25.6.2014

Outfit Details

Kuvat, Siiri Saarela

Kengät: Converse

Housut: Lindex

Paita: Massimo Dutti

Takki: H&M

Huivi: Zara

Laukku. Medegriffe

Kello: Guess* @Fashionstore

(giveaway*)

Vanha Medegriffen laukku pääsi taas pitkästä aikaa käyttöön. Tulen käyttäneeksi sitä todella harvoin, mutten silti ole raaskinut luopua siitä. Pitäisi muistaa useammin kaivaa laukku esiin, sillä se on aivan loistava arkilaukku tilavuutensa puolesta. Tästä laukusta mulla tulee mieleen mun ja Eetun seurustelun alkuvaihe:) Se on hauskaa miten jotkut tavarat, biisit tai esimerkiksi tuoksut tuovat kivoja muistoja mieleen. Sen ei edes välttämättä tarvitse olla edes suoraan tapahtumaan liittyvää vaan, jokin pieni muistutus menneestä. Olen itse tavaroiden kierrättäjä ja säilytän hyvin vähän mitään tunnearvoisia juttuja, mutten voi kieltää, etteikö sellaisen löytäessä tule hyvälle mielelle. Eetu puolestaan säästäisi aivan kaiken, jos vaan tila antaisi myöden. Taidetaan siis tasapainottaa toisiamme tämän asian suhteen;) Oletteko te enemmän tavaran hamstraajia vai kierrättäjiä? Säilytättekö paljon tunne-esineitä?

Muistoista ja tavaroista asuun tai lähinnä sen yksityiskohtiin. Kuvat nappasi aurinkoinen Siiri, jonka kanssa kävin maanantaina kahvilla. Päällä oli ensimmäistä kertaa H&M:stä ostamani valkoinen takki. Samainen löytyy kotoa jo vaaleanpunaisena, mutta olin kyllä super tyytyväinen tämän valkoisenkin hankintaan. Takki on tosi monipuolinen ja menee monella säällä, koska se on hieman väljä ja alle mahtuu useampi kerros paitoja. Tällä kertaa alla oli Massimo Duttin yksi suosikki paidoistani, jonka ostin Dubain reissusta. Kaulassa Zaran valkoinen muhkea huivi, joka on saanut kesän aikana luottoasusteen maineen. Eipä ole pahemmin ulkona voinut liikkua ilman huivia ja tämä yksilö on ollut täydellinen koleisiin keleihin.

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Ullalaa
    25.6.2014 at 10:32

    Kiinnitin heti huomiota tuohon laukkuusi, todella kaunis, erityisesti kesällä! Käytä ihmeessä enemmän :) Olen itse pitänyt kiinni joistain ihan hölmöistä vaatteista ja asusteista, koska ne muistuttavat jostain hetkestä tai henkilöstä…:)

    • Reply
      Mona
      25.6.2014 at 10:59

      Ihana Ulla <3:) Täytyy kesällä muistaa kyllä käyttää tätä enemmän:)
      Mulla on myös muutamia vaatteita jotka oon säästänyt joidenkin kivojen muistuttavien juttujen puolesta:) Eetulla tosin on niitäkin paljon enemmän;) Hih, mutta kyllä niistä vaan super hyvän mielen saa:)

  • Reply
    Sabina B
    25.6.2014 at 12:15

    Love that coat!

    http://jeansandroses.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      25.6.2014 at 12:23

      Thanks Sabina! :) I like it also a lot! :)

  • Reply
    maria
    25.6.2014 at 16:46

    En nää tästäkään postauksesta yhtäkään kuvaa :( ja banneria ei näy ollenkaan.. mahtaakohan olla vaan mun puhelimessa vika…

    • Reply
      Mona
      25.6.2014 at 17:33

      Voi kurjuus sentään!!!! :/ Koitetaan selvitellä. Laitoin viestiä eteenpäin.

  • Reply
    Siru
    26.6.2014 at 11:18

    Täällä suunnalla on samanlainen “työnjako”. Mies hamstraa ja minä heitän liikaakin pois

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *