8.3.2014

Naistenpäivän tunnelmia

Olen ihan hoitola hurmiossa!:) Kävimme tänään Erikan kanssa piipahtamassa Ravensaran Jurlique päivässä ja samalla tutustumassa hoitolan tiloihin. Kuvat varmasti puhuvat puolestaan. Olisin voinut itse muuttaa hoitolaan samantien! Niin upea sisustus ja kaikki oli mietitty loppuun asti. Oli pakko napsia paljon kuvia inspiraatioksi tännekin:) Ihanaa, että tällainen luksus hemmotteluhoitola on ottanut Jurliquen tuotteet valikoimaansa. Minä Jurliquen tuotteiden rakastajana jaksan aina suositella niitä kaikille tutuille ja tuntemattomille <3 Testissä onkin ollut nyt muutamia uutuuksia hetken, joista kirjoittelen erikseen pikimiten lisää.

Täällä Turussa on kyllä mitä täydellisin ilma naistenpäivälle. Aurinko on paistanut aamusta asti ja ulkona on niin kauniin keväistä. Lasi skumppaa Ravensarassa ja muutama herkullinen macarons kruunasi päivän;) Ravensaran vierailun jälkeen kävimme vielä Cafe Artissakin nauttimassa maailman parhaat kahvit:) Seuraavaksi odottelen kultaa töistä kotiin, joka jo lupaili vaikka mitä hemmottelua;)

Ihanaa iltaa kaikille ja kuullaan taas pian <3

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Laura
    8.3.2014 at 17:36

    Nice photos that look relaxing!

    http://oc.lauraoc.es

  • Reply
    Pinja
    8.3.2014 at 17:46

    Ihanan näköinen paikka, olisi ihan mahtavaa päästä joskus kunnon hemmotteluun tuollaiseen hoitolaan! Hyvää naistenpäivää! ♥

  • Reply
    Tanja
    8.3.2014 at 23:40

    Ihanaa naistenpäivän iltaa myös sinulle! Mun piti tulla käymään tuolla Ravensarassa tänään, mutten mitenkään saanut mahdutettua aikatauluun.. Huomenna pitäis ajaa Helsinkiin GoExpoon joten viikon lepopäivä treeneistä meni siihen. :) Pitänee käydä tuolla Ravensarassa (tai jossain muualla) jossain vaiheessa kasvoja huoltamassa ja kysymässä vähän vinkkejä kiireisen kohta (APUA!!!) 40-vuotiaan kasvojenhoitoon. sä vaan olet aina yhtä raikkaan ja pirteän näköinen kaikissa kuvissa. Ei väliä onko salikuvia vai asukuvia aina yhtä aurinkoinen :)

    • Reply
      Mona
      9.3.2014 at 10:30

      Tanja kyllä se oot sinä joka on aina niin raikkaan ja pirteän näköinen!!! Sä näytät puolet ikäistäs nuoremmaltakin!!:D<3
      Mutta noin hemmottelun saralla toki suosittelen hoitoloita;) Tekee niin hyvää ottaa hetki aikaa itselleen. Ravensarassa en oo vielä ollut hoidoissa, mutta vierailu heidän tiloissaan vakuutti kyllä melko hyvin paikan rentouttavasta vaikutuksesta – oli ihan huikean upea:)
      Haleja ihana <3 :)

  • Reply
    Tanja
    9.3.2014 at 20:49

    Voi kiitos :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *