyvästä ruuasta ja mukavasta seurasta <3

Tarjolla oli vaikka mitä grillivartaista upeaan hedelmäasetelmaan. Grillivartaista en enää myöhemmin huomannut ottaa kuvia, taisin keskittyä jo niin intensiivisesti itse herkutteluun;)

Tällaiset rennot päivät ystävien ja perheen kanssa on ihan parhaita. Ei kiirettä mihinkään, hyvää ruokaa ja läheiset ympärillä. Onneksi saammekin jo nyt sunnuntaina taas rakkaita koottua saman katon alle. Pidämme nimittäin perheen kesken tuparit ylihuomenna!:) Viikonloppu sujuu siis niitä valmistellessa ja tarjoiluja väsäillessä. Tosin ihan kaikkea en tee itse vaan saan apua muutamaltakin eri taholta;) Niistä lisää ensi viikolla jahka tuparit on saatu juhlittua. Alkuviikolle olen myös kehitellyt rakkaalle Eetulle pienen yllärin meidän ensimmäisen kihlajaispäivän kunniaksi. Onpas järjettömän vaikeaa saada pidettyä ylläreitä salassa ja vielä, kun en voi blogissakaan mitään kirjoitella, kun Eetu tätä lukee :D Hän siis tietää jo, että jotain ylläriä on luvassa, mutta ei vielä tiedä mitä se tulee olemaan;)

Nyt oikein ihanaa kohta alkavaa viikonloppua ja synttäribrunssin järjestäneelle ystävälleni puolestaan mitä ihaninta tänään alkavaa lomaa!! <3 :)

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply
    S
    4.7.2014 at 10:48

    Kiitos ihana <3 <3 <3

  • Reply
    Bianca**
    4.7.2014 at 11:14

    Upea hedelmätarjotin kirsikoin! Tuollaiset brunssijuhlat ovat mukavaa vaihtelua iltakemuille ja mikä parasta, niistä ei koidu univelkaa :)

    • Reply
      Mona
      10.7.2014 at 09:33

      No eikös!! :) Tällaiset brunssit ovat niin ihania kyllä, pitäisi useammin ystävien kanssa järkätä:)

  • Reply
    Lena / London and beyond
    4.7.2014 at 11:24

    Erittäin herkullisia kuvia :) Brunssit on siitä ihania että (yleensä) ei ole kiire minnekään ja voi vaan nauttia ruoasta, juomasta sekä hyvästä seurasta.

    Onko nuo “Save water drink champagne” – jutut lautasliinoja? Mulla on tuollaisia lasinalusia mutta haluaisin lautasliinatkin tiettyjä tapauksia varten. Onko nuo ihan Suomesta hankittu?

    • Reply
      S
      4.7.2014 at 11:54

      Save water drink champagne -lautasliinat on hankittu Loimaalta, sisustustalo Ribbonista :)
      http://www.ribbon.fi/

      • Reply
        Mona
        10.7.2014 at 09:34

        Kiitos murunen kun huomasit hetimiten hjelppiä!! :)

        Noi lautasliinat on kyllä ihanat:) Ja mun pommakki käy hyvin shampanjasta ;)

  • Reply
    Cara
    4.7.2014 at 19:41

    Näyttääpä teillä olleen niin ihana kesäinen tunnelma ja mahtavat herkut! Sunnuntaibrunssi on kyllä hyvä tapa koota ihmisiä yhteen – lauantai-illat kun ovat usein monella buukattuja täyteen, mutta sunnuntaisin tuntuu olevan kalenterissa enemmän tilaa.

    Hauskoja tupareita! :)

    • Reply
      Mona
      10.7.2014 at 09:35

      No niinpä!! :) oli kyllä mielettömän kiva idis ja pitää ehdottomasti toteuttaa useammin :)
      Ja kiitos – oli tosi kivat juhlat perheen kanssa vaikka vähän ahdas olikin ;D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *