9.3.2014

Yhtenä viikonloppuna…

Olen kokonaan kaiken kiireen ja tohinan seassa unohtanut ystävänpäivän kuvat koneelle!:) Päätimpä siis korjata nyt tilanteen ja fiilistellä kuvien kera muutama viikko taaksepäin mukavaa iltaa hyvässä seurassa <3 Eetu kirjoitteli omassa blogissaan jo aikaisemmin illan tarjoiluista Ystävänpäivä– postauksessa.

Saimme ihan mielettömän ihania kukkasia iltaa varten Kukka Fiorilta <3 Juuri ystävänpäivään sopivalla teemalla.

Poksauttelimme muutaman pullon kuohuvaa ja nautimme ihan mega hyvistä tortilloista!! Eetu loihti sellaiset sorttamentit, että oksat pois. Tulee nälkä ajatellessakin tuota über hyvää ylikypsää possua mitä hän teki;) Äidiltä sain tuomisina niin kauniin orkidean <3 Nyt onkin sitten kova taistelu, että saan pidettyä sen hengissä.

Tortilla sorttamentteja meille tarjosi Santa Maria, joka lähetti meillä tortillat, erilaisia mausteita, dippejä yms. Kaikki maistuivat paremmin kuin hyvin:) Omat suosikkini oli ehdottomasti Guacamole ja Cheddar dipit. Tortillailtoja pitäisi pitää useammin. Ne ovat niin helppoja, kun jokainen voi koota niistä mieleisensä ja ainakin allekirjoittanut rakastaa näitä herkkuja!:)

Turkulaisten ystävieni ja vanhempieni lisäksi saimme joukkoon myös Mikon!:) Oli kiva yllätys, kun hän oli juuri tuona viikonloppuna töiden puolesta täällä suunnassa. Mikko hurmasi tietty kaikki täällä. Hän on vaan mitä symppiksin ja mukavin <3

Pieniä illanistujaisia on aina niin mukava järjestää vaikka harvemminhan niitä tulee pidettyä. Seuraavaksi aloitankin suunnittelemaan pienimuotoisia tupaantuliaisia. Tosin kalenteria katsoessa herää väkisin ajatus, että missä ihmeen välissä:D Miten kevät voikin olla aina niin täynnä ohjelmaa. Ei sillä kivaahan se on, että tekemistä riittää. Ajattelin aluksi, että tuparit pidetään vasta, kun valaistus on saatu hommattua ruokapöydän päälle, mutta toistaiseksi näyttää siltä, etten osaa päätyä mihinkään vaihtoehtoon ja tuparit siirtyisi vaan ihan super pitkällä :D Ehkäpä heti loman jälkeen voisi aloittaa niiden suunnittelun:)

Nyt ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille <3 Toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut mukavissa merkeissä. Minä suuntaan teen keittoon ja infrapunasaunaan rentoutumaan!:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Emilia
  9.3.2014 at 20:31

  Valmisguacamolea? Oikeasti? Avokadoa 1,5% ja kasa guacamoleen kuulumattomia aineita?! Huhhuh… Tää on nyt kyllä aika huono mainos, kun muuten puhuu puhtaan ruuan puolesta.

  • Reply
   Mona
   9.3.2014 at 20:49

   Mä nään ton vaan dippinä en niinkään guacamolena, vaikka sillä nimellä se meneekin! :) Tietty itse avokadoista tehty dippi on ihan totaalisesti asia erikseen jokapäiväiseen käyttöön, mutta siitäkin huolimatta oli tuo guacamole nimellä kulkeva dippi erittäin hyvää tortillojen kanssa!:D Kyllä se menee loistavana vaihtoehtona tällaisissa herkutteluilloissa!!:) Ja selvennykseksi, että kyseessä ei oo maksettu mainos vaan tuotteita saimme ison kasan ja mainitsin niistä ne joista itse pidin:)
   Ja vaikka puhunkin puhtaan ruuan puolesta kyllä mä myös herkuttelen karkeilla, viinillä tms välillä :)

 • Reply
  Sonja
  9.3.2014 at 20:44

  Paras ystävänpäivä! Ihanat ystävät ja herkullista ruokaa ♡

  • Reply
   Mona
   9.3.2014 at 20:50

   No kyllä <3 <3 Ihana oot <3 Pitää nähdä pian!

 • Reply
  Pinja
  9.3.2014 at 21:10

  Ihanan näköinen illanvietto! Tortillat on kyllä nannaa :)

  • Reply
   Mona
   9.3.2014 at 21:55

   No ne on!! :) Pitäisi tehdä useammin tortillan tyylisiä sapuskoja arkenakin!:) Pizzapohja pelkistä munista vois olla aika hyvä korvike itse tortilloille arki käytössä!:)

 • Reply
  venla
  9.3.2014 at 21:23

  Hei! Asiani ei nyt koske tätä postausta, mutta huomasin käyneesi Budapestissa! Onko siellä Victoria’s secret -kauppaa? :-)

  • Reply
   Mona
   9.3.2014 at 21:54

   Moikka!!:) Joo kävimme viime marraskuussa!:) Mun silmään ei kyllä sattunut VS liikettä:/ Kantsii vielä katsoa vaikka VS:n sivuilta!:)

 • Reply
  Mikko
  9.3.2014 at 21:26

  Katsoinkin, että tutun näköisiä hetkiä tuossa alussa :)
  Kiitos vielä teille mukavasta illasta ja Eetuille hyvistä tarjoiluista! Mikäs minun oli tullessa valmiiseen pöytään? Oih, tuo oli ihana viikonloppu – sinne on aina niin hauska tulla!

  • Reply
   Mona
   9.3.2014 at 21:56

   Ihana Mikko <3 Sä oot aina tervetullut tänne:) Just muuten taas mietin sua eilen Cafe Artissa kun kuolasin ilmasia leivoksia;) Niiden pitäs tehdä joku express toimitus erityisesti Mikolle!;)

 • Reply
  Born Grown
  10.3.2014 at 00:18

  Niin mukava & kotoisa tunnelma välittyy kuvien kautta! :D

  Onko teillä kotona infrapunasauna?

  Meidän on ollut pari vuotta myös tarkoitus rakentaa vaatekomeron tilalle infrasauna tai tavallinen sauna. Infrasauna olisi niin paljon helpompi projekti toteuttaa! :D

  Ihanaa alkaa viikkoa!

  • Reply
   Mona
   13.3.2014 at 10:17

   Pahoittelut, että mun vastaaminen on nyt kestänyt!

   Mutta siis kiitos kovasti <3 Niin kiva kuulla, että kuvat välittää fiilistä:)
   Meillä on tosiaan infrapunasauna kotona. Se on samalla suihkukoppi, joten on kätevästi kylpyhuoneessa. Olen ihan totaalisen myyty infrapunasaunalle ja voinkin ERITTÄIN lämpimästi suositella sellaisen hankintaa. Sen jälkeinen olo on vertaansa vailla:)
   Jossain vaiheessa tuun tekemään vielä erillistä postausta tuosta vekottimesta kotona käytettynä! :)
   Ihanaa loppuviikkoa!!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *