6.6.2014

Summer Summer ja kesäkosmetiikka vinkkiä

Huomenta! Ihana ihana aurinkoinen aamu valkeni Turkuun! Tällä kelillä kelpaa:) Nyt on kuitenkin yhtä sun toista ohjelmaa ja paikasta toiseen vipeltämistä luvassa tälle päivälle, joten ihan vielä ei ehdi kellahtaa rannalle tai puistoon pitkälleen;) Huomenna suuntaan isän luokse Poriin ja ajattelin siellä ottaa rennosti viikonlopun, ellei iskä sitten laita mua pihahommiin;) Siellä on täydet duunit käynnissä. Tosin voihan niitä pihahommia tehdä bikinit päällä ja samalla tulee hyvää treeniäkin! :D

Sitten asiasta ihan villasukkaan ja tähän väliin pikaista vinkkiä vielä otsikonkin mukaan yhteistyökumppani Yves Rocherin aleista! Heillä on paljon kaikkea ihanaa jopa 50% alennuksella. Loistava mahis täydennellä kesäisiä luottotuotteita:) Kurkatkaa alet täältä <3 :) (Adlink/Mainoslinkit Yves Rocher) Olisko toivetta Yves Rocher postaukselle, johon kokoan kaikkia omia suosikkejani heidän valikoimastaan?:) Muutamia olen aikaisemmin tehnyt, mutta voisi tehdä taas päivitettyä versiota mikäli sille löytyy mielenkiintoa:)

Nyt juoksen kaupungille palaveeraamaan aamukahvin kerra IHANAN Jurliquen maahantuojan Marian kanssa <3

Ihanaa perjantaita kaikille!:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    mipsukka
    6.6.2014 at 09:06

    Aivan mielettömän kaunis kuva sinusta! Kiinnitti kauneudellaan huomion jo bloggerin esikatseluruudusssa. Aina olet upea, mutta tuosta paistaa jotenkin se aito kauneutesi jota myös ihana luonteesi esiintuo. :) En ole nyt mitään tilaamassa Yves Rocherilta, mutta toki meikkihamsterina aina kiinnostaa suositukset. :)

    • Reply
      Mona
      6.6.2014 at 11:07

      Voi oot ihana <3 <3 Kiitos Mipsukka:) Ja jee kiva kuulla, teen siis jotakin koostetta hyväksi havaituista tuotteista:) Tykkään erityisesti YR:n kesäjutuista joten on ajankohtainenkin:)

  • Reply
    Valpuri
    6.6.2014 at 09:36

    Muista Porissa se mahtava jätskimesta. Et saa ikinä anteeksi jollet käy siellä :) Vohveli taitaa olla sen nimi, Isokarhun alakerrassa. Basilikajätski. Ei lisättävää.

    • Reply
      Mona
      6.6.2014 at 11:06

      Hahah, hyvä kun muistutit!!!!! :D SINNE!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *