10.5.2014

Life via iPhone

Tässä tulisi pitkästä aikaa pientä koontia instagram kuvista tänne bloginkin puolelle! Mukana on myös puhelimella otettuja muita kuvia, jotka syystä tai toisesta eivät ole instagramin puolelle päätyneet.

1. Outfit Details. 2. Lounas. 3. Uudet pökät ja hyppynaru. Olen ihan hurahtanut värikkäisiin treenivaatteisiin!:) 4. Kotitreeniä!

1. Lounas ystävän kanssa Fontanassa Ikea shoppailujen jälkeen;) 2. Tänään aamulla en meinannut päästä millään ylös. Noin puoli 11 kampesin kahvia keittämään.

1. Uudet pökät kokeilussa. Täydellinen väriläiskä kesän treenivaatteissa!:) 2. Herkuttelua. Mansikoita, mustikoita, cashewtahnaa, manteleita ja banaania – nam nam! 3. Aamupalaksi puuroa. 4. Muuralan kevätillassa muotinäytöstä ihailemassa.

1. Le Folliesta ostetut uudet I-H-A-N-A-T Koccan housut! Vielä jäi M ja xs koot!!;) 2. Housujen lisäksi liikkeessä oli vaikka mitä ihania kevät- ja kesäjuttuja. Juhlamekkoja löytyi vaikka miten paljon!!:)

1. Outfit Details. <3 2. Sain ystävän ja hänen pikkutyttönsä kylään <3

1. Kuvausjuttuja. Sigman objektiiveista tulossa tarkempia mietteitä. 2. Lounas. 3. Viherpirtelö. 4. Treeniä Elixiassa.

Koeajoa uuden Polon kanssa! Tästä pian lisää:)

1. Sain IHANAN mustan maapallon Muurlalta <3 :) 2. Uusi H&M treenitoppi! Näitä pitää hankkia lisää:) 3. Smoothie time with friend. 4. Peiliarskat by H&M.

Siinäpä niitä! :)  Instagram löytyy nimimerkillä @monasdailystyle 

Ihanaa lauantaita kaikille!!:) <3

 

You Might Also Like

16 Comments

  • Reply
    Elina
    10.5.2014 at 18:08

    Ihanat nuo Koccan housut! Harmi kun Le Folliesilla ei ole nettikauppaa :( Ihanaa lauantaita myös sulle!

    • Reply
      Mona
      10.5.2014 at 19:04

      No niinpä, nettikauppa Le Follielle olis kyl kiva!! :)
      Kivaa lauantaita sinne <3<3:)

  • Reply
    Minde
    10.5.2014 at 18:43

    Mistä noi treenihousut on? :) Hinta?

    Miksi muuten laihdutat (edes 2kg verran), kun olet jo nyt tuollaisena ihan hyvä? Etkös aikoinaan pudottanut painoa ihan reippaammin? Minkä verran se oli?

    Kivaa kevättä :)

    • Reply
      Mona
      10.5.2014 at 19:10

      Intersportista ja oli alessa about 25€ :) Super löytö!! :) Joo kyllähän mä pudotin reipas 10kg joku kolmisen vuotta sitten. Pari kiloa nyt pois siksi, että tuli ihan pienessä ajassa se muutama kilo lisää :D Varmaan lähinnä kroppa kerännyt nestettä vähäisemmän liikunnan ja herkkujen takia… Olo on siis aika tukala (tosin allergialla varmaan myös iso syy:O )tällä hetkellä ja siks sen muutaman kilon haluan tiputtaa pois. Eipä se varmaan kauheasti edes ulkonäöllisesti näy vaan lähinnä itsellä olossa tuntuu. Mut kiitos kovasti jos tällaisena on sun mielestä hyvä:) Ja kivaa kevättä ja kesää myös sinne!!! :)

  • Reply
    LeAnn
    10.5.2014 at 19:47

    Ihania kuvia. <3 Kaikkea kivaa mahtuu aina noihin. Muuten, oletko ostanut cashewtahnaa valmiina vai tehnyt itse? SInulta kyllä löytyy noita ihania laukkuja ja korkkareita. Itse kävin tänään hieman tutkimassa valikoimaa… Äidille lähti ihana Gantin vaaleansini-tummansininen pussukka mukaan. :)
    Ihanaa lauantaita ihana! :)

    • Reply
      Mona
      11.5.2014 at 20:41

      Mä aina ostan valmiina;) Joskun oon itekin tehny, mut harvemmin..
      Oi ihana äitienpäivälahja <3 :) Me tehtiin mun veljen kanssa yhteistyötä lahjan suhteen:D Pikkuveli keksi kaksi runoa (mietelausetta) ja mä tulostin ne kivalla fontilla paperille ja kehystin tauluiks :)
      Haleja sinne <3

  • Reply
    Mabn
    10.5.2014 at 20:00

    Ihanan pirteän värisiä treenikuteita, mulle kans! :D Ihan eri fiilis mennä vetään salireeniä pirteissä väreissä ku mustissa ja synkissä – värillä on väliä! ;) Hei ja on pitäny jo aiemmin kysyä mut nyt muistin tuosta sun otsikosta, että millaisia käyttökokemuksia sulla on tuosta uudesta iPhonesta? Nimimerkillä oon kuolannut tuota samaa mallia tässä aikani ja aattelin, josko sen rohkenisi ostaa… :)

    • Reply
      Mona
      11.5.2014 at 20:42

      No niinpä – ihan eri fiilis kun on väriä treenikuteissa!! :)
      Ja tuosta puhelimesta – SE ON IHANA!! :) Tykkään ihan super paljon. Aikasemminhan mulla oli se iPhone s4 ja siitäkin tykkäsin, mutta tässä vitosessa on vielä parempi kamera ja se on kevyempi. En vaihtais enää mihinkään:) Suosittelen lämmöllä:)

  • Reply
    Melina / Minishow
    11.5.2014 at 13:16

    Onpa ihastuttava maapallo! Ja erityisen innokkaana odottelen tota Sigman linssipostausta! Uus on itelläkin ostoslistalla ollut jo kohta kuukauden, mutten osaa päättää Sigman ja Canonin välillä :).

    • Reply
      Mona
      11.5.2014 at 20:43

      Kiitos Melina:) Linssipostaus tulossa!! :) Harmi, kun mulla ei oo noihin Canonin vertausta lainkaan:/
      Canonilta tosin oon käyttänyt 50mm 1.4 ja sitä voin kyllä tosi lämpimästi suositella. Nyt vaan kun tuota 85mm 1.4 on käyttänyt niin on se ihan ehdoton asukuviin:) Mutta näistä mietteistä tulossa vielä lisää!! :)

  • Reply
    Jonttu
    11.5.2014 at 17:32

    Niin siis mistä tuo sinun ihana valkoinen riipuskoru onkaan peräisin?

    • Reply
      Mona
      11.5.2014 at 20:38

      Voi sori Jonttu, kun aikaisemmin unohdin vastata!!!
      Oon saanut tuon korun lahjaksi, joten en valitettavasti tiedä mistä se on alunperin hankittu:(

  • Reply
    Janika
    11.5.2014 at 17:53

    ompas kivan väriset treenihousut! itselläni on noi samat mustana mutta kesän lenkkeilyyn olis ihanan pirteet tuollaiset värikkäätkin :)

    • Reply
      Mona
      11.5.2014 at 20:44

      Kiitos Janika:) Värikkäät on kyllä kesäks ihan super kivat ja tuo piristystä treeneihin:) Voisin kyllä tosin ottaa tällaiset mustatkin;)

  • Reply
    Siru
    13.5.2014 at 11:14

    Ihania kuvia :) Mitkä noi Niken tossut on tossa 4. kuvassa Treeniä Elixiassa? On niin hyvännäköset tossut :)

    • Reply
      Mona
      13.5.2014 at 11:20

      Ne on Niken Vomerot! :) Oon juossut Vomeroilla jo ties miten monta vuotta:) ne on hyvät!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *