25.3.2014

Soignon chèvre à tartiner

Herkkuvinkkiä pukkaa! Kyseessä on tällä kertaa Soignon vuohenjuustolevite, johon olen aivan rakastunut. Tämä on jotain niin taivaallisen hyvää. Vuohenjuustohan sopii monelle maitoallergiselle tai maidosta mahakivun saaville. Itsekin vuohenjuustoa rajoitetun ruokavalion aloittamisen jälkeen kokeilleena voin todeta, että lukeudun niihin iloisiin, joille tämä herkku sopii vaikka tavallisesta maidosta oireita tuleekin. Mikä tästä levitemuodossa olevasta vuohenjuustosta sitten tekee niin hyvää? No sitä voi käyttää melkein mihin vaan ja se tekee kaikesta über herkkua! :D

Tätä herkkua on melkein aina äidin luona, joka ei myöskään mitään maitotuotteita voi käyttää. Soignon vaahtomainen levite sopii täydellisesti itsetehtyjen viljattomien leipien päälliseksi, riisikakulle, lohen kylkiäiseksi, kanan kanssa tai melkein mihin muuhunkin ruokaan vaan. Muutaman kerran äidin luona tätä syöneenä oli sitä hankittava kotiinkin. Purkin huono puoli on melko kallis hinta ja se, että tällainen putelo kuluu herkkusuuna melko nopeasti:D

Onko tämä levite muille tuttu? Entäs onko muita maitoherkkiksiä, joille vuohenmaito kuitenkin käy?:)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Jonna
  25.3.2014 at 20:48

  Oooh, kuola valuu pelkästä ajatuksesta! Rakastan vuohenjuustoa koko sydämestäni ja se toimii niin salaatissa, keitossa, pizzassa – you name it! En ole ajatellutkaan että tätä herkkua saisi levitemuodossakin, tätä on ehdottomasti ostettava kotiin :) Kiitos muru!

  • Reply
   Mona
   25.3.2014 at 20:54

   Ei tarvii siis miettiä mitä herkkuja teen sulle kun joskus sut vihdoinkin saan tänne meille viettää tyttöjeniltaa!!! ;)
   haleja <3<3<3<3<3

 • Reply
  K
  25.3.2014 at 21:25

  Onko turku hyvä paikka asua? mikä on parasta? :)

  • Reply
   Mona
   25.3.2014 at 21:46

   No on!! :) Mä rakastan Turkua:) Lyhyet välimatkat, ihanat ravintolat, pienet vaateliikkeet, Aurajoen ranta, Tintå, yliopisto, Raunistula, Turun murre yms yms. <3:)

 • Reply
  A
  25.3.2014 at 22:53

  Moi! Sulta ois kiva saada jossain vaiheessa quetions & answers postausta ! :) ja sulla on myös aivan ihana blogi ja tyyli !

  • Reply
   Mona
   25.3.2014 at 23:16

   Voi kiitos paljon ihanasta palautteesta:) <3 Voisin vaikka pikimiten laittaa QA postausta työnalle! :) Kiitos postaustoiveesta, niitä on aina yhtä kiva saada:)

 • Reply
  C
  26.3.2014 at 00:03

  Toi vuohejuusto on aivan taivaallista! Meidän perheessä kukaan ei ole maitoallerginen, mutta rakastetaan vuohenjuustoa. Tämä on ainoa juusto mitä levitämme leipiemme päälle ja tätä löytyy aina meidän jääkaapista! Sama merkki valmistaa myös toista vuohenjuustolevitettä, joka on vähä neliömäisessä laatikossa. Ah rakastan tota! Ja jopa isäni joka ei muuten pidä vuohenjuustosta rakastaa tota myös!
  Oon helsinkiläinen lukiolainen, jota kiinnostaa opiskelu turussa, joten tämä blogi on varsinainen helmi! Oon huhtikuussa menossa utun avoimiin oviin ja mamma lupasi tulla tiistai päivänä mukaan turkuun ja suunniteltiin, että mennään tintåseen lounaalle, sen takia koska olet kehunut sitä paikkaa niin monta kertaa!! Xoxo

  • Reply
   Mona
   26.3.2014 at 00:09

   Oi mahtavaa, tuut varmasti viihtymään Turussa!!:) Tää on ihana kaupunki <3 Hih, Tintå on huippu!;) Tintån lisäksi Fontana on myös super kiva lounas paikkana! Se on tainnut jonkun parhaan lounaan palkinnonkin joskus voittaa:) Ja jos tykkää thaikku ruuasta niin en voi tarpeeksi ylistää Maneeratin sapuskaa – NAM!! Paikka tosin ei oo ihan niin viihtyisä mitä esim Tintå, mutta ruoka painii samassa sarjassa :) Tintåssa parasta nyt ja aina on härkävarras! :D Äh tuli itsellekin härkävarras himotus tähän vaiheeseen;) ENpäs oo piiiiitkään aikaan ollu, toivottavasti ei oo taso laskenu :D

 • Reply
  Jossu
  26.3.2014 at 09:44

  Ooh, kuulostaa herkulliselta – tätä ja tomaattia, rouhaisu mustapippuria.. slurps! Minkä hintainen purkki siis on, kun kalliiksi sitä harmittelit?

  • Reply
   Mona
   27.3.2014 at 13:26

   Pöh, en nyt muista tarkkaa hintaa mutta olisko ollu hiukan alle 4e…?

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *