17.4.2014

10 poimintaa ja alekoodi

Yhteistyökumppa Boozt.com:lla on mukava kampanja pääsiäisen aikana ja poiminkin heidän sivuiltaan nyt 10 suosikkiani. Kevääseen printtejä, raikkaita värejä ja liehuvia lahkeita!:) Kampiksessa saa 25€ alennuksen yli 130€ ostoksista ja se on voimassa 21.4 asti. Alennuksen saa koodilla EASTER.

1. Dry Lake kuviollinen mekko

2. Ganni harmaa villatakki

3. By Malene Birge jumpsuit

4. French Connection valkoiset leveälahkeiset housut

5. 2nd Day nahkahousut

6. By Malene Birge laukku

7. Converse lyhytvartiset tennarit

8. Esprit korallinpunainen neule

9. By Malene Birger puhelinsuoja

10. French Connection punainen maxi mekko

Harmaa takki on edelleen hankintalistallani vaikka kesää kohden ollaankin menossa. Gannin yksilö hurmasi hetimiten ja se pääsikin listan kärkeen. 2nd Day:lle oli tullut hyvin paljon By Malene Birgerin kaltaiset nahkahousut, joihin olenkin ollut ääreis tyytyväinen. French Connectionilla puolestaan oli mitä kaunein maxi, joka olisi täydellinen erilaisiin kesän juhliin.

Nyt oikein super ihanaa alkavaa pääsiäistä kaikille!! Meillä on huomenna suunnitelmissa viettää laatuaikaa kahdestaan kullan kanssa ja viikonloppuna suunnataan sukuloimaan. Ihana perheen täyteinen pääsiäinen siis tulossa. Mitä suunnitelmia teillä on??:)

(Boozt.com Adlinks)

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    LeAnn
    18.4.2014 at 01:32

    Ihania juttuja olet keräillyt kollaasiin. ♡ Nuo leveälahkeiset housut olisivat kyllä ihanat vaikka sen vaaleanpunaisen takin kanssa. :-) Ja tuo jumpsuit olisi myös ihana. Täytyykin tutkia kokoelmaa ajan kanssa. :-)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published.