16.6.2014

Comfy outfit | 140614

Kuvat, Eetu Visuri

Kengät: Converse
Housut: Liu Jo *@Fashionstore (vastaavat täällä)
Paita: By Malene Birger* @Boozt.com
Huivi: Zara
Laukku: Mulberry
(*giveaway/adlinks)

Moikka ja aurinkoista juhannusviikkoa kaikille!! :) Täällä on tänään herätty aikaisin ja suuntasin ensimmäisenä aamutuimaan Piritalle laittamaan kynsiä taas kesäkuntoon. Oli kiva nähdä ja höpötellä piiiiitkästä aikaa Piritan kanssa:) Tyyppi lähtee kohta useammaksi viikoksi lomailemaan Brasiliaan – täydellistä!!:) Kelpaisi kyllä itsellekin pidempi loma auringossa.  Nämä Suomen lämpimät kelit tuntuu jääneen kovin vähäisiksi viime viikkoina… Toisaalta nyt voi hyvällä omalla tunnolla laiskotella sadepäivinä sisällä ja katsoa Orange is new black toisen tuotantokauden jaksoja!;) Onko muita koukuttuneita?? :)

Yllä lauantain aamupäivän asua, kun käytiin viemässä pikkusisko risteilylle. Förille siis :D Oli ihan super kylmä, joten päälle päätyi vaan mukavat ja rennot vaatteet. Risteilyn jälkeen ei paljon tehnyt mieli jäädä ulkoilemaan vaan suunnattiin kovaa vauhtia takaisin kotiin. Nuo jalassa olevat Liu Jo:n farkut ovat tällä hetkellä ehkä yhdet käytetyimmistä vaatteistani. Ne ovat niin mega mukavat ja rennot päällä, että huomaan sujauttavani ne jalkaan melkein joka päivä. Ihan noin revityt ne ei olleet uutene vaan kohtelin niitä raastimen ja saksien kanssa itse kaltoin. Niistä tuli juuri hyvällä tavalla rennommat ja revitymmät.

Nyt alan tekemään myöhäistä aamupalaa ja tartun to do listan kimppuun. Kuullaan pian ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

PS!! Pääsette NELLYN VIP ALEEN ennen sen varsinaista alkua koodilla MONAVIP!! :) Myöhemmin tulossa vielä tarkempaa katsausta aleista. (adlink)

 

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Empressfleur
    16.6.2014 at 12:02

    Rennon näköistä asua päälläsi :) En ole vielä itse alkanut katsoa tuota Orange is new black:iä, mutta kaikki tuntuvat sitä kehuvan, joten kai sitä pitää ainakin testata :)

    • Reply
      Mona
      16.6.2014 at 17:06

      Suosittelen kyllä testaamaan;) Ihan super koukuttava tosin, mutta äkkiä ne katsoo läpi :D

  • Reply
    Julia
    16.6.2014 at 12:50

    Moikka! Oli pakko tulla tänne kommentoimaan piiitkästä aikaa! Halusin vain sanoa, että sun blogiin on nykyään suuri ilo aina palata! Sun kuvat on kehittyneet niin huimasti ja niitä on niin kiva katsoa! Sanoppa terkut ja pointsit sille sun luotto kuvaajallekin!;D Ja sun pirteyskin aina tarttuu! Plus oon saanut sulta muutaman vuoden aikana tosi monta hyvää vinkkiä millon mistäkin! Että kiitos vaan Mona, jatka samaan malliin!:) Olis muuten kiva kuulla enempi urheilu/terveys puolen juttujakin, jos vaan keksit jostain aiheen!:) Ps. Sulla on niin kiva tyyli! Osaat aina yhdistellä asuja niin kivasti!:)

    • Reply
      Mona
      16.6.2014 at 17:08

      Voi että Julia miten ihanasti kirjoitit. Kiitos todella paljon sun kauniista sanoista. Sait ihan hurjan hyvälle mielelle <3 Eetu on kyllä suuri apu asujen kuvaamisessa ja muutenkin aina jaksaa tukea ja kannustaa kaikkessa blogiinkin liittyvässä:)
      Ja ehdottomasti urheilu- ja terveys juttuja taas lisää!! :) Voisin ainakin noista Kaylan treeneista taas kirjoitella, kun vaikka ensimmäinen kolmannes on tehtynä:)
      Kiitos vielä Julia päivän piristyksestä <3<3

  • Reply
    MERENHELMI
    16.6.2014 at 13:05

    Voi että itsekin haluaisin kovasti tollaiset rennon tyyliset farkut! <3 :) Tosi kivat!

    • Reply
      Mona
      16.6.2014 at 17:09

      Noi on kyllä super kivat ja ihan älyttömän mukavat jalassa!! :) Nyt löytyy aika monesta paikasta kivasti vaihtoehtojakin:) Itse oon kuolannut muutamia muita Zarassa, mutta mun harmikseni niiden malli ei vaan millään sovi mun reisille :D Nää Liu Jo:t taas on just eikä melkein täydelliset :)

  • Reply
    Jenna
    17.6.2014 at 01:48

    Mua kiinnostaisi tosi kovin, kun olet turkulainen että mitkä ovat sun omia henk.kohtasia suosikki paikkoja. Mikä on turussa mielestäsi parhain kauneushoitola, kampaamo, kuntosali ja uimahalli? Entäs mitkäs kaupunginosat ovat suosikkejasi Turusta? Nämä nyt hyviä esimerkkejä. Ja viihdytkö Turussa? Miksi valitsit asuinpaikaksi juuri Turun?

    Kiitos vastauksista :)

    • Reply
      Mona
      17.6.2014 at 08:36

      Moikka Jenna:)
      Uimahalleissa en ole koskaan käynyt täällä, joten en osaa lainkaan sanoa, mutta…. Kauneushoitoloista suosikkini on Hemmotteluhuone sinulle ja Laguuni. Kampaamoja olen käyttänyt toooosi vähän, mutta Kerhoa voin ainakin suositella. Ville siellä on ihan mahtava tyyppi ja tosi taitava:)
      Kaupunginosista keskusta tietty ja jos ei saa sanoa keskustaa niin sit Raunistula <3 :)
      Viihdyn ihan mielettömän hyvin Turussa. Tää on tosi ihana kaupunki ja juuri sopivan kokoinen. Turkuun muutin Salosta ajatuksissa, että aloitan myöhemmin opiskelut täällä niin kuin kävikin.
      Kivaa kesää sinne! :)

  • Reply
    Venla
    18.6.2014 at 18:34

    Aivan ihana ja simppeli asu! :) millon oot ostanu ton huivin? Samanlainen ois täällä hakusessa!

    • Reply
      Mona
      18.6.2014 at 20:45

      Kiitos paljon Venla :) Huivi on Zarasta! :) Niitä on siellä vieläkin. Toi on kyllä ihanan muhkee ja lämmittää nyt kivasti näillä kylmemmillä kesäkeleillä.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *