15.2.2014

Yesterday…

Kukat saatu Kukka Fiori

Vietimme eilen ihanan ystävänpäivän pienellä porukalla kotona. Eetu loihti hyvät sapuskat ja minä väsäsin maailman parasta jälkkäriä;) Saimme myös Mikon piipahtamaan meillä, kun hän sattui olemaan työjutuissa täällä päin!:) Tänään tarkoitus on rentoutua oikein kunnolla. Päivällä suuntaamme ystäväni kanssa ensin hemmotteluhoitoon ja sieltä meille katselemaan leffaa eilisestä jääneiden herkkujen kera!:)  Tämä päivä pyhitetään siis levolle ja palailen taas kuvien kanssa myöhemmin blogin puolelle.

Ihanaa lauantaita kaikille <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mikko
  15.2.2014 at 16:37

  Kiitos vielä eilisestä! Olit laittanut kaikki niin hienoksi ja tarjoilut olivat super! Oli kiva ilta :)

 • Reply
  Mona
  16.2.2014 at 19:15

  Kiitos itsellesi, super kivaa että tulit :) <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *