14.3.2014

Ruusujuttuja

Hyväksi havaittuja kosmetiikkavinkkejä vuorossa!:) Toinen onkin jo blogista pidempään tuttu, mutta tämä tuote on niin ihana, että ansaitsee useammin maininnan. Purkki sopi mielestäni niin hyvin myös kuviin, etten voinut jättää sitä pois;) Kukka Fiorista saamani naistenpäivän kimppu tuli myös hyötykäyttöön ennen kuin jouduin haikein mielin laittamaan asetelman pois.

Ilman kuvaakin moni olisi varmaan arvannut, että kyseessä on Jurliquelta saamani *rosewater kasvosuihke;) Olen varmasti jo kyllästymiseen asti hehkuttanut sitä. Sen hyvyydestä ei kuitenkaan pääse yli eikä ympäri ja nyt tuo uusi upea intence purkki on niin kaunis, että tuote sai vielä lisää pojoja jos mahdollista. Sinälläänhän kasvosuihke ei ole mikään kosmetiikkakaapiin ihmeellisyys, mutta ainakin minulle kasvosuihkeet ovat välttämättömyys. Ilman kasvovetta tai kasvosuihketta iho kiristää ja punoittaa. Tässä Jurliquen versiossa ihanaa on, että sitä voi hyvin suihkutella myös meikin päälle virkistämään kasvoja. Tuote sisältää viittä eri ruusu-uutetta, jotka hoitaa, rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Juuri sitä mitä kasvosuihkeelta kaipaankin.

Tutun kasvosuihkeen lisäksi olen nyt testaillut viikon verran *Rose Moisture Plus kosteusvoidetta. Öljyistä (joita helmikuussa hehkutin) en ole edelleenkään mihinkään päässyt, mutta olen lisännyt tätä yöksi vielä öljyn päälle. Voide kosteuttaa ja antaa iholle antioksidanttisuojan. Kosteuden tunteen huomaa välittömästi ja tämä lisää vielä öljyn tuomaa pehmeyden tuntua kasvoille. Loistava combo hoitamaan ihoa! Tykkään erityisesti tämän voiteen tuoksusta. Mielenkiinnolla käytän tuotteen loppuun. Öljynä tällä hetkellä on käytössä myös Jurliquen yksilö, joten ne varmasti tukevat toisiaan hyvin. Tuosta öljystä teen myöhemmin vielä raporttia, kun olen sen käyttänyt loppuun. Monet kyselevät mistä Jurliquen tuotteita saa. Jurliquen jälleenmyyjät löytää täältä. Tuotteita löytyy siis sekä netistä, että hoitoloista!

Onko muista rosewater faneja?:)

PS!! Tänään ja huomenna vielä Boozt.com alekoodi Mona’s Daily Style lukijoille voimassa!! Käykää kurkkaamassa lisää Boozt ekslusiivinen alekoodi! postauksesta!:)

* Tuotteet saatu Jurliquelta

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Jonttu
    14.3.2014 at 22:21

    Tyhmä kysymys ehkä (kun en jaksa googletella), mutta onko tuo Jurlique-sarja bioa?

    • Reply
      Mona
      14.3.2014 at 22:37

      Ei oo tyhmii kysymyksiä;) Jurlique on luonnollinen sarja ja Australiassa sillä on sertifikaatit.
      Kantsii kurkata Jurliquen omilta sivuilta brändin filosofiaa. :) http://jurlique.fi/jurlique_finland/

  • Reply
    Rosita
    15.3.2014 at 11:36

    Ainakin on ihan täydellisen värinen ja näköinen ulkomuoto sillä kasvosuihkeella! Rakastan kosmetiikkaa ja varsinkin kauniita puteleita <3 Okei, ja tietysti sisältökin merkkaa..

    • Reply
      Mona
      16.3.2014 at 09:36

      Hih, sama juttu:) Kauniit putelit on ehdottomasti aina plussaa;)

  • Reply
    Emilia
    15.3.2014 at 23:45

    Haluaisin antaa hieman palautetta. Pidän paljon blogistasi, Mona, ja olenkin seuraillust sitä jo jonkun aikaa. Postaukset ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia. Yksi asia vaivaa minua todella, todella paljon, nimittäin kielioppi ja erityisesti yhdyssanojen oikeinkirjoitus. Mielestäni bloggaajan täytyisi osata kirjoittaa oikein koska teksti ja kirjoittaminen ovat todella tärkeä osa blogia. Ja jos ei osaa, pitäisi vaivautua opettelemaan. Voin kuulostaa nipottajalta, mutta ainakin minua ärsyttää väärin kirjoitetut sanat/lauseet niin paljon että saatan jättää blogitekstin tai koko blogin huomiotta jatkossa. Enkä usko että olen ainoa. Olisi kiva jos viitsisit hieman muistella niitä tylsiä peruskoulun äidinkielen tunteja :D Enkä tarkoita tätä kommenttia mitenkään pahalla tai ilkeästi, ajattelin vain antaa palautetta joka auttaa sinua olemaan vieläkin parempi bloggaaja! :)

    • Reply
      Mona
      16.3.2014 at 09:41

      Kiitos Emilia palautteesta. Pyrin toki parantamaan jatkuvasti kirjoittamista.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *