2.4.2014

Ystävän koti

Sain ilokseni luvan kuvailla ystäväni kotia ja jakaa ne täällä blogissa. Kyseessä on reilu 40 neliöinen yksiö vanhassa 20-luvun kivitalossa. Täydellinen koti, jossa itsekin viihtyisin erittäin mielelläni. Ystäväni on kerännyt ihania pieniä yksityiskohtia kotiin. Sisustus on yksinkertainen ja moderni, mutta joukossa on kauniita katseenvangitsijoita ja pieniä väriläiskiä muuten mustan ja valkoisen kokonaisuuden seassa.

Kolmijalka on kaunis valaisin tv-tason päällä. Iittalan matala aaltomalja on oma suosikkini. Aaltoja ei voi olla koskaan liikaa.

Pidän siitä, että korut ovat kauniisti esillä. Silloin niitä tulee käytettyä enemmän, kun kaikki ovat näkyvillä! Kerrosvati on loistava tapa säilyttää koruja.

Puukori on loistava idea lehtitelineeksi! Ajattelinkin alkaa metsästämään mummulan varastosta vastaavaa mahdollisimman vanhaa yksilöä, jonka voisi vaikka maalata mustaksi!:)

Tekstitaulut ovat ihania <3 Niiden sanoma tuo aina hymyn huulille. Tämä on erityisen kaunis!

Keväiset tulppaanit pöydällä. Sohvalla tyynyt tuomassa pehmeyttä ja kotoisuutta asuntoon. Vaaleansininen tyyny sopii super hyvin mustavalkoisen rinnalle!:)

Lasinen väliovi on täydellisyyttä!! Vanhoissa taloissa on niin kauniit ovet, joten niitä olisi sääli peittää tylsillä väliovilla. Läpinäkyvä väliovi jättää kauniin ulko-oven näkyviin! Tällainen on meidänkin saatava. Rappukäytävästä kuuluu AIVAN kaikki, joten väliovi toisi hieman äänieristystä.. Pitäisi ottaa selvää mistä vastaavia löytyisi. Mikäli jollain on tietoa niin jättäkäähän ihmeessä kommenttia!!:) Vinkit otetaan ilolla vastaan!

Kauniita esineitä ja muistoja matkoilta.

Piristystä värikkäistä Coca Cola pulloista.

Skumppalasit ovat kauniita esilläkin ollessaan.

Viimeisenä vielä oma suosikkini – UPEA ihana ja niin kaunis maapallo. Tällaisen minäkin haluan! :) Ystäväni oli saanut maapallon äidiltään lahjaksi ja se oli löytynyt Loviisan Aitasta. Voitteko kuvitella, etten ole itse vielä koskaan käynyt tuossa ihanassa paikassa, vaikka sitä niin paljon aina hehkutetaan!! Kesällä ihan viimeistään on siellä piipahdettava!! :)

Kiitos vielä ihanalle ystävälleni, että sain kuvailla hänen kaunista kotiaan <3 Toivottavasti kuvien joukosta joku muukin minun lisäkseni sai inspiraatiota sisustamiseen:)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Ambit
    2.4.2014 at 07:40

    Kauniita yksityiskohtia! Itseäni ainakin olisi kiinnostanut nähdä myös kokonaisotoksia esim huonekalujen sijainnista kun tässä on nyt pienempään muuttamassa…

  • Reply
    Salla
    2.4.2014 at 09:58

    Ihanan kodikas, ja samalla niin tyylikäs koti! <3

  • Reply
    Riikka
    2.4.2014 at 10:05

    Mua alkoi kamalasti naurattaa toi lasinen väliovi. Silleen ihan hauska idea, mutta monikohan on törmännyt siihen :D Mä varmaan itsekin kiireessä törmäilisin omaan oveeni, ennen kun tottuisin siihen.

  • Reply
    ALK
    2.4.2014 at 10:22

    Tuollaisen lasioven saa tilattua lasiliikkeistä, jotka tekevät esim. saunojen lasituksia. Tulevat paikan päälle, ottavat mitat ja asentavat.

    Hieno idea kyllä. Blokkaako kuitenkaan oikeasti ääntä?

  • Reply
    Emmi L.
    2.4.2014 at 22:41

    Aivan ihanan näköistä! Kaikkea ihanaa ystäväsi kotona onkin :) Pitäisi saada omaa uutta kotia kuvattua blogia varten vihdoin myös!

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Reply
    Petra
    3.4.2014 at 19:32

    Jotain tollasia lasisia väliovia näytti olevan myös kodin terrassa :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *