23.4.2014

Lötkötakit

Rennon malliset ja pitkät takit on aika cool. Olen pitkään katsellut ja selaillut niiden perässä, mutta aika vähän tuntuu löytyvän kivoja vaihtoehtoja. Kesäkin tekee jo tuloaan, mutta huomaan silti vilkuilevani jatkuvasti ihanien takkien perään. Asoksen valikoimaa tutkiessa vastaan tuli useampi lötköihanuus ja keräsin tähän omat suosikkini sieltä.

1. Kauniin harmaa takki oli värinsä puolesta aivan ihana. Tämä tosin taitaa olla jo hieman turhan lämmin. Syksyä ajatellen täydellinen.

2. Pitkä kevyt takki noudattaa kunnon kasariviboja. Loistava yksinkertaiseen kokonaisuuteen ja jalkoihin laittaisin ehdottomasti korkkarit tämän pituisen takin kanssa.

3. Vaalean harmaa takki , jossa on huikean kauniit kaulukset.

4. Vaaleanpunainen ihanuus nousi heti hankintalistan kärkeen. Tämä on vain jotain niin suloista <3 Sopisi ihan loistavasti kokovalkoisen asun kanssa.

5. Valkoinen takki on ehdoton must have kevääksi. Ihanan raikas!

6. Nude takki , jossa ei ole niin lötkö leikkaus, mutta oli muuten vaan täydellinen. Väri ja malli ovat  upeat ja takki ajaisi hyvin trenssin virkaa. Tykkään kovasti takin vetoketjusta ja kauluksen leikkauksesta.

7. Tekonahkatakki – Täydellinen!! Tää ei muita selittelyjä kaipaa. Jos olisi ollut kokoja olisi lähtenyt heti tilaukseen.

8. Harmaa ohut takki kävisi hyvin myös pidemmälle kesään.

9. Vaaleanpunainen villatakki ihan über söpö. Tämä on niin hattarainen, että sydäntä lämmittää:D Tosin käyttöä ei löytyisi montaa päivää enää keväällä, mutta syksyllä taas voisi olla just eikä melkein <3

Onko muita lörttötakkeihin ihastuneita?;)

(Asos Adlinks)

 

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Linda
    23.4.2014 at 08:10

    Ai kuinka mäkin himoitsen valkoista pitkää lötkötakkia :D Mitä mieltä oot “muulikengistä”? :)

    http://shoesspeaklouder.blogspot.fi

    • Reply
      Mona
      25.4.2014 at 10:56

      Muulikengät ei kyllä vielä iske omalla kohdalla, mut eiköhän nekin kohta ala houkuttaa :D :D
      Valkoinen pitkä lötkötakki pitää saada;) Ja harmaa ja ja ja ja ….. :D

  • Reply
    Violennia
    23.4.2014 at 12:06

    Kiitos Mona!!!! Olen etsinyt kevättakkia, mutten ole löytänyt. Mielestäni olen käynytkin ASOKsen sivulla, mutta seiskan takki on jostain syystä mennyt minulta ohi. Nyt lähti tilaukseen!! Kiitos! Onneksi huomasin tämän ajoissa, sillä nyt tämän jälkeen ei enää ollut kokoja! Harmi vaan ettet itse saanut tätä ihanuutta :( Mutta tiedät nyt, että teit ainakin yhden ihmisen iloiseksi. :)

    • Reply
      Mona
      25.4.2014 at 10:57

      Voi ihan mahtavuutta, että sun koko oli jäljellä!! Toi on niin I-H-A-N-A!!! 8) Ja se menee kesälläkin kylminä iltoina ja syksyllä taas :) Josko niitä tulis vielä lisää niin mä laitan myös tilaukseen:)

  • Reply
    Angelicas Closet
    24.4.2014 at 11:10

    Love 4, 5 and 6! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *