20.4.2014

Current Cravings

Kevään ja kesän lähestyessä iskee normaaliakin lujempaa aina asustehulluus. Miten ihanaa onkaan, kun voi käyttää taas pitkästä aikaa korkeita avokkaita ja ihania vaaleita ja värikkäitä laukkuja. Tokihan niitä voi talvellakin käyttää, mutta kyllä kevät on pukeutumisen saralla ainakin omalla osallani parasta aikaa. Silloin riittää inspiraatiota ja innostusta eniten. Ei tarvitse jatkuvasti miettiä vain sitä, että tarkeneekohan nyt. Laukkujen ja kenkien osalta haaveilu ei taida koskaan loppua. Vaikka uusia ihanuuksia hankkii, niin jo on seuraava mielessä. Viimeaikoina olen järjestellyt vaatekaappia juuri näille ihanuuksille ja koittanut saada laukut ja kengät mahdollisimman hyvin esille niin, että niitä tulisi käytettyä myös mahdollisimman paljon. Se walk in closet on edelleen haaveissa ja joskus vielä sellaisen haluan! Tosin nykyiseenkin vaatekaappiin saa todella hyvin mahtumaan kaiken, mutta joitakin ideoita pitää siihen vielä kehitellä erityisesti kenkien osalta..

Tässä kuitenkin top 5 tämän hetken asustehaaveista.

 

Kengät, pinkki clutch ja nude laukkku kultaisella olkahihnalla Saint Laurent // musta ja nude laukku, Givenchy

Valkoisia korkkareita näkee nyt muotisivuilla ja Pinterestissa paljon! Ne sopii niin kauniisti vaaleansinisten farkkujen kaveriksi ja ovat täydelliset kesän raikkaisiin asuihin. Tämän kokonaisuuden voisin pukeua heti päälleni!:) Pinkki laukku toisi kesän asuihin ihanan piristysruiskeen. Simppelin kokonaisuuden saa kruunattua helposti tällaisella ihanuudella <3

Givenchyn Antigona laukkua olen kuolannut jo ties miten pitkään ja myös äitini on rakastunut tähän malliin. Hyvä tekosyy hankkia seuraavaksi laukuksi tämä olisi se, että äitikin varmasti suostuisi sitä joskus lainailemaan ja se saisi paljon käyttöä;) Mulle ylipäänsä kalliimpien asustehankintojen osalta on tosi tärkeää, että niitä sitten tulee myös käytettyä. Olisi kurjaa laittaa suuri summa rahaa, johonkin mikä vain seisoo kaapissa. Yritän aina välttää ajattelua, että säästän jonkun käyttöä erityisiin tilaisuuksiin. Mielummin saan hyvänmielen usein käyttämällä kovasti tykkäämääni tuotetta mahdollisimman paljon!:) Antigona olisi täydellinen käyttölaukku, jota tulisi pidettyä varmasti paljon arkena. Kuola valuen katselen aina upean Wendyn asuja, joissa nämä laukut keikkuvat hänen käsivarrellaan!:)

Näiden lisäksi on toki muitakin asustehimotuksia, mutta niitähän on aina;) Laittakaahan teidän kevään ja kesän suosikki juttuja tulemaan kommenttiboksiin! Mistä kesän asusteesta haaveilet eniten ja mikä on jo päässyt hankintalistalle, joka on ihan must have??:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    LeAnn
    20.4.2014 at 19:24

    Kivoja juttuja on sinun listallasi. Varsinkin tuo ihana pinkki clutch. ♡
    Omia haaveita on tällä hetkellä pari eli se Eva sekä LV Capucine. Tietysti muitakin ihanuuksia olisi, joista haaveilla, mutta nämä ovat kyllä ne suurimmat. :-)

  • Reply
    Fashion Safari
    20.4.2014 at 20:15

    Love the Givenchy bag in Nude :)

  • Reply
    Emmi
    21.4.2014 at 14:32

    Noh, en kyllä voi syyttää sua näiden ihalusta ;) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  • Reply
    Ida Jemina
    21.4.2014 at 15:42

    Toi Givenchyn laukku beigenä on aivan ihana eikä ole liian raskas kesäksi. Itse olen kuolannut Michael Korsin punaista Hamilton laukkua jo pitkään <3 myös DKNY:n pieni punainen olkalaukku olisi ihana. Jotenkin kaikki punaiset laukut on nyt iskostuneet mun tajuntaan.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *