19.4.2014

Perjantai kuvina

Päiväkuvina postauksia toivotaan usein, mutta niiden toteutus tuntuu jostain mystisestä syystä aina kovin hankalalta. Jossain vaiheessa päivää aina unohtuu, että oli tarkoitus ottaa kuvia kaikesta ylimääräisestäkin :D Lainassa olevat Sigman objektiivit helpottavat kummasti tätä kuitenkin, kun kamera on nyt jatkuvasti kourassa:) Tässä siis eilinen päivä kuvina!:)

Aamulla käänsin ensin kylkeä, kun Eetu heräsi seitsämältä. Yhdeksältä Eetu lähti salille, jolloin minäkin viimein kömmin sängystä tekemään aamupalaa. Kahvi odotti valmiina, kun kulta sen aina molemmille keittää <3 :)

Smoothien kanssa tein aamulla ensimmäisenä noin tunnin töitä.

Pitkäperjantain kunniaksi ajattelin ottaa super rennosti ja nauttia hyvästä kirjasta kahvin kanssa sängyssä loikoillen. Puoleen päivään asti lueskelin siis Onnellisuusprojektia ja join (liikaa) kahvia.

Lounaasta en huomannut ottaa kuvaa, mutta hutaisin nassuun nopeasti kevyen lohi+salaatti sekoituksen. Mahaan piti jättää tilaa herkuille;)

Päivällä Eetun sanoin “sudin” naaman kuntoon. Kävin juuri hiljattain ostamassa Stockalta lisää Clarinsin Everlasting meikkivoidetta. Ihan huippu hyvä tuote ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan mikäli haluaa hyvää peittävyyttä meikkivoiteelta! Ensimmäisen putelin olen saanut blogin kautta testiin.

Kolmen maissa suuntasimme kaupungille. Ensimmäisenä otimme Puolalanmäen kupeilla asukuvat ja samalla Eetu testasi ensimmäistä kertaa lainassa olevaa Sigman 85mm 1.4 objektiivia. Molemmat on ihan myyty tuolla ihanuudelle. Se pitäisi löytyä jokaisen asuja kuvaavan bloggaajan kameravarustuksista:)

Varttia vaille neljä meille oli varattu Di Trevistä pöytä. Otin alkuun Uusi Seelantilaista puolikuivaa kuohuvaa lasillisen (Vicarage Lane Bubbly). Oli niin hyvää, että piti kirjoittaa nimi ylös. Tätä pitää ehdottomasti hankkia kotiinkin vappua tms varten!:) Kivan raikas ja kesäinen!

Di Trevi on todella viihtyisä ja mukava paikka. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja sisustus on erityisesti kaikkine pienine yksityiskohtineen omaan mieleeni. Annokset oli tosin aika pienet hintoihin nähdän (ainakin Eetun mielestä;) ), mutta ruoka oli oikein maittavaa!:)

Mahat täynnä suuntasimme viiden jälkeen vielä karkkikaupan kautta leffateatteriin. Karkkia tuli kerätty IHAN liikaa ja maha kiittää tästä vielä tänäänkin;) MUISTILISTAAN on kirjoitettu jo useampaan kertaan, että ÄLÄ SYÖ IRTOKARKKEJA – niistä tulee jäätävän paha olo. Miten ihmeessä sen kuitenkin sitten niin helposti unohtaa…. Nyt vannon kautta kiven ja kannon, etten syö enää irttareita ja kirjoitan tuhannen kerran omaan muistilistaani, että älä syö niitä hiivatin irtokarkkeja, koska niistä tulee paha olo!! Mieluummin vaikka jätskiä;)

Leffa kesti kahdeksaan, jonka jälkeen tallusteltiin takaisin kotiin. Illalla fiilisteltiin telkkarista TVOF finaalia ja istuskeltiin sohvalla, minä Eetun kainalossa roikkuen;) Rakkauden kieli kirjan luettuani olen Eetulle toitottanut miten tärkeää on huomioida se toisen rakkauden kieli vaikka se poikkeaisi omasta. Mun rakkauden kieli on ihan ehdottomasti kaikki fyysinen kosketus pusuineen ja erityisesti haleineen. Vaadin päivittäin useamman kerran vähintään kuusi sekunttia kestävän halauksen – muuten en selviä:D Tuun tekemään tästä aiheesta vielä erillistä postausta – sen verran loistava aihe, että ansaitsee lisää pohtimista!:)

Illalla mentiin aikaisin nukkumaan ja 10 tunnin yöunien jälkeen tänään aamulla olo oli mahakipua (prkl karkit) lukuunottamatta pirteä!:) Ihan mahtavan rento perjantai takana ja laatuaika kullan kanssa on parasta <3 Huomenna suunnataan sukuloimaan ja takaisin Turkuun tullaan vasta maanantaina.

Tämä päivä menee töitä tehdessä ja kotia siivotessa.

Ihanaa lauantaita ja kuullaan pian <3

You Might Also Like

17 Comments

  • Reply
    oski
    19.4.2014 at 12:22

    Voi ei, irtokarkit. Ne on parhaimpia, mutta aiheuttavat kyllä järkyttävät mahakivut :-( Miksiköhän?

    • Reply
      Mona
      19.4.2014 at 15:36

      No niiiinpä!! Ei niissä kyllä taida olla yhtään mitään hyvää :D :D

      • Reply
        oski
        19.4.2014 at 17:49

        Paitsi maku… :D

        • Reply
          Mona
          19.4.2014 at 17:52

          Todellakintodellakin :D :D :D

  • Reply
    Hansu
    19.4.2014 at 15:28

    Vaan mikä onkaan tuo japaninkielinen lehti tuossa meikkivoiteiden alla? :D

    • Reply
      Mona
      19.4.2014 at 15:36

      Se on japaninkielinen Vogue!! :) :)

  • Reply
    Piia
    19.4.2014 at 17:13

    Heippa aurinkoinen Mona! :) Tuota Burberryn trenssiäsi olen monesti ihaillut, se on aivan täydellinen :) Olisikohan tuo sinun trenssin malli sama, kuin Johannalla Kalastajan Vaimo-blogista? :) Onko sinun trenssissäsi takana vyössä sellainen ns. Päällikoriste? En nyt osaa paremmin kuvailla.. :)

    • Reply
      Mona
      19.4.2014 at 17:31

      Joo se on takaosasta “kiinni” takissa!! :) Koitan ottaa jossain vaiheessa paremmat kuvat myös takaosasta blogiin!! :)

  • Reply
    Jaana
    19.4.2014 at 20:31

    Ihanat ja aivan kamalat irtokarkit. Olen ihan kauhea mässyttämään karkkeja ja nyt olen taas kerran aloittanut karkkilakon….pahimmat kärvistelypäivät on takana, eikä enää niin edes tee mieli sokeripläjäyksiä. Itse olen,huomannut, että, kun vähän aikaa(n. viikon) on täysin ilman karkkeja, niin sitten kun vähän karkkia syö, niin mulla tuntuu kasvoilla poskien ja leuan alueella ihossa outoa kihelmöintiä….ne väri- ja lisäaineet ei voi olla hyvästä…..

    • Reply
      Mona
      19.4.2014 at 20:34

      ne ei todellakaan oo hyvästä :D Mä vedän karkkiöverit ehkä parin kuukauden välein. Sen aikaa muistan kuinka jäätävä olo niistä tulee mut kappas sit se taas pääsee unohtumaan;D Nyt kyllä vannotan, ettei enää irttarikaupassa käyntejä :D :D Tänään oonkin sit koittanut kompensoida noita väriaineita puhdistavalla teellä ja juomalla paaaaaaljon vettä:)
      Pois ne irttarit meistä ;D

  • Reply
    Krista
    20.4.2014 at 08:20

    Minkä Rakkauden kieli- kirjan sä oot lukenut? Tuolla nimellä tuli aika monta kirjaa :) Alkoi kiinnostamaan ja voisin lukea itsekin.

  • Reply
    LeAnn
    20.4.2014 at 09:33

    Kuulostipa nii kivalta tuo teidän perjantai. :-) Ihanaa yhdessäoloa. ♡
    Täällä on vietetty laatuaikaa siskon ja hänen miehensä kanssa. Käyvät meillä pitkän välimatkan takia noin kerran vuodessa. ♡
    Nuo kamalan ihanat irtokarkit ovat täälläkin ikäviä seuralaisia syömisen jälkeen. Nyt lomalla on taas hiukan riistäytynyt käsistä niiden syönti ja sen kyllä huomaa. Ajattelinkin aloittaa karkkilakon oikein kunnolla ja hyvinhän nuo voi korvata marjoilla tai pähkinöillä. Minulle sipsit ovat vielä ikävämpiä…:-(
    Mutta ihana Mona taas aaukuvissa! ♡ Ja mä niin toivon saavani tuon Evan. Eikös laukkusi ole Eva? ;-)
    Ihanaa pääsiäisen aikaa ihanuus! :-)

    • Reply
      Mona
      20.4.2014 at 10:13

      Yhdessäolo on parhautta <3 Niin ihanaa, että olet saanut siskon miehensä kanssa sinne:) Pitkät välimatkat on niin harmillisia. Meidänkin tulee käytyä ihan liian harvoin Eetun äidin luona juuri välimatkan takia.
      Hihih :D Vai on sielläkin sorruttu noihin paholaisiin!! ;D Täällähän jää jo moni kiinni pahanteosta ;D Ehdottomasti irtokarkkilakko päälle – mä kannatan!! :D Jotain herkkua tosin kannattaa välillä sallia, muuten muuttuu monsteriks, ainakin allekirjoittanut;D
      Joo tuo on Eva <3 Sain sen äidiltä 25v lahjaksi <3 Se on niin ihana:) Suosittelen – se on niin super monikäyttöinenkin. Menee arkena ja juhlassa. Voi pitää ihan cluchina tai laittaa pitkän hihnan kanssa olalta roikkumaan. Sit siinä on vielä se kultainenkin pikkuketju. Ehdottomasti mun suosikki kesälaukku <3 :)
      Ihanaa pääsiäistä myös sinne <3<3 Ja nauttikaa laatuajasta läheisten kanssa<3

  • Reply
    Ansku
    20.4.2014 at 14:30

    Heei hauska sattuma, juuri julkaisin oman päivä kanssani-postauksen. Ja perjantaista tuokin oli :D

  • Reply
    Monika
    20.4.2014 at 19:19

    Japaniako sun lehdessä lukee? :D Miten tuota kieltä tulet lukeneeksi? :)

  • Reply
    Born Grown
    21.4.2014 at 11:33

    Hitaasti, mutta silti niin tehokkaasti käyntiin lähtevät aamut ovat parhaita! <3

    Born Grown

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *