27.6.2014

Hempeää sinistä ja pinkkiä

Kuvat, Viola Sundvik

Kengät: Zara

Housut: By Malene Birger *@Jenny’Store (vastaavat täällä)

Paita: Zara (vastaava täällä)

Takki: H&M (vastaava täällä)

Laukku: Mulberry

Aurinkolasit: Ray Ban *@Fashionstore

(giveaway*/adlinks)

Jopas on päivä mennyt nopeaa vauhtia. Hommaa on ollut yhtä sun toista, mutta iltapäivästä suunnattiin ystävien kanssa Cafe Artin terassille istuskelemaan hyvästä kahvista nauttien. Kokoonnuttiin sattumalla vähän isommalla porukalla ja myös ihana Viola oli mukana kahvittelemassa ja ottikin samalla nämä asukuvatkin:)

Kädessä olevilla ruusuilla on ihana tarina! Nimittäin Eetu liittyi myös kahvitteluseuraan ja hänellä oli nuo ruusut mukana. Kaupassa käydessään meidän edellisen kodin naapuri oli tullut vastaan ja antanut ne Eetulle sanoen samalla, että antaa ne mulle!! <3 Ihana ihana naapuri – voi vitsit miten hyvä mielen sainkin näistä ruusuista:)

Tänään on muuten väsyttänyt ihan tolkuttomasti. Eilen koko päivä meni Porvoon reissussa ja se varmaan heti verottaa seuraavan päivän energiat. Mutta voi pojat, että oli ihana käydä Xenian luona. <3 Lähdin sitten kotiin kauhean koira- vauva- ja kotikuumeen kera ;D Ihana päivä ja ihana Xenia <3 Oli parasta höpötellä kasvokkain pitkästä aikaa kunnolla kaikesta maan ja taivaan väliltä <3

Ilta menee vielä töitä touhutessa ja huomenna on tarkoitus kannustaa Eetu puolimaratoonille ja illalla juhlia Eetun pikkuveljen synttäreitä :)

Oikein mukavaa (ja toivottavasti edes pikkuisen lämpimämpää) viikonloppua kaikille!! :) Kuullaan pian!

Ps! Muistakaa kurkata tämän päivän voimassa oleva Boozt.com lisäalekoodi tästä postauksesta! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *