19.5.2014

Palkinto, kysymyksiä,faktoja ja 11 ihanaa blogia

Voi miten ihanan yllärin sainkaan upealta Vilmalta! Nimittäin Liebster palkinnon. Kiitos paljon kauniista eleestä, joka sai ison hymyn huulille.<3 Liebster on lähtöisin Saksasta ja palkinto tarkoittaa suomeksi “ihanin, rakkain, mieluisin” ja se myönnetään bloggareiden keskuudessa, jotta oppisimme tuntemaan lempibloggaajamme paremmin.

Tässä Säännöt:
1. Postaa palkinto blogiisi.
2. Kiitä bloggaajaa, joka antoi palkinnon sinulle ja linkkaa takaisin hänen blogiinsa.
3. Kirjoita 11 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Vastaa nimeäjäsi 11 esittämään kysymykseen ja aseta 11 kysymystä sinun ehdokkaillesi.
5. Nimitä 11 bloggaajaa, joille haluat tämän palkkinnon antaa.
6. Ilmoita ehdokkaillesi, että olet nimennyt heidät.

 

11 satunnaista faktaa minusta:

1. Olen välillä vähän yltiösosiaalinen. Rakastan tutustua uusiin ihmisiin ja välillä vähän sinisilmäisestikin luotan lähes tuntemattomiin. Joskus toivoisin, että olisin vähän maltillisempi yltiösosiaalisuuden kanssa..

2. Mulla on todella huono tapa puhua toisten päälle. Olen tietoisesti pyrkinyt opettelemaan tavasta pois ja yrittänyt antaa tilaa muiden puhua lauseet loppuun. Tässä on edelleen parannettavaa.

3. Rakastan “triihaamista”, joksi tärkeä edes mennyt isoäitini väittelyä kutsui. Hyvän väittelykaverin kanssa asiasta kuin asiasta triihaaminen on vaan ihan parasta ja saa adrenaliinit kohoamaan :D Tässä hommassa edes menneen isoäitini kanssa hyvänä kakkosena tulee isäpuoleni, joka on maailman paras liioittelija;) <3

4.  Omaan todella pienen kipukynnyksen. Pitkään kuvittelin, että mulle vaan sattuu ja tapahtuu aina normaalia enemmän, mutta olen myöhemmin tullut siihen tulokseen, että mä valitan vaan aina, jos vähääkään sattuu :D Tatuointi (noin 3cm x 3cm kokoinen ) laittaessa melkein itkin ja sainkin sitten puudutusainetta, kun ei siitä tatuoimisesta olisi muuten tullut mitään…

5. Mulla on pakkomielle olla lentokentällä ihan super ajoissa. Oon kerran jos toisenkin saanut Eetun aika ärsyyntyneeksi järjettömällä hoputtamisella… Vielä ei olla kertaakaan myöhästytty yhdeltäkään lennolta, mutta Pariisin lentokentällä oltiin kyllä kerran neljä tuntia etuajassa…. ;D

6. Oon ollut 7 vuotiaana laivaonnettomuudessa ja edelleenkin nään siihen liittyviä painajaisia silloin, kun olen tosi stressaantunut.

7. Olen erittäin luotettava ystävä, mutta olen kantapään kautta oppinut, että toisten asioista ei tule puhua mitään ulkopuolisille, ei edes perheenjäsenille. Olen myös vahvasti sitä mieltä, että juoruaminen missään muodossa on erittäin inhottavaa. Muista seläntakana puhuminen ei tuo hyvää mieltä kenellekään. Parempi jättää sanomatta kaikki negatiivinen muihin liittyvä ellei sano asiasta suoraan taholle, jota asia koskee.

8. Rakastan muita kunnioittavia, avoimia, innostuneita, ystävällisiä ja elämäniloisia ihmisiä. Ystäväni omaavat juuri näitä piirteitä ja saan heistä ihan hurjasti energiaa ja hyvää mieltä <3

9. Rakastuin Eetuun (kihlattuuni) silmittömästi heti ensimmäisillä treffeillä. Treffit koostui kolmen tunnin kävelystä ympäri Turkua. Fiksu tyyppi olisi varmasti antanut itsestään ensimmäisillä treffeillä hillityn kuvan ja kivoista treffeistä kiittäen siirtynyt kotiin, mutta minäpä tartuin kolmen tunnin kävelylenkin jälkeen Eetua kaulasta kiinni ja annoin kunnon pusun. Hyvä, etten ihan heti läimäyttänyt MÄ RAKASTAN SUA repliikkiä pöytään ;D Treffien jälkeen soitin vielä kotona mun rakkaalle ystävälle ja sanoin, et nyt mä oon löytänyt mun tulevan aviomiehen <3

10. Pienenä mä inhosin yli kaiken mun nenää. Naapurin pojatkin kiusasi mua potato nose vaara kyltteillään sun muilla. Nykyisin pidän tätä pottua vaan persoonallisena ja oon hyvinkin sujut sen kanssa;)

11. Mulla on käsittämättömän hyvät unenlahjat. Melkein mikään ei oo mulle liikaa mitä uneen tulee. 8-9 tunnin yöunet on enemmänkin välttämättömyys, kuin suositus. En myöskään ole valmis joustamaan yöunista, kuin pakon edestä. Mikäli mut herättää kesken unien olen jäätävä asshole!

Vilman kysymykset minulle:

1. Paras viimeksi lukemasi kirja?

Onnellisuusprojekti ja Rakkauden kieli taitavat olla parhaimmat viimeaikaisista! :)

2. Ihanin paikka mielestäsi Suomessa?

Turun Raunistula <3 :)

3. Aiotko äänestää Eurovaaleissa (joiden ennakkoäänestys alkoi eilen)?

Tarkoitus on äänestää vaaleissa, mutten vieläkään tiedä ketä.

4. Missä asiassa haluaisit kehittää itseäsi?

Kärsivällisyydessä! Olen aivan tuhottoman äkkipikainen ja toivoisin välillä muistavani laskea kymmeneen ennen hiiltymistä;) Fyysisesti haluan taas kehittää kuntoani!:)  Haluaisin olla ihan huippu kunnossa ja pystyä joskus vetämään kevyesti sen kymmen leukaa;) Täältä tullaan Niina perässä;)

5. Mistä urheilulajista pidät vähiten?

Varmaankin hyötyliikunta on se mun kaikkein eniten inhokki, mutta hyvänä kakkosena tulee uinti :D Uinti on kivaa siinä määrin, että voi lillua jossain hotellin altaalla aurinkoa ottaen;)

6. Millä kolmella sanalla kuvailisit blogiasi?

Positiivinen, aktiivinen ja muita arvostava :)

7. Julkkisihastuksesi?

Jos bloggaajat lasketaan julkkiksiksi niin Caroline on ihana <3 Hänestä huokuu ystävällisyys ja muiden kunnioitus postauksissa. Hän vaikuttaa blogin perusteella niin aidolta ja iloiselta persoonalta. Hän ei välitä ikävistä kommenteista vaan kannustaa kaikkia hyväksymään itsensä ja muut sellaisina, kuin ovat. Ihailen Carolinen super aktiivista elämäntyyliä ja terveellisiä elämäntapoja:)

Suomalaisista bloggaajista ihailen erityisesti Hannaa, joka on vähän kuin blogimaailman äiti. Hän on todella suvaitsevainen ja mielestäni nöyrän oloinen persoona. Hänellä on myös ihan mieletömmän vahva ja terve itsetunto, joka tekee hänestä (jos mahdollista) vieläkin kauniimman mitä hän jo ulkoisesti on. Hanna pitää aina bloggaajien puolia eikä kritisoi muita.

Sitten muista kuin bloggaajista ihailen erityisesti Marie Forleota. Mikä mimmi ja energia!!! :) I just love this woman!!:) Suosittelen lämpimästi selailemaan hänen videoitaan youtubesta mikäli bisnes yhtään kiinnostaa. Ja vaikkei kiinnostaisikaan, niin hänestä saa siltikin ihan hurjasti energiaa <3 :)

8. Tämän hetken luottoruokasi?

Kananmuna!! Niitä ilman en selviä :D Ja kaikki smoothiet ja mehut myös. Itse puristettu porkkanamehu lukeutuu myös tämän hetken suosikkeihin:)

9. Jos olisi pakko, mihin tosi-tv:seen osallistuisit?

Apua tää on vaikee :D Ehkä se olis joku neljän tähden talkoot….  :D

10. Miten kuvailisit rahankäyttöäsi?

Olen ehdottomasti enemmän tuhlaaja kuin säästäjä. Oon tosi huono säästämään ja käytän mielummin rahaa matkusteluun, elämyksiin, kokemuksiin ja tavaroihin joita kovasti haluan. Onneksi mulla on tuo ekonomiksi valmistuva Eetu taloudessa, joka muistuttaa ettei ihan kaikkea tarvitse saada heti;)

11. Mitä odotat kesässä eniten?

Ystävien ja perheen kanssa vietettyä laatuaikaa <3 Heinäkuun alkua odotan erittäin  paljon, koska silloin vietetään koko perheen kanssa  meidän tupareita ja mun synttäreitä. Heinäkuussa on myös meidän ensimmäinen kihlajaispäivä<3 :) Kesä on täynnä kaikkea ihanaa!! :)

Minun kysymykset ehdokkaille:

1. Mitä piirrettä toisissa ihmisissä arvostat eniten?
2. Mikä on paras muistosi viime kesältä?
3. Onko sinulla jotain erikoisia tai hassuja maneereita/tapoja?
4. Missä ja millainen on unelmiesi täydellinen loma?
5. Mikä on hulluinta tai jännittävintä mitä olet koskaan tehnyt?
6. Mikä blogin kirjoittamisessa on parasta?
7. Mikä on mieleen painuvin kommentti, jonka olet blogiin saanut?
8. Mitä piirrettä arvostat eniten itsessäsi?
9. Oletko koskaan harkinnut blogin lopettamista?
10. Miten ilahdutat tai yllätät ystäviäsi?
11. Kenet sait viimeksi nauramaan ja miksi?

Ja tässä blogit, joille jaan palkinnon eteenpäin ja keiden vastaukset lukisin mielelläni <3 :)

1. Jonnamaista

Ihana ja maailman suloisin Jonna, johon on ollut ilo tutustua blogin kautta. Pienessä pakkauksessa on paljon virtaa! Jonna on todellinen tasku venus <3 Rakastan Jonnan ystävällistä ja muita kunnioittavaa asennetta. Hänen blogista huokuu se, että lukijatkin kokevat olonsa tervetulleeksi ja välitetyksi. Kommenttiboksi on aina pullollaan toinen toistaan iloisempia kirjoittajia.

2. In my Ballerines

Maija on ennen kaikkea luotettava ystävä, jolle tiedän voivani kertoa nekin asiat, joista voi olla vaikea puhua. Herkkä ja sympaattinen persoona, joka ei tekisi kärpäsellekään pahaa.

3. Livin up a notch

Blogi upeine kuvineen ja kuokuttavine kirjoituksineen! Ninnumaaria on ihanan aurinkoinen ja sydämellinen tyyppi!

4. Mia’s Lemon

Onneksi tämä nainen palasi blogitauolta takaisin. Mian rempseä ja energinen asenne tarttuu ja täältä blogista löytää hurjasti inspiraatiota mm. treeneihin. Mimmi on kadehdittavan upeassa kunnossa. Mia on mielettömän aurinkoinen tapaus ja on luonnossa (jos taas mahdollista) vieläkin lämpimämpi persoona <3

5. Elämää Venlan silmin

Ihan mahtavaa, että tämä upea nainen alkoi kirjoittamaan blogia! Taattua inspiroitumista niin treeneistä, terveellisestä ruokavaliosta, kuin positiivisesta asenteestakin. Venla on upea nuori nainen, joka on päässyt todella pitkälle, mutta on säilyttänyt jalat maassa kaiken keskellä.

6. Malenami

Malenami on ensimmäisiä blogeja, joita olen alkanut seurata ja tämä nainen on myöskin yksi blogi-idolini<3 Malenami on ihminen, jota tekisi vain mieli halata:D Elämän asenteet ja arvot on tällä upealla naisella kohdillaan. Jos minun pitäisi valita pikkusiskolleni yksi blogi jota seurata se olisi Malenamin blogi.

7. Kalastajan Vaimo

Ihanan Johannan blogissa silmä ja mieli lepää <3 Upeita kuvia, tärkeitä ajatuksia, suvaitsevaisuutta ja hyväksyntää. Johanna vaikuttaa persoonalta, jolla on arvot kohdillaan ja joka ei halua pahaa kenellekään. Toivottavasti ehdin vielä jossain vaiheessa tavata tämän upean naisen livenäkin. <3

8. Lilou’s Crush

Blogimaailman aurinkoisin ja vauhdikkain tyyppi <3 Hertta on niin äärettömän kaunis sisältä ja ulkoa!! Ihana ihana nainen, jonka seurassa tulee mielettömän hyvä fiilis. Veikkaan, että kukaan maan päällä ei voi sanoa tästä naisesta mitään huonoa. Hertta saa kaikille hyvän mielen ihan vain läsnäolollaan. Hertan lähimmt ystävät saavat olla todella onnekkaita tästä mahtavasta persoonasta. Voin kuvitella, että Hertta antaa itsestään todella paljon lähimmäisilleen.

9. Coco’s Sweet Dreams

Saan olla iloinen, että tämä ihana pieni, mutta pippurinen tyyppi on turkulainen!!:) Coco on mieletön – eikä pelkästään pettämättömän tyylinsä takia. Kahden lapsen äiti, joka tarttuu aina erilaisiin projekteihin  ja pohtii paljon elämää. Cocon kanssa on aina poikkeuksellisen kiva keskustella oikeastaan ihan mistä vaan. Cocon kanssa on aina hyvä fiilis. <3

10. Fab Forty Something

Marjukkaa voin kokea sanovani ystäväksi, vaikkei olla vielä edes tavattu. Sydämellinen tyyppi, jolla on upea blogi. Marjukka on kannustava ja sydämellinen persoona, jonka toivon ehdottomasti vielä tapaavani joku päivä.:) Tällä naisella on myös upea tyyli!

11. Xenia’s Day

Tämän naisen kanssa ei hiljaista hetkeä tule helpolla. Xenian nauru on ihana ja hänen seurassaan on aina poikkeuksellisen hauskaa. Xenian kanssa tehty Nykin reissu oli yksi parhaimmista reissuista. Xenin huumorintaju on poikkeuksellisen hulppea ja kaipaankin usein tämän ihanuuden kanssa vietettyjä hetkiä <3

 

Olipas kerrankin kiva tehdä tällainen kiertävä palkinto ajan kanssa:) Kiitos vielä Vilmalle ihanasta palkinnosta, joka toi kovasti iloa<3 Aurinkoista viikkoa kaikille!! <3 :)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Ninnumaaria
  19.5.2014 at 20:52

  Jestas mihin joukkoon olet minut lukenut, aivan MIELETÖN kiitos tästä kunniasta! :) Aivan ihana yllätys! <3 <3 Kiitos! Teen tämän pikimmiten itsekin!

  • Reply
   Mona
   20.5.2014 at 08:38

   Tosi kiva, jos ehdit tämän tehdä <3 :)

 • Reply
  Marjukka / FFS
  19.5.2014 at 21:05

  Voi kiitos kovasti, tulin ihan superiloiseksi! Ei ole mulla päivää ilman Mona’s Daily SMILEA!

  • Reply
   Mona
   20.5.2014 at 08:38

   Voi mahtavaa, että hyvä mieli saatiin kiertämään:) <3 Haleja ihana Marjukka <3

 • Reply
  Maija
  19.5.2014 at 22:07

  Voi kiitos ihanainen! <3
  Mulla on niin kova ikävä, pitää ehdottomasti suunnitella meidän seuravaa tapaamista! <3 <3

  • Reply
   Mona
   20.5.2014 at 08:39

   Todellakin <3 Tuun niin kattomaan teidän uusia hoodeja ainakin;)

 • Reply
  Mia
  19.5.2014 at 22:43

  IHANA, IHANA, Kaunis ja Kultainen Mona! <3 Kiitos!!

  Terkut Patonkilasta, täällä luetaan postaustasi ihan tippa linssissä! :D

  Täytyy myös kommentoida, että hihkuin tosi moneen kirjoittamaasi kohtaan, että "niin mäkin, same here, ajattelen ihan samoin" :D Muun muassa lentokentät – omg, kiireessä lähtö yleensäkin on maailman kamalinta! Sinisilmäisesti luottaminen, I know! Nenäinho, I know!!! Mun yläasteen pojat haukkui mun nenää ja ihan oikeasti menin iltaisin nukkumaan siten, että asettelin mun käden pitämään nenääni siten, että se muuttuisi… Aika surullista oikeastaan… höh ja pöh.

  Mutta kiitos, tämän palkinnon otan vastaan suurella rakkaudella, ihana päästä tekemään oma postaus. Halikiitos!

  • Reply
   Mona
   20.5.2014 at 08:40

   Hih, ihana Mia <3:) Mä niin edelleen odotan sitä, että ehditään rauhassa istua alas syömään hyvää ruokaa ja nostamaan muutama skumppa lasi yhdessä koko ilta höpötellen:) Oot ihan huippu tyyppi <3

   • Reply
    Mia
    20.5.2014 at 17:42

    Se tehdään ehdottomasti! Palaan sulle ens vkolla kun pääsen Ranskasta takaisin kotiin! Ihanaa :)

 • Reply
  Jonna
  20.5.2014 at 19:57

  Kiitos nuppunen vielä tätäkin kautta ihanista sanoistasi <3 Niin kultainen olet kyllä, että sitä jaksaa aina ihmetellä! Odotan niin innolla, että pääsisin sun luo sinne Turkuun ja voitaisiin viettää ihana kesäpäivä siellä! :)

 • Reply
  Niina
  20.5.2014 at 23:15

  Mä oon varma, että menet musta leuanvedoissa kohta ohi niin että heilahtaa. :D Ja arvaa kenellä on myös pahana tapana puhua muiden päälle. Me tultaisiin varmaan hyvin juttuun livenä, hihi. xD <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *