15.5.2014

Viikonlopun asukriisi

Tuleva viikonloppu tulee olemaan täynnä kaikkea kivaa. Kaikkein eniten siksi, että saan viettää koko viikonlopun rakkaan ystäväni kanssa <3 Täydellistä tyttöjen yhteistä aikaa siis luvassa. Huomenna suuntaamme Turun ja Helsingin kautta Tukholmaan! Lauantaina on luvassa Nellyn 10v synttärit ja voin veikata, että tulossa on melkoiset bileet;) Bileiden lisäksi odotan ihan hurjasti, että nään vihdoinkin ensimmäistä kertaa aurinkoisen ja niin sympaattisen Lindan <3 :) Lindan lisäksi ensimmäistä kertaa nään myös niin ihanan Angelicaksen, joka on myös tulossa bileisiin! :) Tulossa siis varmasti ihan huikea lauantai-ilta ja paljon mahtavien tyyppien tapaamista, joiden kanssa on ennen vain netin välityksellä viestitellyt.

Juhlien ollessa kyseessä pitää taas pähkäillä mitä sitä laittaisi päälle. Onnistuinkin kehittämään taas pienen asukriisin, kun tuntuu ettei kaapissa ole taas yhtään mitään sopivaa :D Tuttu tunne – ihan joka kerta;)

Asusteet on aina niin paljon helpompi valita. Luottokamat vaan messiin ja se on siinä. Mekko onkin sitten ihan toinen juttu… Nyt pohdin värikkään mekon ja mustan maxin välillä… Ystävälläni on ihan T-O-S-I upea musta maxi jo valittuna ja aion saada vaikka väkisin häneltä luvan julkaista asukuvat hänen juhla-asustaan;)

Nyt siis lisää asukriiseilemään ja mahdollisesti kurkkimaan kauppojen tarjontaa näin viimetipassa. Pitäisi muutenkin tuo pakkaaminen jo aloitella. Tukholmaan on luvattu täydellistä keliä viikonlopuksi – ihanaa!!! :)

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply
    Elisabete
    15.5.2014 at 10:45

    Mahtavan kuuloinen viikonloppu teille edessä ystäväsi kanssa. Asukuvia odotellessa siis, asusteet miellyttävät ainakin omaa silmääni erityisesti. :))

  • Reply
    LadyBlue
    15.5.2014 at 11:42

    Jos saa äänestää niin ei mustaa mekkoa :) Niitä näkyy niin paljon. Ja sun aurinkoiseen luonteeseen sopii ihanasti joku pirteä väri <3

  • Reply
    CURIOUSNOORA
    15.5.2014 at 11:54

    Varmasti melkoiset bileet luvassa! Ja ehdottomasti jotakin värikästä päälle! :)<3

  • Reply
    S
    15.5.2014 at 14:09

    Viikonlopusta tulee varmasti mahtava!! Huomenna mennään, jippii :)

  • Reply
    LeAnn
    15.5.2014 at 15:31

    Kuulostaa todella mukavalta! :-) Kyllä se sopiva asukin löytyy ja asusteet ovat ihanat. ♡
    Asukuvia sitten kehiin! :-)

  • Reply
    Vilma P.
    15.5.2014 at 15:48

    Hei Mona!! Mun blogissa on sulle blogipalkinto! ;) http://mycosmo.fi/article/vilmap/pieni-palkinto-vastauksia-ja-11-hyvaa-blogia

  • Reply
    Sohvi
    18.5.2014 at 15:32

    Moi! Saako kysyä mistä tuo koralli/pinkki mekko olikaan? Muistan että joskus olet varmaan maininnut kun olet sitä esitellyt blogissa, mutta ei vaan voi muistaa… :D Se näyttää ihan hurjan kivalta :)

    • Reply
      Mona
      19.5.2014 at 11:24

      Moikka Sohvi!! :) Joo tietty – se on Bubbleroomista heidän omasta Make Way mallistosta:)

      • Reply
        Sohvi
        19.5.2014 at 14:52

        Jee kiitos tiedosta! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *