6.4.2014

Rennosti…

Rentoutuminen sen kuin vaan jatkuu. En muista milloin olisin ottanut näin rennosti, kuin tällä Dubain lomalla. Vaikka miten paljon rakastan kuvaamistakin niin olen jopa sitä tehnyt vähemmän. Tosin löytyy niitä otettuja kuviakin jo viitisensataa, mutta omassa mittakaavassa se on jo varmasti noin puolet normaalia vähemmän;)

Tarkoitus on kirjoitella tarkemmin juttuja Dubaista ja hotellista, mutta jätän raportit suosiolla loman jälkeen. Siihen asti päivittelen fiiliksiä Instagramin puolelle!:) Kuvia löytyy nimimerkillä @Monasdailystyle

Ihanaa kohta alkavaa viikkoa kaikille!!<3

Ps. Tämän illan voimassa Boozt.com supersunnuntai!! :) Koodilla SUPERSUNDAY -15% alennus myös alennetuista tuotteista! Boozt valikoima löytyy TÄÄLTÄ!:) (Boozt.com adlink)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    hillamaaria
    6.4.2014 at 20:08

    Välillä on vain niin ihana ottaa “lomaa” myös kuvaamisesta! xx

    http://www.hillamaaria.blogspot.fi

    • Reply
      Mona
      6.4.2014 at 21:40

      No näemmä vaikka normaalisti kasvan kamerassa kiinni;D Tosin lomalle en osais kyllä lähteä kokonaan ilman kameraa… Se olis jo aika rajua:D

  • Reply
    Jaana
    7.4.2014 at 08:27

    Ihanan näköistä!!! Ja ihanan valkoinen(!!!) teidänkin hotelli, kun laitoit aiemmassa postauksessa muutaman kuvan ;). Hei kerropas, mitä tykkäät tuosta kirjasta? Mulla olis vielä hakusessa lomalukemista omalle matkallemme, enkä ole tuota vielä lukenut.

  • Reply
    Maria
    7.4.2014 at 10:28

    Pakko kysyä, mitä tykkäilet 50 Shades -kirjoista…? :D Jakaa nimittäin aika paljon mieleipiteitä..

    Rentouttavaa loman jatkoa :)

  • Reply
    lena / london and beyond
    9.4.2014 at 20:10

    Mä olen käynyt Dubaissa vain ihan pikaisen reissun (jatkolento Dubaista eteenpäin myöhässä, hotelliin yöksi ja sitten takaisin kentälle) ja olisi ihan hirveä hinku päästä näkemään tuo paikka oikeasti itse. Ihania kuvia, postauksia odotellessa :)

    • Reply
      Mona
      9.4.2014 at 20:46

      Ehdottomasti siis suunnittelemaan reissua Dubaihin!:) Mä tykkään ihan hirmuisen paljon ja ehdottomasti vielä joskus aion mennä uudelleen. Viimeistään jos meille joskus tulee lapsia niin niiden kanssa. Paikka on niin helppo lapsiperheille ja erityisen turvallinen:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *