26.4.2014

Onko nälkä?

Inspiroivat blogit– tunniste saa taas pitkästä aikaa jatkoa!!:) Tällä kertaa ruokablogien puolelta. Nimittäin olen jo tovin käynyt vierailemassa Onko Nälkä? blogissa, jossa kuvat ovat aivan omaa luokkaansa. Vaikka harvemmin luenkaan tarkemmin reseptejä, ihailen erittäin mielelläni ruokakuvia ja koitan ottaa niistä myös opikseni. Ruokakuvaus on mielestäni yksi vaikeimpia kuvauksen alueita ja Joonas taitaa tämän homman upeasti omaperäisellä tyylillä. Samalaisia kuvia ei kovin monessa paikaa tule vastaan.

Kuvat – http://laaxojnas.blogspot.fi

Toki blogissa loistavaa antia on myös kuvien lisäksi itse reseptit! :) Tykkään myös paljon Joonaksen tyylistä kirjoittaa, joten blogia on myös ilo lueskella, kun on aikaa enemmän. Itse olen onnistuneesti delegoinut ruokapuolen meidän taloudessa toiselle puoliskolle, mutta aina silloin tällöin innostun itsekin tekemään jotain muuta, kuin pelkkiä päivittäisiä pirtelöitäni tai salaatteja;) Onko Nälkä? blogista onkin mukava käydä kurkkimassa vinkkejä ja ohjeita!:)

Mikäli Onko Nälkä? blogi on vielä jäänyt huomaamatta niin käykäähän pikapikaa kurkkaamassa upeat kuvat ja kuolaamassa herkullisia annoksia! Takaan, että tulee nälkä!! :D

http://laaxojnas.blogspot.fi

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Chef Jones
  26.4.2014 at 08:42

  Vou. Kiitos tästä. Tuli kyllä mielettömän hyvä fiilis tätä lukiessa :-)

 • Reply
  Lena / London and beyond
  26.4.2014 at 16:03

  Mä olen jäänyt koukkuun ruokablogeihin, pitää ehdottomasti käydä katsastamassa :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *