22.6.2014

Shopping Day

Mikäs sen parempaa sadepäivän tekemistä, kuin shoppailu! Kiertelimme ystäväni kanssa tänään useamman tunnin kaupungilla ja mukaan tarttui yhtä sun toista.

BikBokista löysin suloisen A-linjaisen hameen. Rakastan tämän mallisia hameita ja niitä olenkin metsästänyt jo monesta paikkaa. Tämä yksilö oli melko lyhyt, mutta elättelen toiveita vielä lämpimistä kesäkeleistä, jolloin senkin voi pukea päälle.

Lindexistä mukaan tarttui -50% alesta farkut kivoilla yksityiskohdilla.

Lindexin alusvaateosastolta löysin alushousujen lisäksi söpöt pitsiset rintaliivit ilman kaaritukia. Näitähän on nyt näkynyt paljon blogeissakin. Sopivat todella hyvin kevyiden toppien alle, eikä haittaa vaikka ne vähän vilahtaisivatkin:)

H&M:stä mukaan lähti valkoinen takki, joka kotoa löytyy itseasiassa jo vaaleanpunaisena. Mietin pitkään vaaleanpunaisen hankkiessani, että olisin halunnut tämän valkoisenkin. Koot olivat takissa vähissä, mutta onnekseni kokeilin isompaa kokoa mitä vaaleanpunainen yksilöni on, sillä yksi numero isompi koko oli tosi hyvä eikä pieni väljyys tämän takin mallissa haittaa laisinkaan.

“Ostoslistalla” oli erityisesti lyhyet napapaidat ja sellaisen löysinkin BikBokista. Muutama ihana vastaava jäi vielä kauppaan, joita pohdin. Toinen toppi oli täydellisen rento ja kevyt narutoppi, joka menee kivasti vaikka risaisten farkkujen kanssa.

H&M:n alesta löysin söpöt kukalliset yöpöksyt ja kirkkaan pinkin aamutakin.

Macin pisteeltä ostin valkoisen kajaalin tuomaan kirkkautta silmämeikkiin ja nyt ihan uutena tuttavuutena Macin kulmakynän. Kokeilin jo pikaisesti tuota kulmakynää ja oli kyllä ihan huikean hyvä! Tarkoitus on tehdä myöhemmin kulmakarvoista postausta ja eri tavoista meikata ne:) Tulossa siis lisää kokemuksia tästäkin kulmakynästä.

Huomenna taitaa vielä shoppailut jatkua, sillä Zarassa alkaa alennukset!! Onko muita, jotka odottavat jo Zaran aleja?;)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Sabina B
    22.6.2014 at 20:31

    Love the black and white skirt! Nice haul!

    http://jeansandroses.blogspot.com/

    • Reply
      Mona
      23.6.2014 at 09:06

      Yep thas so cute!! :)

  • Reply
    Reetta_E
    22.6.2014 at 20:40

    Hei niin kiva postaus hyvään saumaan – huomenna suuntaan Turkuun ystävän kanssa viettämään tyttöjen päivää! <3
    Just mietin et alkaakohan Zaran alet huomenna ja sit luin ton et alkaa, eli täytyy avata kukkaro jo valmiiksi kassiin odottamaan! :DD
    Hyviä Zara shoppailuja siis sullekin!! ;)

    • Reply
      Mona
      23.6.2014 at 09:14

      Oi mahtavaa – super kivaa tyttöjen päivää!!! :) <3 Olispa vaan hiukan parempi keli:/ Mut nyt voi ainakin hyvällä omalla tunnolla sisällä kauppoja ja shoppailla;)

  • Reply
    Reetta
    23.6.2014 at 00:14

    Tosi kivalta näyttää tuo hame! :)

    • Reply
      Mona
      23.6.2014 at 09:15

      No eikös! :) Se on super söpö. olis vaan ollu pikkusen pidempi niin vois käyttää vähän monipuolisemmin… Mut pakko oli lyhyydestään huolimatta ottaa :D

  • Reply
    Katya
    23.6.2014 at 09:22

    Mun aleshoppailut taitaa painottua aika paljo huonekaluihin ja sisustusjuttuihin, koska pääsen vihdoin muuttaan isompaan asuntoon! :D Okei, töistä bongasin itelleni jo yhden neuleen, mutta sille nyt ei tuu hintaa ku alle kympin, että sen mun budjetti ehkä kestää :p

  • Reply
    Emmi L.
    23.6.2014 at 19:47

    Mä kävin eilen jäätävillä shoppailuilla. Mukaan tarttui yksi huivi Ginasta ja 5 euron tennarit Skopunktenista :D

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *