27.4.2014

Mitä mieltä SINÄ olet?

Tiedättekö tänä kesänä tulee viisi vuotta täyteen bloggailua… Viisi vuotta bloggaaminen on ollut osa jokapäiväistä arkea ja nykyään työ. En voi sanoin kertoa miten paljon bloggaaminen merkitsee ja miten paljon se on viiden vuoden aikana antanut. Viisi vuotta olen intensiivisesti kuvannut, kirjoittanut ja tutustunut uusiin ihmisiin. Nämä viisi vuotta ovat olleet ihan huikeita. Melkein koko viisi vuotisen blogitaipaleen mukana on myös ollut rakas kihlattuni, joka on nähnyt bloggaamisen eri muodot:) Iso kiitos Eetulle, kun hän on jaksanut kannustaa koko ajan ja ollut apuna asujen kuvaamisessa ja kärsivällisesti antanut ruokien jäähtyä ravintolassa, jotta olen ehtinyt ne ensin kuvata! :D

Bloggaamisen tärkein asia olette kuitenkin te ihanat lukijat – juuri sinä joka täällä käyt ja jaat aikaasi. Kommenttien kautta olen oppinut tuntemaan toisia lukijoita paremmin ja olen aina yhtä ilahtunut uusista kommenteista, tutuista nimimerkeistä, tutuista bloggaajista kommenttien takana, uusista vierailijoista ja kyllä myös niistä ei niin ystävällisistä kommenteista olen ajoittain kiitollinen!;)

Rakentava palaute on ollut minulle aina erittäin tärkeä osa kehittymistä niin työssä, arjessa kuin ihmissuhteissa ja muissa tärkeissä asioissakin. Tiedän, etten ole edellenkään viiden pitkän vuoden jälkeen oppinut pilkuttamaan oikein tai huomaamaan yhdyssanavirheitä. Niitä tulee aivan varmasti jatkossakin, mutta voin vannoa, että olen todellakin yrittänyt niiden kanssa parantaa! :D Loputtomat hymiöt ovat myös iso osa postauksia, mutta jopa niitä välillä jään laskeskelemaan ja koitan karsia kymmenestä kahdeksaan. Kuvaamisessa olen tullut (toivottavasti) isoimman harppauksen eteenpäin. Ensimmäisiä kuvia katsellessa tulee väkisin itse hyvälle tuulelle – olen viidessä vuodessa oppinut jotain!! Parannettavaa on edelleen paljon, mutta oppiminen ja kehittyminen kuvaamisessa on päättymätön tie. Aina voi oppia uutta ja kehittää omia taitoja.

Nyt haluaisin kuulla kaikkein tärkeintä palautetta ja niitä kaikkein tärkeimpiä mielipiteitä! Nimittäin teidän mielipiteitä.

Mitä mieltä juuri sinä olet? Toivon, että voin blogilla inspiroida lukijoita ja jakaa sen avulla hyvää mieltä. Olisin erittäin kiitollinen mikäli jättäisitte tähän postaukseen kommenttia ja kertoisitte risuista ja ruusuista! Mitä blogissa pitäisi olla enemmän ja mitä vähemmän. Mikä teidän mielestä on kaikkein inspiroivinta ja mikä vähiten? Millä aihealuilla on eniten kehitettävää ja mitkä aiheet taas ovat teidän mielestänne onnistuneimpia?

Teidän mielipiteidän lisäksi olisi ihan hurjan ihanaa, jos voisitte vielä sanalla tai parilla kertoa jotain itsestänne. Minusta on ihana tietää edes pieniä juttuja ruudun toisella puolella olevista. Kristiina rakastaa Saksaa jo Jonttu taas puolestaan haikailee Lapin hangille. LeAnn tunnusti, ettei tenttiin lukeminen aikoinaan ollut hänenkään vahvoimpia puoliaan ja Jaana muutti elämänsä suunnan kahden viikon seurustelun jälkeen, eikä ole päivääkään katunut päätöstä.  <3

Toivon ja  uskon, että teidän tärkeiden mielipiteiden avulla voisin tarjota jatkossa inspiroivampaa ja enemmän teille iloa tuottavaa blogia. Kiitos, että käytte täällä ja jaatte sekä aikaa, että positiivista ilmapiiriä täällä <3 ISO ISO KIITOS etukäteen teidän ajasta ja mielipiteistä <3 <3

You Might Also Like

52 Comments

  • Reply
    Katya
    27.4.2014 at 08:14

    Mun mielestä sun blogissa on kaikkee juuri sopivasti! :) tää todellakin on semmonen hyvän mielen paikka nättien kuvien ja ilosuuden takia, tänne on aina kiva klikkailla itsensä <3

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 11:21

      Voi juku, ootte ihan liian kilttejä:) Kiitos tosi paljon Katya palautteesta <3:)

  • Reply
    LeAnn
    27.4.2014 at 09:26

    Minä koen, että tämä on kokonaisuutena yksi ihanimmista blogeista. ♡ Postauksia tulee eri asioista, joka tekee siitä myös mielenkintoisen. Olen löytänyt erilaisia asuvaihtoehtoja täältä sekä eri tuotteita on tullut kokeiltua. Siis positiivisuus ja monipuolisuus ovat ehdottomasti parasta! :-) Lisäksi se, että yleensä jaksat ja ehdit vastailla kommentteihin. :-) Vaikka olenkin opetusalalla töissä, minua eivät haittaa nuo pilkku-/yhdyssanavirheet. Niitä tulee varmasti itse kullekin. ;-)
    Jatka vain samaan malliin ihana Mona! ♡ Täällä ainakin pysyy lukija mukana seuraavat ja sitäkin seuraavat… viisi vuotta! :-)

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 11:24

      LeAnn <3 <3 :') Kiiiiiitos niin ihanista sanoista. Hitsi oon ihan ymmyrkäisenä täällä kaikista sydämellisistä kommenteista<3:)
      Tosi kiva, että koette monipuolisuuden olevan hyvä puoli! Itsellekin on mielekkäämpää kirjoittaa aiheista laajasti. Toki mieluusti otan aina ehdotuksia vastaan mistä voisi kirjoitella enemmän yms.
      Kiitos vielä, että käyt LeAnn täällä ja jaat sun positiivisuutta. <3

  • Reply
    Kristiina
    27.4.2014 at 09:57

    Mä oon kulkenut sun mukana kolme vuotta :) Sun blogi on hyväntuulinen ja katoppa nyt vaikka tota kuvakollaasia, miten ihanasti kuvat toisiinsa sopiikaan. Sulla on silmää kauneudelle :) hempeää sinistä ja roosaa, valkoista.

    Sä kirjoitat kauniisti, kirjoitat asiaa ja välillä hömppää, hyvässä suhteessa keskenään :)

    Käyn lähes päivittäin lukemassa sun postaukset, yksi harmillinen asia on: nimittäin mobiililla kun käyn niin postauksen päälle tulee sellainen harmaa “kalvo” eikä kommenttia voi jättää. Tämä ei liene yksin mun ongelma vaan olen lukenut, että tätä sattuu muillekin.

    Joooooo, Saksa on mun juttu. Ensi viikolla pääsenkin jälleen Saksaan, nyt tiedossa on jalkapallomatsi ja ihan vähän shoppailua.

    Ihana Mona, täällä mä kuljen sun mukana. Välillä on niin kiire, että kommenttia en ehdi jättää, mutta sä tiedät, että täällä mä olen <3 pus Mona

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 11:32

      Ei vitsit – kolme vuotta!!! :D Sä oot kyllä kuule tuonu mun päiviin niin monta kertaa iloa ja hymyä <3<3 Oot kyllä itse aurinko ja sun ystävät saa olla onnellisia, että heillä on sut vierellä:)
      HEI toi mobiili!! Sitä ollaan nyt jo ties kuinka kauan selvitelty ja kerran jo melkein saatiin kuntoon. Nyt on taas työnalla ja pitäs (toivottavasti) kohta pelittää!! Mun kännykällä ongelma on kaikissa Costumen blogeissa. Toisilla kännyköillä se on ihan ok ja toisilla tosiaan tuo ihan alimmainen palkki tulee postauksen päälle:/ Pidetään peukut et saadaan pian kuntoon:)
      Ihanaa Saksan reissua etukäteen <3 <3 :) Ja haleja<3

  • Reply
    Niina
    27.4.2014 at 10:12

    Blogisi on juuri täydellinen tällaisena. Pidän erityisesti siitä, että täällä on monipuolisesti kaikkea. Laidasta laitaan. Ja tietenkin se, että kirjoituksistasi henkii positiivisuus ja elämänilo. Tänne on aina mukava piipahtaa kylään. :) Viime vuonna olin pikkuisen eristyksistä blogimaailmasta, mutta sinun blogisi oli yksi niistä harvoista, joita jaksoin käydä lukemassa. Nyt olen taas omankin blogini kimpussa entistä suuremmalla innolla. Tauko ja ulkomailla asuminen taisivat tehdä ihmeitä tälle naiselle. ;)

    Kiitos blogistasi Mona! Toivottavasti jaksat kirjoittaa sitä vielä pitkään pitkään pitkään <3

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 16:31

      Niina <3 Voi sä oot pysynyt mukana jo niin pitkään<3 Ja hitsit oot ite sellanen maailmanluokan kirjoittaja, että on kyllä kunnia, että käyt täällä mun järkystä äidinkielestä huolimatta:D
      Mun pitääkin ahmia sun reissujuttuja jossain vaiheessa urakalla ja muutenkin haastatella sua Malesiasta. Meidän tarkoitus kun olisi ensi vuonna sinne lähteä puoleksi vuodeksi.
      Toivottavasti nähdään vielä joskus Niina!!:) <3 <3

  • Reply
    Mari
    27.4.2014 at 11:57

    Muutaman vuoden olen lukenut, ja on hyvinkin mahdollista, etten ole koskaan aiemmin kommentoinut. Blogilistan kautta selailen, ja lähes päivittäin tulee kuitenkin vierailtua täällä. Blogisi on itselleni sellainen positiivisuuden ja iloisen energian hakupaikka. Kuvat ovat kauniita ja postausten aiheet useimmiten itseäni kiinnostavia. Välillä tyttöhömppää ja välillä kunnon asiaakin. Eniten tykkään arkisista postauksista, joissa kuvailet kotiasi ja sen pieniä yksityiskohtia, sekä ruokajutuista. Ruokapostauksia voisi olla vaikka enemmänkin! Ja koska olen turkulainen, niin on mukava katsella tuttuja maisemia ja saada välillä menovinkkejä/ravintola-arvioita/ostoskokemuksia myös tänne suunnalle. Toivottavasti asutte Turussa tai lähiseudulla vielä pitkään! :)
    Ainoa asia, joka itseäni välillä häiritsee on mainoskollaasien runsas määrä, mutta ymmärrän myös niiden “välttämättömyyden” tulonlähteenäsi.
    Ja lyhyesti itsestäni: olen 25-vuotias sairaanhoitaja, ja odotan tällä hetkellä heinäkuussa syntyvää esikoisvauvaa. Kahden viikon päästä alkaa kesäloma ja heti perään äitiysloma! Ihanaa kevään jatkoa ja kesän odotusta sinulle! :)

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 16:45

      Voi kiitos Mari, että nyt jätit kommenttia <3 :) Ja ihan mielettömän isosti onnea jo näin hiukan etukäteen uudesta tulokkaasta <3 :) Nyt on kunnon vauvaboomi, kun niin monet onnelliset tuntuvat saavat perheenlisäystä:) Ihanaa! Heinäkuussa on kiva olla syntynyt – olen itsekin heinäkuun lapsi;)
      Ja kiitos Mari hurjasti palautteesta. Niin kiva kuulla, että blogista välittyy hyvää mieltä. Sitten on tavoite saavutettu!!:) Ja hei ruokajuttuja olen tosiaan postaillut aika vähän viimeaikoina.. Siihen pitääkin taas paneutua enemmän!:) Olen itse ollut vain tosi laiska tekemään mitään uusia ruokia tms. Kaivan lemppariruokakirjat esiin niin eiköhän inspistä taas tule:) Mainosjuttuja täytyneekin pohtia vähän laajemmin, kun useampi on jälleen niistä maininnut. Tosiaan kaupallisuus on suuri osa blogia, koska tämä on elinkeino minulle, mutta voisin tietysti ottaa haasteeksi sen miten mainospostaukset teen! :) Kiitos vielä Mari palautteesta ja ihanaa alkavaa kesälomaa/äitiyslomaa sinne <3 :)

  • Reply
    Sandy
    27.4.2014 at 12:01

    Sinun blogisihan on oikea päiväpiristys, ja monia hyviä vinkkejä olen täältä saanut. Vielä enemmän olisin kiinnostunut ruokapostauksista, kun itsekin olen yrittänyt viimeisen vuoden ajan ruokavaliota remontoida. Joku tavallinen ruokapäiväni- tyyppinen postaus kiinnostaisi, samoin ehkä treenijutut, esim. Millaisella ohjelmalla treenaatja mitä muuta kuin sali kuuluu ohjelmistoon. :) Uudet sisustuskuvatkin kiinnostaa, uusi kotinnehan on aivan upea!

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 16:53

      Kiitos Sandy palautteesta!!! :) Joo hei ruokapostauksissa mun täytyy petrata! Oon ollut TOSI laiska ite ylipäänsä edes tekemään mitään. Pitää ryhdistäytyä ja laittaa enemmän jotain muuta kuin päivittäisiä tylsiä salaatteja ja pirtelöitä;) Tai sitten keksiä niidenkin saralla jotain normista poikkeavaa:) Noita ruokapäiväkirjoja toivotaankin aina ajoittan. Sellainenkin siis taas tekolistalle! :) Sillä välin tuolta food diary tunnisteen alta löytyy vanhoja ruokapäiväkirjoja! :)
      Onko noihin muuten jotain tiettyä toivetta? Esim riittääkö pelkät kuvat tai pelkät kirjotukset ruuista? Vai ehdottomasti molemmat ja ohjeita tms joukkoon?
      Kiitos vielä Sandy ja iloista vappua sinne!! :)

  • Reply
    Teljänneito Citylife Jessica
    27.4.2014 at 12:49

    Siis apua, en ollut ajatellutkaan asiaa ennenkuin luin tämän postauksesi! Mieti, samana kesänä aloitimme bloggailun! :) On ollut todella kiva tutustua sinuun ja muihin ihaniin, aitoihin ja suurisydämisiin ihmisiin blogin kautta <3 Parasta sun blogissa on sinä, positiivisuus ja ihanat kuvat :)

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 16:54

      Hihih, aattele!! :D Viis vuotta:OO Kyllä on bloggaaminen juurtunut kiinni jo arkeen. :) Se kulkee vähän kaikessa mukana:)
      Ja voi kiitos paljon Jessica, samoin on ollut tosi upeeta tutustua suhun ja tietty Alberttiin!!! :)

  • Reply
    Lady of The Mess
    27.4.2014 at 14:17

    Onnea pian 5-vuotiaalle – se on jo aikamoisen kunnioitettava blogi-ikä!
    Harvoin täällä käyn kommentoimassa vaikka aktiivisesti kuulumisiasi seurailenkin. Olen yli viisikymppinen Turussa töitä tekevä ja Kaarinassa asusteleva virkanainen, kukkahattutäti ja hevileidi, joka lifestylebloggailee. Lapseni ovat jo aikuisia.
    Tykkää blogissasi siitä, että tuot esille muodin ja kauneuden lisäksi myös hyvinvointi- ja terveysasioita. Itse olet raikas, tyylikäs ja positiivinen nuori nainen – ja Eetusi on suloinen;)
    Aurinkoista sunnuntaipäivää!

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 17:25

      Kiitos paljon ihanasta ja niin kannustavasta kommentistasi <3 :)
      Hei jos törmäillään kaupungilla niin tuuhan ihmeessä nykäisemään hihasta!!:)
      Oikein aurinkoista ja kivaa vappua sinne Kaarinan suuntaan!! :)

      • Reply
        Lady of The Mess
        29.4.2014 at 00:18

        Tulen kyllä nykäisemään, jos uskallan;)
        Sinulle ja Eetulle myös mukavaa vappua – minä ja Isäntä varmaan aloitamme sen vieton perinteikkäästi Taikkarinmäeltä;)

  • Reply
    miisu
    27.4.2014 at 16:29

    Moikka! Mä oon täällä lueskellut 1,5 vuotta :-) Useinkaan en oo kommentoinut. Esim.silloin oli pakko kun näin teistä unta ja kävin teidän uudessa kodissa kylässä ;-D
    Itse olen sua pari vuotta vanhempi 2 lapsen äiti. Mukavan monipuolinen blogi,tykkään! :-)

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 17:31

      Miisu mä muistan vieläkin kun kommentoit siitä :D Ihana sinä :D <3 Kiitos paljon palautteesta – super kiva kuulla, että monipuolisuus on blogin hyvä puoli:)

      • Reply
        miisu
        1.5.2014 at 12:28

        Mahtia kun viitsit vastailla kaikille meille henk.koht. ♥

  • Reply
    Åsa-Maria
    27.4.2014 at 17:26

    Olen tainnut ennenkin mainita, että huomasin kerran että piipahdan blogissasi mm.silloin kun töissä oikein tympii. Iloinen, positiivinen, kaunis blogi tuo piristystä. Teksti on soljuvaa, vähäiset kirjoitusvirheet ja runsaat hymiöt :) eivät häiritse. Aiheet kivoja, arkea ja juhlaa, hömppää ja vakavampaakin aihetta.

    Olen ilmeisesti lähes äitisi ikäluokkaa Kun “ei lasta, ei lammasta” on kiva seurata elämänmyönteisen nykypäivän nuoren naisen elämää.

    Aurinkoista kevättä!

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 17:33

      Jee ihan mahtavaa, että positiivisuus on se juttu mikä on tuonut takaisin blogivierailulle:) Lämmittää kovasti mun mieltä kuulla tällaista palautetta:)
      Hih, hyvä jos kirotusvirheet ei häiritse;) Vaikka kyllä mä niitä aina pyrin vähentämään. Hymiöt onkin sit tosi haastellinen osuus… Mä kun yleensä vielä ilmehdin ihan konkreettisestikin täällä päässä, kun kirjoitan tekstejä tai vastailen kommentteihin niin ne hymiöt on niin osa sitä ilmasua :D
      Aurinkoista kevättä ja vappua myös sinne Åsa-Maria!!:)

  • Reply
    armi
    27.4.2014 at 18:20

    mulla tää kommentointi on jääny ihan hävyttömän vähäiselle, joka päivä luen kuitenkin blogias monta kertaa …
    tosiaan, oon 14-vuotias vähän omalaatuinen tyttö haminasta. liikun suhteellisen paljon, mut suurin osa ajasta tietysti menee koulun parissa. :) oon ehkä sieltä ihan ääripäästä lukijoiden iässä, nuoruudessa siis ;)
    tykkään sun blogista eniten sen takia et oot niin iloinen ja positiivinen elämää kohtaan ja se saa oman mielen hyvälle tuulelle! :) eniten tykkään lukea ‘asiapostauksia’.

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 17:38

      Voi Armi <3 :) Ihana ihana Armi <3 :) Sun kommentti kertoo kyllä susta paljon enemmän kuin musta. Taidat itse olla oikea päivänsäde:) Vitsit mun pitäisi matkustaa enemmän ihan täällä Suomessa. En oo koskaan edes Haminassa käynyt. Pitää joskus ottaa koko kesän tavoitteeksi kiertää mahdollisimman monta Suomen kaupunkia:)
      Kiitos paljon palautteesta ja ihanaa kesän alkua sinne Haminaan! :) <3

  • Reply
    Maria
    27.4.2014 at 18:51

    Olen lukenut blogiasi lähemmäs kolme vuotta, enkä ole varma olenko koskaan kommentoinut, mutta nyt päätin ryhtyä tuumasta toimeen :). Tykkään blogistasi kokonaisuudessaan erittäin paljon. Olen saman ikäinen kun sä ja asunut itsekkin Turussa, ehkä juuri näistäkin syistä tykkään lukea blogiasi :). Suoraan sanottuna en ennen tykännyt tyylistäsi, mutta olet jotenkin löytänyt itsesi viimeisen vuoden parin aikana ja nykyään pidän sua erittäin tyylitajuisena. Jaan myös kovin saman tyyppisen sisustusmaun, joten pidän suuresti myös teidän asunnosta ja siihen liittyvistä postauksista. Suuri plussa monipuolisuudesta. Oikeastaan mikään ei ärsytä, kun sisältö on monipuolista. Jatka siis samaan malliin, mäkin lupaan pysyä lukijana vaikka seuraavat viisi vuotta :).

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 17:42

      Hih, voi kiiiiitos Maria ihanasta kommentista!! :) Ja kuule, kun itse katson vanhoja asukuvia monesti itsellekin tulee olo, että whaaaat :D :D :D
      Tosin niin käy usein ihan muutaman viikon takaisissakin asuissa;)
      Laitan heti työlistalle kotipostaukset! :)
      Ihanaa vappua Maria <3 :)

  • Reply
    Mona
    27.4.2014 at 19:14

    Ootte ihan mielettömiä. Mä oon täällä melkein tippa linssissä lukenut teidän sydämellisiä kommentteja:’) <3
    Meillä on nyt koko hitokseen päivän ollu netissä jotain häikkää (muilla Elisan asiakkailla sama??), enkä oo päässy vastailee tai tekee postauksia, joten palaan huomenna (toivottavasti pelittävän netin kera) vastaamaan erikseen kaikille <3 <3
    Edelleen saa jättää sitä kritiikkiäkin;)
    Haleja ja ihanaa sunnuntai-iltaa!! :)

  • Reply
    Jonna
    27.4.2014 at 20:47

    hei, blogisi on tosiaan visuaalinen ja raikas- laadukas voisi sanoa. Mutta mainoksia on aivan liikaa. Blogi on todella kaupallinen ja paetyn aina, kun tulen tsekkaamaan postauksiasi, jos siellä on joku mainos/yhteistyöjuttu odottamassa minua. Tiedäb, että mainokset ja yhteistyöt mahdollistavat sinulle sen, että voit ehdä tätä työksesi mutta niitä vain liikaa. Esimerkiksi Alexa Dagmarin tai Mariannan blogit ovat tyylikkäitä ja ihania kuten sinunkin blogisi, mutta mainonnan määrä heillä on olematonta verrattuna sinun blogiisi ja sen vuoksi heidän bloginsa tuntuvat jotenkin aidommilta. Siellä ei tule koskaan fiilistä, että tämäkin postaus tehty vain yhteistyön vuoksi. En halua arvostella blogiasi, koska se on sinun näköisesi mutta haluan vaan, että tiedät että lukija huomaa jos liika on liika ja jos on yritetty ikäänkuin liikaa. Huomaatko mitä tarkoitan?

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 17:58

      Moikka Jonna! Ja kiitos paljon rakentavasta palautteesta! Alkuun ihan valtava kiitos, että vertasit blogia samassa lauseessa Alexan ja Mariannan blogeihin:O Olen tosi otettu. Kumpaisenkin blogit ovat upeita ja itse bloggaajat ihan hurjan ihania ja sydämellisiä. Molemmat todella jalat maassa ja herttaisia. <3 :)
      Ja sitten mainostamiseen. Olet kyllä ihan oikeassa – tämä blogi on tosiaan täysin kaupallinen. Se on tarkoituskin, kun tämä on pääelinkeino. Mutta ei se poista sun palautteen merkitystä. En missään nimessä toivo, ettei blogista välity aito minä tai aito fiilis. Se on ehdottomasti päätavoitteeni, että aito minä ja aidot mielipiteet/mieltymykset paistavat täältä. Siinä siis ehdottomasti kehittämisen varaa, koska useampi on jo maininnut mainosten määrästä. Blogin aiheet ovat melkein kaikki kaupallisia ja kaikki mistä kirjoitan on osaltaan näkyvyyttä/mainosta joko merkeille tai palveluille (ilmaista tai maksettu, maksetut ilmoitan aina tietty erikseen). Uskonkin, että kehittämistä voisi enemmänkin olla siinä miten mainokset täällä esiintyy, kuin siinä paljonko niitä on? Pääsääntöisesti pyrin kuitenkin kirjoittamaan joka päivä "normaalin" postauksen, joten kuukaudessa niitä tulee noin 30 mikä on jo aika paljon. Pyrin siihen, ettei ole päiviä, jolloin tulisi ihan pelkästään mainospostauksia (kamppis ilmoitus yms). Periaatteessa siis pelkästään mainoksen sisältävä postaus ei vie "normi" postauksen tilaa. Pyrin jatkossa miettimään ja kehittämään erilaisia yhteistyöpostauksia paremmiksi ja enemmän teitä palveleviksi. Näistä saa todella mielellään antaa myös palautetta. Tuolla aikaisemmin tuli, että kollaasit ärsyttää eniten. Oletko samaa mieltä vai onko jokin muu konkreettinen mainos juttu mikä ärsyttää? Näissäkin tietysti on monia eri mielipiteitä. Usein nimittäin toivotaan tietynlaisia kollaaseja, jotta lukija voi löytää helpommin jotain tiettyjä juttuja yms. Mielelläni kuulen teidän tarkempia mietteitä! :)
      Kiitos vielä Jonna, kun annoit aikaa palautteelle!!:)

  • Reply
    siiri
    27.4.2014 at 23:39

    minä oon sitä mieltä, että sun blogi on mona hyvä just tämmösenä <3 aurinkoinen, inspiroiva, sopusuhtainen, valoisa, energinen, kaunis ja puhdas. ihan niinkuin sinäkin ihana <3

    oon seurannut sun blogia niin pitkään kuin muistan, ja muistampa vielä miten tänne eksyin ekan kerran : näin jossain blogilistalla uusimpien postuasten listalla sun blogin ja banneri oli silloin sellainen jossa seisoit jokirannassa niin että kaupungin teatteri näkyi taustalla :-D ja se kiinnitti mun huomion, heh. sittemmin oonkin täällä lähes päivittäin vieraillut ja kommentoinut. onnellinen, siunattu ja kiitollinen olen siitä että blogin kautta oon tutustunut suhun myös ihan kasvotusten, oot kyllä semmonen aurinko. voi että, kesäkuussa oon tulossa käymään kotona kotona äitin ja isin luona niin pitää ehdottomasti nähdä !

    ainot miinus on mulle ehkä melko suuri määrä mainoksia, mutta kuten oon ennenkin sanottu ne ei oo multa pois ja ymmärrän täysin että blogi on sulle työ. mä osaan skipata ne mainokset jotka mua ei kiinnosta, ihan yhtälailla kun voin tv:tä katsoessa vaihtaa kanavaa mainoskatkon ajaksi ;-)

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 18:03

      Muruuuuu <3 Voi kyllä onkin sun jo aika tulla tänne Suomeen!! Ei olla muuten nähty sitten ikuisuuteen:O Sä oot kyllä sellanen aurinko ja energia pakkaus, ettei toista oo <3

  • Reply
    Tiina
    28.4.2014 at 10:06

    Mä olen lukenut sun blogia ehkä pari vuotta, päädyin tänne Xenian blogin kautta.
    Tykkään kovasti vaikkakaan varsinaiset mainospostaukset ei innosta mutta nehän voi skipata jos siltä tuntuu.
    Muuten tämä on kiva blogi kun täällä on monipuolisesti kaikkea. Itse tykkään kaikenlaisista ravintolasuosituksista ja ruoka-aiheisista jutuista muutenkin. Ja matkailu aiheena toimii aina :D
    Olen napannut täältä kivoja vinkkejä kuten Tintå jossa tosiaan käytiin härkävartaalla muutama viikko sitten :) Ihan Tampereelta saakka :D No oltiin me hotellissa yötä eli minilomalla Turussa.
    Muutoinkin tykkään tästä blogista kun sä Mona olet ihanan säteilevän, aurinkoisen, ystävällisen, elämänmyönteisen ja mukavan oloinen ihminen. Sä olet varmasti ihana ystävä ja puoliso :)
    Ja osaat kohdella lukijoitasi oikein. Valitettavasti moni bloggaaja ei osaa. En halua tietenkään tässä haukkua ketään heistä mutta monella on liian ärhäkkä tapa vastata negatiivisiin kommentteihin. Se ei ole hyvä asia.
    Voi vastata asiallisesti mutta jämäkästi niin ettei kenellekään jää huono fiilis. Todella ilkeät kommentit on asia erikseen mutta sellaisia ei sun blogissa edes näy. Kertoo kovin paljon sekin.
    Niin metsä vastaa kuin sinne huutaa. Soisin jokaisen muistavan tuon :)

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 20:50

      Voi niiiin kiva, että oot käynyt Tintåssakin täältä luettujen suositusten kautta!! :) :) Se on vaan ihan huippu;)
      Minilomia pitäs itekkin tehdä ihan Suomessa enemmän! :) Olikos se niin, että käytitte Cocon blogista marinan tarjouksen?:) Marina on kyl kiva paikka. Hyvä aamupala!! nam :)
      Ja voi vitsi, oon kyllä sun kanssa samaa mieltä tuosta niin metsä vastaa kuin sinne huutaa. Mun on vaikee hermostua ikävistä kommenteista, kun ne tosiaan lähes poikkeuksetta on rakentavia ja ihan asiallisia:)
      Kiitos isosti Tiina niin sydämellisestä palautteesta <3<3

      • Reply
        Tiina
        29.4.2014 at 08:26

        Kyllä, mä olen juuri se sama joka käytti Cocon blogista tarjouksen Marinaan :)
        Ja mitä en varmaan edes viimeksi maininnut, käytiin lounaaksi syömässä todella herkulliset pizzapalat Kultatalon Pizzariumissa, sen vinkin nappasin muistaakseni Suvi sur le vif blogista eli olin käytännössä ihan blogivinkkireissulla :D

        • Reply
          Mona
          29.4.2014 at 08:30

          Hih, ihan huippua!! Hei toi kultatalon pizzarium on NIIIIN monen mielestä ykkönen. Omistajat ovat aivan mielettömän ihania ja voitko kuvitella, et mun ei oo tullu vielä kertaakaan käytyä siellä :OO KIITOS sun laitan sen heti muistilistaan ja meen mahdollisimman nopeasti. Että kyllä ne vinkit menee puolin ja toisin. Raportoin heti täälläkin pizzapaikasta kun on testattu!! :)
          Ihanaa vappua Tiina!! :)

          • Tiina
            29.4.2014 at 10:13

            Kiitos samoin ihanaa vappua sulle ja Eetulle!
            Käypä tosiaan testaamassa Pizzarium, et pety :)

  • Reply
    Janet
    28.4.2014 at 10:23

    Voi että, vai rakentavaa palautetta. Mitäs jos mun palaute on vaan, että jatka ihanuus samaan malliin! Käyn täällä lukemassa postauksia ihan vain sinun itsesi takia. Susta huokuu sellainen lämpö, iloisuus ja upeus, että sama se mistä kirjoittelet. Sinä ja sun ihana persoona on syyt täällä viihtymiseen. Mulle on oikeastaan ihan sama, kirjoitatko mammuteista ja miekoista vai ruusunkukista ja voiteista. Sä saisit nekin olemaan entisä mielenkiintoisempia ♥
    Eikä mulla ole antaa mitään risuja. Miten voisi olla? Tää on kuitenkin sun blogi ja vaikka kuinka ihana onkin, että haluat ilahduttaa meitä lukijoita, niin mä olen kuitenkin sitä mieltä, että sä teet siitä just täydellisen kaikella tavalla. Jos jokin asia ei itseä nyt ihan 100% kiinnosta, niin saatan löyhästi lukea läpi, että kuitenkin tiedän missä mennään ;)
    Olet Mona ihan huippu ja mieletön upeus. Jatka vaan samaan malliin ♥ :)

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 18:11

      Hih, ihana Janet <3 <3 Sä olet kyllä kerran jos toisenkin piristänyt mua täällä niin paljon <3 <3 :)
      Äääää mä alan itkee. Oot ihan liian kultanen:') Kyllä on nyt kaikki upeus sillä päässä<3<3

  • Reply
    Moma
    28.4.2014 at 12:53

    Sun blogissa on todella monipuolisesti kaikkea, mikä kiinnostaa :) Olen lukenut tätä jo kolmisen vuotta lähes päivittäin, mutta valitettavan usein jää kommentoimatta :( Silti ihana päivänpiristys <3 Itse rakastan matkustamista, terveitä elämäntapoja, luonnonkosmetiikkaa ja kauniita vaatteita ;)

    • Reply
      Mona
      28.4.2014 at 20:51

      Voi kiiiitos Moma <3 Ihana olet, kun nyt jätit kommenttia:) Ja jesh – kiva kuulla, että tykkäät myös luonnonkosmetiikasta!! :) Pari esittelemätöntä puteloa olisi taas postauslistalla;)
      Ihanaa vappua Moma <3

  • Reply
    Krista
    28.4.2014 at 16:23

    Blogisi on mielestäni todella monipuolinen ja siinä on sopivasti kaikkea. Itseä kiinnostaa ehdottomasti eniten treeni, ruoka ja päivän asu postaukset, mutta niitä kaikkia tästä blogista jo löytyy :) Jatka siis samaan malliin! :) En muista yhtään kuinka monta vuotta oon blogiasi lukenut, mutta kyllä muutama vuosi on jo mukana kuljettu. Palaan blogiisi päivittäin siksi, että olet niin energinen, iloinen ja positiivinen ja nämä näkyy myös tavassasi kirjoittaa sekä tarttuu myös tänne ruudun toiselle puolen. Muutama sana itsestäni: Olen 26-vuotias naimisissa oleva nuori nainen ja valmistun piakkoin liiketalouden tradenomiksi. Intohimoni on salitreeni ja ruoka sekä tykkään viettää aikaa rakkaiden ystävieni ja mieheni kanssa :)

    • Reply
      Mona
      29.4.2014 at 08:09

      Voi kiitos Krista suuresti palautteesta <3 :) Tällaiset kommentit tuovat niin äärettömän hyvän mielen<3 Mahtavaa, että blogista välittyy positiivinen energia, silloin on tavoitteessa onnistuttu!:)
      Paljon onnea tulevalle Tradenomille!!!:)

  • Reply
    Kati
    28.4.2014 at 19:26

    Voi ihana Mona. Kiitos erittäin viihdyttävästä ja inspiroivasta blogistasi. En ole koskaan aiemmin kommentoinut mitään blogia, mutta ajattelin, että nyt tämänkin blogiriippuvaisen on korkea aika se tehdä. :) Olen seuraillut menoasi nyt noin kolmen vuoden ajan – alun perin taisin löytää sinut ihan sattumalta. Parasta ovat arkiset kuulumispostauksesi ja erityisesti ruoka-, liikunta-, opiskelu-, työ- ja päivän asu -aiheiset jutut. Toivottavasti kirjoittelet näistä aiheista myös jatkossa.

    Ihailen sinua erityisesti siitä, että vaikutat todella järkevältä ja sinulla on upea itsetunto. Et ota itseäsi liian vakavasti, vaan suhtaudut asioihin nöyrällä asenteella ja oppivaisin mielin. Lisäksi olet ihan mieletön kaunotar ja upea esikuva positiivisuuden voimasta. Jatka siis samaan malliin!

    Olen itse kolmekymppinen työssäkäyvä “perusnainen”, joka tykkää kaikista näistä kivoista naisaiheista, joista sinäkin täällä kirjoittelet. :)

    • Reply
      Mona
      29.4.2014 at 08:12

      Kati, kiitos ihan mielettömän paljon, että jätit kommenttia <3:) Ja voi jukra mitä sanoja <3 Mahtavaa, jos postauksien takaa paistaa myös pinnallisten asioiden lisäksi hieman sitä omaa persoonaa. En missään nimessä nimittäin ota itseäni liian vakavasti ainakaan;D
      Ruokajuttuja pitääkin rustailla enemmän! Olen ollut ihan saamaton sen saralla ja mitään ihmeellistä päivittäisten salaattien ja pirtelöiden kanssa ei oikein ole tullut tehtyä.. Mutta ehkäpä kesän lähestyessä innostuisi taas jotain uutta kokeilemaan ja kirjoitella tännekin!! :)
      Kiitos vielä suuresti Kati palautteesta ja ajasta <3 <3 :)

  • Reply
    Jaana
    29.4.2014 at 09:34

    Otin tässä pari päivää aikaa miettiä, mitä ideaa osaisin sulle antaa tulevaan, mutta ihan oikeasti ei tullut oikein mitään mieleen.Sun blogi on just hyvä juuri näin, kuin se on. :) Oot ihan itseksesi panostanut matkan varrella kehittymiseen, mikä näkyy ja tuntuu täällä.

    Tykkään täällä ihan kaikesta. Hymiöt on alusta asti tehnyt susta semmoisen “kaverihahmon” lukijalle….tai ainakin minulle – teksti on rentoa hymiöineen ja pienine virheineen, joten siinä ei ole minkäänlaista jäykistelyn makua. Kirjoitat sopivasti vaatteista, tyylistä, matkustamisesta, sisustuksesta, liikunnasta ja ravinnosta + omasta elämästäsi Eetun kanssa. Jos nyt jotain lisäisin, niin mielipidekirjoitukset….vaikkakin tiedän, että se on jokseenkin “vaarallista” aluetta ja helposti kuohuttaa tunteita ja varmasti aiheuttaa vastalauseiden ryöppyjä… Siltikin esim. Mungolifen Annan blogissa tykkään eniten hänen syväluotaavista mielipidetilityksistä :).

    Yleisesti haluan vielä sanoa, että mulle tää sun blogi on se ykkösnettiosoite, jonne tuun monesti, kun pidän breikkiä työpäivän aikana. Kutn niin moni muukin tuossa on jo kommentoinut, niin täältä saa hyväm mielen! :) Piristävä, valoisa, positiivinen Mona on täällä hymyilemässä ja postaustahtisi on myös just hyvä.

    Ja senkin haluan vielä sanoa, että Olen yllättynyt siitä, miten paljon ihmisiä yleisesti häiritsee mainostus blogeissa…. Itse tykkään katsella mainoksia myös paperisissa naistenlehdissä (…mutta ehkä se johtuu siitä, että yleisesti olen kiinnostunut brandeista ja mainonnasta ja PR:stä jne…) Blogien yhteistyö- ja mainospostaukset koen niin, että ne helpottavat omaa kuluttajakäyttäytymistäni. Kiireisenä, työssäkäyvänä äitinä mun mielestä on ihanaa, että bloggaajat surffaa ja karsii ja käy läpi neittiliikkeiden tarjonnan ja esittelevät postauksissa ne omat valintansa. Kun löytää blogit, joissa tyyli kohtaa oman pukeutumisen, niin mikä on helpompaa, kuin tsekata suoraan blogista, mistä se kiva prätkärotsi/pastellinen takki/maximekko tai mikä tahansa vaate löytyy … ja päästään vielä koodeilla käsiksi alennusmyynteihin etukäteen! Mainoksia tulee leffassa/telkkarista/radiosta/lehdistä ja ihan joka paikasta, joten en ymmärrä, miksi porukkaa niin tajuttomasti rassaa se, että blogeissa on joskus mainoksia…..Varsinkin, kun sen postauksen voi niin helposti skipata, jos niin ärsyttää… Halusin siis tuoda esille sen, että niin paljon, kuin osaa porukasta mainokset/yhteistyöpostaukset blogeissa raivostuttaa, niin on myös meitä, jotka niistä tykkää :)

    • Reply
      Mona
      3.5.2014 at 11:08

      Ihana ihana Jaana <3 <3 Kiitos ihan miljoonasti ihanista sanoista. Oot ihan enkeli:)
      Noita mielipidepostauksia oon pitänyt tietoisesti poissa, mutta voisihan sitä joskus repäistä ja mennä vähän yli aiherajojen;) Olen vain luonnossa välillä vähän liiankin altis jyrkille mielipiteillä ja aatellut, että on ehkä hyvä pitää ne täältä pois :D Mutta josko joskus täälläkin jostain tulisi pohtineeksi vähän enemmän;)
      Ihanaa kesän alkua sinne koko perheelle <3 <3 Haleja!!:)

  • Reply
    Hilla - Cloudberryslife
    29.4.2014 at 21:32

    Moikka Mona!

    Sulla vaan on niin ihanan ispiroiva ja hyväntuulen blogi! Käyn täällä lähes joka päivä, mutta harvemmin jätän kommenttia, koska aika vaan ei riitä kaikkeen. Sun tyyli on kehittynyt viimeisten vuosien aikana kovasti ja yhdistelet tyylikkäästi juttuja. Inspiroidun asukuvistasi ja ne on usein myös otettu niin kivoissa paikoissa. Kun itsekin bloggaan, niin tiedän hyvin, että kivojen kuvien ottaminen kauniissa paikoissa vaatii vielä extra efforttia. Ettei siis vaan ota kotona peilin edessä.. tms. (vaikka kaunis koti teillä onkin) :))

    Tykkään erityisesti sun blogissakauniista kuvista ylipäätään. Sulla on silmää värien ja kollaasien suhteen!

    Mainokset mua ei häiritse, hienoa vaan, että olet pystynyt tekemään blogistasi päätyösi. Se vaatii älyttömästi duunia, mitä kaikki ei vaan ymmärrä. Sitten vasta kun kokeilee itsekin bloggaamista, tietää kuinka paljon työtä sen takana on. :)

    Niin ja siksikin varmaan tykkään lukea sun blogiasi, koska olet Turusta ja kirjoitat Turusta kivalla tavalla ja tuot paikkoja ihmisten tietoisuuteen. Olen opiskellut Turussa viimeiset 5 vuotta, ihana kaupunki.

    Joskus sanoit, ettet muka ole niin hyvä kirjoittaja ja panostat mielummin kuviin. Sanompa kuitenkin sen, että ainakin mun mielestä sä kirjoitat todella mukavalla tavalla. Eli oot siis hyvä kirjoittaja.

    Ihanaa vappua sulle ja Eetulle. Mä vietän vappua täällä Ruotsissa vaihdossa ja nautin vikasta opiskelijavapusta. Sit pian Suomeen ja valmistun kauppakorkeasta ja sit kohti työelämää. Ja blogistanikin varmaan käy ilmi, että kovasti tykkään urheilla. Hehe. Sellasta minusta.

    Jatka samaan malliin. Haleja.

    t. Hilla
    http://cloudberryslife.fitfashion.fi/

    • Reply
      Mona
      3.5.2014 at 11:11

      Heippa Hilla!!! :)
      Ja voi kiiiiitos. Lämmittää kuule mieltä niin paljon, kun annoit kuvista palautetta:) Niissä haluan aina kehittyä, mutta ihan mahtavaa, jos nyt ollaan tultu jo eteenpäin niiden saralla:)
      Ja huh, ihan huikeeta, että jo kohta valmistut:) Mahtavaa! :) Vitist vaihto Ruotsissa voisi olla yksi munkin jutuista, mut saapi nähdä mitä kaikkea tulee eteen..
      Ihanaa kesää Hilla ja nykäisehän ihmeessä hihasta jos törmätään jossain kaupungilla!! :)
      Haleja!!:)

  • Reply
    Anni
    30.4.2014 at 11:42

    Monsku! Mun piti kommentoida tähän jo aikaisemmin mutten kerinnyt. Sun blogia on ihana lukea koska oot niin iloinen ja avoin. Hahah ja ihan hullu koska uskallat leikkaa sun oman tukan (se video oli IHANA) :D <3 Tulee aina hyvä mieli ku tänne tulee katsomaan mitä sulle kuuluu. Ja siis voi herranjestas kun blogi on muuttunut Cipcap-ajoista, upeeta!

    • Reply
      Mona
      3.5.2014 at 11:12

      Voi Anni murunen <3 <3 <3 :) Ihana sinä:) Hih, ,kyllä naurattaa kun katsoo niitä cipcap aikasia kuvia :D :D Voi kauheeta sentään :D Mut oli kyllä hauskoja aikoja. Hih:)
      Toivottavasti nähtäis pian <3 Haleja sinne ja terkkuja mini-ihmiselle <3 Olis ihana nähdä nyyttiä:)

  • Reply
    Venla
    3.5.2014 at 21:28

    Tykkään sun blogista niin paljon! Niin laadukkaat kuvat ja AINA mieltä piristävät tekstit :) koskaan ei Oo lähtiessä muuta kuin iloinen olo! toivoisin lisää jotain terveys aiheisia postauksia esim jotain smoothie-reseptejä. Ite oon 17v opiskelija Vantaalta ja itseasiassa käytiin poikaystävän kanssa talvella Turussa ja oli niin kaunis kaupunki että haluaisin sinne kesällä!!!:) hyvää kevään ja kesän jatkoa!<3

    • Reply
      Mona
      3.5.2014 at 21:39

      Kiitos ihana Venla <3 :) Niin mahtava kuulla, että täältä voi lähteä hyvillä mielin:)
      Ja kiitos postaustoiveista!! :) Terveysjuttuja pitää kyllä lisäillä. Olen itse ollut laiska tekemään mitään uusia juttuja smoothieden tms parissa, mutta koitan saada vähän inspiraatiota taas takaisin:)
      Ihanaa kesää myös sinne <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *