24.6.2014

Boyfriend farkut ja korkeat korot

 Kuvat, Viola Sundvik

Kengät: Jimmy Choo

Housut: Lindex*

Paita: Massimo Dutti

Laukku: Mulberry

Vyö: Diesel @Jenny’Store*

Kaulakoru: Zara

Kello: Michael Kors

Rannekoru: H&M

(giveaway*)

Mainitsin jo aikaisemmin Viola– postauksessa, että sain avukseni aivan ihastuttavan kuvaajaan asukuvia varten <3 Voi, että miten iloinen olenkaan Violan tarjoamasta avusta ja jo ensimmäisten kuvien jälkeen olo oli ihan huippu, sillä ei pahemmin tarvinnut Violalle selitellä millaisia kuvia kaipaan:) Super iso kiitos vielä aurinkoiselle Violalle ja toivottavasti ehditään pian ottamaan lisää asukuvia:)

Mitäs mieltä olette itse asusta? Viihdyn todella hyvin rennoissa farkuissa yhdistettynä myös rennompaan paitaan. Koruilla saa asuun lisää mielenkiintoa ja korkkareilla ryhtiä. Kokonaisuudesta tulee samaan aikaan rento, mutta naisellinen.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Maria
  24.6.2014 at 08:31

  Kaunis, rento, mutta silti tyylikäs kokonaisuus. Seuraan blogiasi ja täytyy ihailla sitä kauneutta, iloa ja lämpöä, mitä täällä jaat muillekin. Maria

 • Reply
  LeAnn
  24.6.2014 at 09:27

  Aivan upea asu. Siis tykkään täysillä. ♡
  Kokonaisuus on toimiva, paita aivan ihanan mallinen, kengät♡ ja kaunis Mona. :-)
  Ihanaa tiistaita! :-)

 • Reply
  Melle
  24.6.2014 at 16:25

  Olen etsinyt boyfriend-farkkuja, mutta kaikissa on haara hiponut polvia! Noi päälläsi olevat näyttävät niiin hienoilta, että niitä pitää mennä sovittamaan!

 • Reply
  Tipulandia
  25.6.2014 at 10:06

  Oih täydelliset nudet korkkarit!! Tykkään kovasti tosta että yhdistetään boyfriendien kanssa.

 • Reply
  Mari
  27.6.2014 at 11:48

  Moi!

  Itse ostin myös vähän aikaa sitten tuollaiset kiiltonahkaiset nudet korkkarit ja heti eka käyttökerralla toiseen kenkään tuli valtaa musta viiva ilmeisesti toisen kengäs korosta… :( Olen sitä yrittänyt vaikka millä jynssätä, mutta ei lähde pois! En uskaltaisi käyttää mitään vahvoja aineita, esim. kynsilakan poistoainetta, koska pelkään, että sillä lähtee kiilto. Kysyin jo kaupastakin, josta kengät ostin, että mitä voisi kokeilla vielä, mutta eivät enää keksineet jo kokeiltujen aineiden jälkeen mitään. Oisko sulla siis mitään hyviä vinkkejä asiaan?? :)

  BTW, kiva blogi sulla!! :)

  • Reply
   Mona
   27.6.2014 at 12:33

   Moi Mari! :)
   Voi kurjuus tuota naarmua!! :/ Mä suuntaisin sinuna ihan suutarille. Suutarit on melkoisia ihmemiehiä:) tarkoitus viedä just nää omatkin kun vaihdan aina melkein heti korkolaput. Suutarin laittamat on PAAALJON paremmat ku suoraan kengissä olevat.
   Toivottavasti saat ne fiksattua!!
   ja kiiiitos tosi paljon <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *