23.5.2014

Friday

Pieni perjantain piristys, jonka bongasin Instagramista!;) Kiitos vaan Noora päivän parhaasta!! ;D

Se on just näin!

Tänään on päivä menty taas ilman nettiä :) Tai siis aamulla se toimi hetken. Nyt hääräilen taas tuon puhelimen netin kanssa. Aamupäivästä kävin rakkaan ystävän kanssa pitkästä aikaa yhdessä salilla. Kuvattiin mun leuanvedot (yritykset siis) videolla, joten sitten ku pääsen sen kymmenen leukaa niin voin hymy huulilla katsella näitä vanhoja videoita;D Päivällä lounasta ja kaupungille hoitamaan juttuja. Iltapäivästä Di Trevin terassille nauttimaan auringosta ja hyvästä seurasta. Kaikin puolin mukava perjantai. Tekee kai ihan hyvääkin tää netittömyys ;D Elisa on selvästi ymmärtänyt asiakkaan suuremmat tarpeen:D

Nyt kahvia ja välipalaa ja illalla voisi ottaa pienen siivousprojektin! Mites teidän perjantai? Saiko ylempi kuva muillekin leveän hymyn aikaiseksi?:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ÄnTee
  23.5.2014 at 19:09

  Heh, hyvä kuva!:)
  Kävin tänään tekemässä kypsyysnäytteen yliopistolla ja nyt vain odotellaan papereita saapuvaksi..:) Aurinkoinen päivä olis tosin voinu jatkua paremminkin, koska nyt makaan vaatteet päällä kahden peiton alla kuumeessa.. Ei tarvii kauheesti miettiä, et miten sitä tänään juhlis. Jos vaikka laittais tän koneen pois ja unta kuulaan..;)
  Mukavaa iltaa sulle!

 • Reply
  Teija
  23.5.2014 at 19:40

  Mulla oli myös aikoinaan ongelmia netin kanssa. Internet yhteys säilyi n.10 minsaa kerrallan. Ja se oli viedä hermot kun kyselin apua liikkeestä josta olin ekan koneeni hankkinut. Kolme “avuliasta” miestä siellä levitteli käsiään että ei voi auttaa kun kaikki on heidän mielestään kunnossa. Onneks tajusin ottaa kaikki vehkeet ja vein ne viereiseen kauppaan ja pyysin ottamaan selvää et mikä tässä mättää. Tunnin kuluttua sain soiton että modeemi tarvitsee päivittämistä, ei muuta ongelmaa. Tämä kun tehtiin niin jo alkoi homma pelittää, No en enää asioinut siinä ekassa liikkeessä sen jälkeen.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *