12.2.2014

Tuotteet herkälle iholle + Favora arvonta!

* Yhteistyössä Favora *

Olen mukana Favoran kampanjassa, jonka myötä sain testiin Favora-tuotesarjan ihonhoitotuotteita. Yhteistyöhön oli mieluisaa lähteä, koska Favoran tuotteet ovat jo entuudestaan tuttuja. Ne sopivat loistavasti kaikille ihotyypeille ja erityisesti herkkäihoisille. Oma suosikkini Favoran tuotteista on puhdistusvaahto. Se on erittäin hellävarainen, mutta samalla tehokas puhdistamaan meikit pois.

Uudistuneiden tuotteiden ideologia on niiden yksinkertaisuudessa. Ne sisältävät vain sen mitä iho tarvitsee, eikä mitään ylimääräistä.  Favoran uudistuneiden tuotteiden parabeenittomuus, silikoonittomuus ja mineraaliöljyttömyys ovatkin itselleni ehdottomasti iso plussa. Tuotteet on pakattu todella käteviin pumppupulloihin, jolloin niiden käyttä on helppoa, eikä avattujenkaan pakkauksien sisälle pääse epäpuhtauksia. Osa Favoran tuotteista on saanut myös allergiatunnuksen, mikä takaa luotettavuuden ja laadun. Favoran allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat erittäin hyvin useimmille allergisille, herkkäihoisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

Apteekkituotteet ovat meidän perheelle jo tuttuja, koska Eetulla on erityisen herkkä ja atooppinen iho. Hän olikin myös oiva testattava näiden tuotteiden kanssa ja mm. sarjan huulivoide pääsi myös hänen käyttölistalleen. Tosin huulivoide on kulkenut lähes päivittäin omassa laukussani sillä se on ollut täydellinen pelastus talven kuivattamille huulilleni. Huulivoide sisältää sheavoita, joka tekee siitä ihanan pehmeää ja avokadoöljyä, joka hoitaa täydellisesti huulia. Mieto vanilja-aromi tekee huulivoiteesta ihanan tuoksuisen ja makuisen!:) Tämä tuote tuli ehdottomasti jäädäkseen omaan kosmetiikkavalikoimaani.

24h hoitovoiteet (tasapainottava ja ravitseva) ovat tarkoitettu sekä päivä että yö käyttöön. Tämä helpottaa huomattavasti niitä, jotka tuskastuvat monien purkkien kanssa lotraamisesta. Tuotteiden tarkoituksena onkin olla mahdollisimman moni- ja helppokäyttöisiä. Kumpainenkin tuote on erinomainen perusihonhoitoon! Helppoja käyttää pumppupullojen ansiosta ja molemmat sopivat myös meikin alle.  Ravitseva hoitovoide sopii erityisesti kuivalle iholle, sillä se on hieman kosteuttavampi ja tasapainottava normaalille ja sekaiholle sen loistavan imeytymisen puolesta, sekä sen sisältämän B3-vitamiinin, joka tasapainottaa ihon talineritystä.

Favoran seerumi on erittäin kevyt ja imeytyy nopeasti ihoon. Se sopii päivittäiseen käyttöön ja tuo extrakosteutusta sitä tarvitseville. Seerumi laitetaan puhdistetuille kasvoille ennen hoitovoidetta. Itse pidin tuotteen koostumuksesta, joka todellakin imeytyi nopeasti eikä jättänyt ihoa lainkaan rasvaisen tuntuiseksi. Se antoi nopeasti iholle pehmeän tunteen ja täten sopii minusta loistavasti juuri aamulla meikin ja hoitovoiteen alle laitettavaksi. Tuote on todella riittoisa – pieni määrä riitti koko kasvoille ja kaulalle loistavasti.

Silmänympärysvoide on ollut tärkeä osa omia kauneudenhoitorutiinejani jo pitkään. Monesti sanotaan, että silmänympärysvoide tulisi aloittaa 20 ikävuoden jälkeen, mutta itse olen kyllä käyttänyt jo paljon pidempäänkin. Minusta hyvä sääntö olisi, että kun aloittaa säännöllisesti meikkaamaan tulisi myös käyttää kevyttä silmänympärysvoidetta. Favoran uudistava silmänympärysvoide on todella helppo ja kevyt ja virkistää silmänalusten ohutta ihoa.

Tämä tuote on se oma suosikkini Favoran tuotteista. Pesee tehokkaasti meikit pois samalla jättäen ihon pehmeäksi ja kostean tuntuiseksi. Loistava perustuote, joka sopii varmasti lähes jokaisen iholle!

Kosteuttava kasvosuihke ilahdutti myös monipuolisuudellaan. Tätä voi käyttää kasvovetenä heti kasvojen pesun jälkeen. Sen voi suihkuttaa kasvoille tai vanulapulle ja siitä painella iholle. Se on loistava tuote myös ottaa käsilaukkuun ja matkalle mukaan. Muutama suihkaus päivällä suoraan meikin päälle saa ihon piristymään.

Kaiken kaikkiaan Favoran tuotteet ovat todella toimivia helppoon ja vaivattomaan ihonhoitoon etenkin niille, jotka saavat päänsärkyä vahvoista tuoksuista tai hilseilevää ja kutisevaa ihoa vahvoista puhdistusaineista ja rasvoista.

Favoran tuotteita helmi- maaliskuun aikana ostaneilla on nyt myös huippu tilaisuus osallistua The Voice of Finland finaaliin!!:) Lisää ohjeistusta kilpailuista löytyy täältä.

 

Myös teille lukijoille olisi nyt  jaossa Favoran tuotepaketti, jonka arvo on n. 45€ !:) Paketti pitää sisällään Pehmeän Puhdistusvaahdon 150ml, Kosteuttavan Kasvosuihkeen 200ml, Kosteuttavan Seerumin 15ml  ja Pehmentävän Huulivoiteen 5ml.

Arvontaan voit osallistua helposti kommentoimalla postausta ja kertoa mikä on juuri sinun luotto ihonhoitorutiinisi!:)

Arvontaan voi osallistua 23.2 asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, joten muistathan lisätä toimivan spostiosoitteesi mukaan!

 

Onnea arvontaan!:)

You Might Also Like

93 Comments

  • Reply
    Ansku
    12.2.2014 at 19:03

    Kookosöljy, on paras ase kaikkeen. Sitä voi laittaa hiuksiin, käsiin, kasvoille, ihan mihin vain! :)

  • Reply
    Laura
    12.2.2014 at 19:28

    Clindoxyl-geeli on aivan mieletön pelastus näppyläiselle iholle!

  • Reply
    Tiia
    12.2.2014 at 19:45

    Heti kasvojenpesun jälkeen levitän kerroksen Bio-Oilia kasvoille ja annan sen imeytyä ennen kosteusvoiteen levittämistä. Toimii todella hyvin ainakin minun ihollani kun varsinkin talvisin tarvii lisäkosteutusta.

  • Reply
    Millan
    12.2.2014 at 20:06

    Illalla naamanpuhdistus ensin tavallisella meikinpoistoaineella ja sen jälkeen vielä öljypohjaisella puhdistustuotteella, kun koen öljyn kovasti auttavan talven kuivattamaan ihoon :) Päälle vielä yövoide ja ah on niin puhdasta ja kosteutettua :)

  • Reply
    noora
    12.2.2014 at 20:21

    Näin talvella ainakin riittävä kosteutus :)

  • Reply
    Katja
    12.2.2014 at 20:23

    Ihana tuotepalkinto arvonnassa!

    Omat ihonhoitorutiinini ovat simppeleitä – aamuin illoin vain kasvojen pesu, pyyhkäisy kasvovedellä ja kosteutus kasvorasvalla. :)

  • Reply
    Sonja
    12.2.2014 at 20:25

    Nuo tuotteet olisivat täydellisiä herkälle iholleni. Omiin rutiineihini kuuluu ihon puhdistuksen ja kosteutuksen lisäksi kasvonaamion käyttö.

  • Reply
    Pinja
    12.2.2014 at 20:38

    Luottorutiinini ihonhoidon suhteen on huolellinen pesu aamuin illoin ja riittävä kosteutus. Lisäksi välillä “täsmähoitoa” epäpuhtauksille. Kuorin ihoani ja käytän myös kasvonaamiota säännöllisesti.

  • Reply
    LPP
    12.2.2014 at 20:46

    Tuntuu, ettei oikeaa rutiinia ole vielä löytynyt tai sitten tuotteissa on vielä hiomista.
    Välillä iho kukkii liiasta puhdistuksesta ja välillä liian vähästä :/

  • Reply
    Annukka
    12.2.2014 at 20:51

    Puhdistan kasvot Aqualan L voiteella ja vesellä sekä lopuksi kasvovedellä. Kosteusvoide Cliniciltä tai Dermosililtä. Favoraa olisi kiva testata :)

  • Reply
    Xeve
    12.2.2014 at 21:05

    Ihon riittävä kosteutus. :)

  • Reply
    Minna P
    12.2.2014 at 21:10

    Hyvä ihon puhdistus. Kosteusvoidetta etenkin talvisin. Noin kerran viikossa käytän kuorintavoidetta.

  • Reply
    Emmi
    12.2.2014 at 21:11

    Olen etsiskelemässä uutta ihonhoitosarjaa kun nykyinen tuntuu vähän turhan kuivattavalta. Ihoni voi tällä hetkellä muutenkin huonosti ja näppylöitä nousee samaan tahtiin kuin teininä vaikka kolmekymppisiin voi laskea vuosia yhden käden sormilla. ;) Runsas vedenjuonti ja ruokavalion keventäminen luulisi auttavan pidemmällä tähtäimellä, mutta toki ihonhoitotuotteet ovat tärkeässä roolissa.

    Päivittäisiin rutiineihini kuuluvat kasvojen pesu ja kosteutus. Kerran viikossa pyrin tekemään kevyen kasvokuorinnan ja silloin tällöin käytän myös virkistävää kasvonaamiota.

  • Reply
    Claudia
    12.2.2014 at 21:24

    Riittävä kosteutus on omassa ihonhoidossa tärkein asia. Tosi usein niin talvella ku kesällä kärsin kuivista nenänpielistä ja muutenkin kuivasta ihosta. Kasvojen puhdistusaine, rasvat ja kasvovedet pitää aina omalla kohdalla ostaa apteekista kun iho on niin nirso ettei siedä hajusteita eikä mitään silikoneja esim parabeneja.

  • Reply
    Viivi
    12.2.2014 at 21:37

    Ei saa hoitaa liikaa. Simppeli pesu ja kosteutus.

  • Reply
    vilpero
    12.2.2014 at 21:37

    Hyvä kasvojenpesu aine on kaiken a ja o! :)

  • Reply
    Pauliina.K
    12.2.2014 at 21:44

    Varsinkin näin talvisin tärkeimmät rutiinit ovat ihonpuhdistus sekä kunnollinen kosteutus ^_^ Varsinkin kun pyöräilen päivittäin töihin jne nii ino on kovilla jo pienelläkin pakkasella!

  • Reply
    Siili
    12.2.2014 at 21:52

    Puhdistus ja riittävä kosteutus. Favoran kosteuttava seerumi on ihan paras.

  • Reply
    Tintti
    12.2.2014 at 22:05

    Luotan luonnonkosmetiikkaan, sekä yritän pitää ihonhoitotuotteiden määrän mahdollisimman vähäisenä (huolehtien kuitenkin kunnollisesta kosteutuksesta ja puhdistuksesta).

  • Reply
    HannaK
    12.2.2014 at 22:08

    Päivittäin puhdistus ja kosteutus, niin simppeliä se on :)

  • Reply
    Hannemari
    12.2.2014 at 22:25

    Omiin rutiineihini kuuluu puhdistus aamuin illoin puhdistusmaidolla ja kasvovedellä. Seerumi, Kosteuttava kasvorasva ja silmänympärysvoide – siinäpä se. Riittävä veden juonti on myös tosi tärkeä juttu meikäläisen iholle!

  • Reply
    Elli
    12.2.2014 at 22:58

    Aamuisin pelkällä vedellä pesu ja kasvovoide antavat hyvä alun päivälle ja sopivat meikkipohjaksi. Illalla kosteuttavalla kasvojen pesuaineella ja voiteella iho taas raikastuu ja on puhdas olo nukkumaan mennessä. Kuiva ihoni tarvitsisi juuri tuollaisia tuotteita säilyttämään luonnollisen kosteuden.

    ps. Ihana blogi!

  • Reply
    katariina
    12.2.2014 at 23:05

    Ihoni on aina ollut hieman hankala, jonka vuoksi on muutamat ärräpäätkin päästelty. On kokeiltu jos jonkinmoista purnukkaa, mutta kookosöljy on tullut jäädäkseen. Sitä kun sipaisee niin kuiviin huuliin, käsiin tai kasvoille (miksei ruokaankin siinä samalla;)) niin johan auttaa!

  • Reply
    marika.t
    12.2.2014 at 23:07

    Lancomen visionnaire seerumi kasvoille aamuin illoin puhdistuksen jälkeen :)

  • Reply
    Tawunen
    12.2.2014 at 23:27

    Sunnuntainen kauneudenhoitoilta, jolloin kuorin kasvoni sekä laitan naamion :)

  • Reply
    Jaana
    12.2.2014 at 23:28

    Olen koukussa kasvoveteen ja iho tuntuu tunkkaiselta jos joku aamu en käytä sitää.

  • Reply
    Laura
    12.2.2014 at 23:30

    Kasvojen pesu aamuin ja illoin sekä kunnon kosteutus on tärkeintä mun kuivalle iholle. Toivottavasti tärppää :)

  • Reply
    minttu47
    13.2.2014 at 00:12

    Aamuin illoin puhdistus ja kosteutus. Ihanat palkinnot!

  • Reply
    Mimmi
    13.2.2014 at 00:13

    Oma luottorutiinini on perinteinen suomalainen sauna ja kasvonaamio kerran viikossa. Siihen kun lisää vielä kunnon kosteutuksen niin iho on niin pehmoinen ja näyttää kuin uudelta :) Vaikutus on vielä tehokkaampi kun lisää rutiiniin hyvän ystävän seuran! :)

  • Reply
    avian
    13.2.2014 at 00:28

    Puhdistus, kosteutus, kosteutus ja vielä kerran kosteutus. :)

  • Reply
    Niina
    13.2.2014 at 00:48

    Aamulla pesen kasvot pelkällä vedellä jonka jälkeen laitan Ceralan-voidetta. Illalla pesen kasvot mutasaippualla ja rasvaus päälle.
    Mutasaippua on ollutkin oikea ihmeaine, meikit lähtee täydellisesti pois ja välillä kun meinaa näppylät puskea läpi, parin minuutin täsmähoito tuon saippuan kanssa saa ihon rauhottumaan.
    Tuntuu kuitenkin, että pelkkä Ceralankaan ei riitä ja olisi ihana löytää joku vielä parempi tuote. :)

  • Reply
    MeWämili
    13.2.2014 at 01:06

    Päivittäinen pesu vedellä ja riittävä kosteutus :)

  • Reply
    ninka
    13.2.2014 at 01:23

    Ilmankostutin heti päälle, kun tulee kovat pakkaset. Muuten iho kuivuu todella pahasti.

  • Reply
    Em
    13.2.2014 at 01:54

    Ihanan oloisia tuotteita! :) Omat rutiinit on yksinkertaisia, putsarilla puhdistus ja kosteusvoiteet, yöksi ja päiväksi eri. Silloin tällöin kuorinta.

  • Reply
    Beate
    13.2.2014 at 02:34

    Voi kiva, kun esittelit uudet Favorat. Olen joskus käyttänyt tuotteita mutta silloin ei ollut pumppupulloja. Niistä tykkään. Pääasiassa olenkin käyttänyt apteekin ihonhoitotuotteita. Kasvojen puhdistus illalla puhdistugeelillä (koetan välttää vettä). Päivällä käytän vain kevyttä päivävoidetta. Kesällä enemmän kasvovettä, se virkistää helteillä. Huomasin että Favoralla on tuo silmänympärysvoide ja olisi tarpeellinen.

  • Reply
    annikki
    13.2.2014 at 04:14

    Kosteuttaminen! Iho on talvisin niin kuiva, että saa koko ajan olla rasvaamassa. Nämä tulisivat tosiaankin tarpeeseen.

  • Reply
    Sini
    13.2.2014 at 04:19

    Säännöllinen puhdistus ja hoitovoiteen käyttö. Tällä hetkellä tosin etsin uutta luottovoidetta, vielä en ole löytänyt sellaista,joka olisi jäänyt pitkäaikaiseen käyttöön. Ns. luksusmerkkien kalliit voiteet aiheuttavat omalle iholleni ärsytystä, joten apteekkituotteet lähtevät seuraavaksi kokeiluun!

  • Reply
    Nanna
    13.2.2014 at 08:03

    Oliiviöljyllä ja suolalla tehty kuorinta kerran viikossa toimii!

  • Reply
    Kaisa
    13.2.2014 at 08:37

    Iltapuhdistukseen käytän hajusteetonta perusvoidetta jonka huuhdon vedellä. Kuiva ihoni on tyytyväinen kun saippuaa ei käytetä.

  • Reply
    maisa
    13.2.2014 at 08:49

    riittävä kosteutus.

  • Reply
    Mape
    13.2.2014 at 08:57

    Luotan hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen pesuun ja runsaaseen kosteutukseen. Lisäksi 2-3 litraa vettä päivässä ja iho voi hyvin =)

  • Reply
    Santtu 20
    13.2.2014 at 09:20

    Luotto-ihonhoitorutiinini on Cliniquen 3-step systeemi, elikkä nestemäinen saippua-pesu, kuoriva kasvovesi ja hyvä kosteutus, tämä aamuin illoin. Ihoni pysyyy kuulaana ja epäpuhtaudet poissa. Vaihdellen käytän erilaisia muita systeemejä kuuriluonteisesti ja talvella tarvitsen extra -kosteutusta täällä Pohjolan viimassa, silloin lähinnä apteekkituotteita.Uudistunut Favora kiinostaa erityisesti,koska olen allergikko ja ihoni on lievästi atooppinen.

  • Reply
    Sanna
    13.2.2014 at 10:30

    Vannon kookosöljyn nimeen! Paras tuote ikinä. :)

  • Reply
    Soofia
    13.2.2014 at 10:42

    Oma ruutini on käsitellä ihoa mahdollisimman hellävaraisesti ja välttää liikaa puhdistamista.

  • Reply
    Heidi
    13.2.2014 at 12:57

    Hyvä puhdistus ja kosteutus! Ja tietysti vesi ja hyvät rasvat sisäisesti :)

  • Reply
    Sari Jäämaa
    13.2.2014 at 13:06

    Sisäinen ja ulkoinen kosteutus, eli öjyjä ja vettä ruokavalioon sekä iltaisin ihana paksu kosteuttava yövoide.

  • Reply
    kettu
    13.2.2014 at 13:41

    Mona- luet ajatuksia ;-) nimittäin pari viikkoa on ahkeraan tv pyörineet Favoran mainokset, ja ajattelin että olisi mahtavaa saada sinulta joku kattaus tuotteista yms. Itse käytin vuosia sitten paljon apteekin Aco- sarjaa, mutta nyt kyseiset tuotteet ovat hieman muuttuneet, joten uutta etsiessä! Joka talven pelastus on Yves Rocherin MONOI TAHITI öljy ollut jo 10v ajan.

  • Reply
    JEN
    13.2.2014 at 13:57

    Lactoline pesuneste meikin poistoon, Lumene Natural Code Dig Deeper kasvojen puhdistukseen ja lopuksi Erioil rasvaa, aika perus seteillä mennään mutta olisi tietenkin kiva että kaikki olisi samaa laadukasta sarjaa :)

  • Reply
    SK
    13.2.2014 at 13:58

    Iltaisin pesen vedellä/kevyellä puhdistusvaahdolla ja tämän jälkeen vain rasvaan, aamuisin pesu vedellä ja rasvaus.

    Tunnen että oma ihoni on mennyt paremmaksi kun en esim. Käytä kasvovettä :)

  • Reply
    ibe
    13.2.2014 at 14:58

    Ihon puhdistus ja kosteutus aamuin illoin! Lähiaikoina iho on temppuillut enkä ole varsinaisia luottotuotteita vielä löytänyt :/ Favoran tuotteet kuulostaa tosi hyviltä! :)

  • Reply
    Sofia
    13.2.2014 at 15:36

    Atooppinen ihoni ei kestä pesua, muilla kuin apteekin koskeuttavilla pesuaineilla, jokaisen suihkun perään apteekin hajusteetonta kosteusvoidetta. Kuorin ihon kerran viikkoon, jotta kosteutus tehoisi paremmin. Kasvoille kosme antoi ohjeen pestä aamuisin vain vedellä, se on toiminut. Iltaisin hellävarainen putsari (kaupan tuppaa olemanaan turhan rajuja), öljyiset ei iholleni toimi. Aamuin illoin kosteuttava hajusteeton voide kasvoillekin. Yhtä tärkeä on juoda paljon vettä ja urheilun ja hikoilun olen huomannut auttavan ihoa voimaan hyvin. Korkea aurinkosuoja kesäisin ja meikillä suojaaminen talvisin ennen ulos lähtemistä on myös tärkeimpiä rutiineja. Kiitos postauksesta, vaahto ja voiteet menee ainakin kokeiluun :)

  • Reply
    Emmis
    13.2.2014 at 16:56

    Iltaisin silmämeikit pois, kasvojen pesu kissasaippualla ja lopuksi perusvoidetta. Aamulla vain vesipesu ja rasvaa. Pitäisi kokeilla välillä muutakin :D

  • Reply
    maruna
    13.2.2014 at 17:39

    runsas kosteutus aamuin illoin unohtamatta sisäistä kosteutusta juomalla runsaasti vettä.

  • Reply
    Jade
    13.2.2014 at 18:30

    Puhdistus aamuin illoin tehokkaalla geelimäisellä puhdistusaineella. Huuhtelu vedellä ja se salainen ase on ruusuvesi, jota käytän kasvoveden tilalla. Vie viimeisetkin meikkivoiteen rippeet + ihoa ei kiristä yhtä paljon kuin kasvoveden jälkeen.

  • Reply
    Anis
    13.2.2014 at 19:11

    Luotan huolelliseen ihon puhdistukeen ja kosteutukseen yhdessä runsaan veden juonnin kanssa. Näitä Favoran tuotteita olisi kiva päästä kokeilemaan, vaikuttavat lupaavilta!

  • Reply
    H
    13.2.2014 at 19:27

    Talvisin mun iho kuivuu ihan korpuksi ja hilseilee. hätiin tulee seerumit, jotka laitetaan kasvovoiteen alle! Saa heittää hyvästit kuivalle iholle!

  • Reply
    Tiina
    13.2.2014 at 19:56

    Oma luotto ihonhoito rutiinini on yksinkertaisesti pestä joka ilta meikit pois ja laittaa nassuun kosteusvoidetta, täällä mennään ihan Aqualan L linjalla, mutta olisi ihanaa päästä kokeilemaan esim. juurikin Favoran tuotteita :)

  • Reply
    Ansku
    13.2.2014 at 20:49

    Huolellinen puhdistus ja rasvaus päivittäin. Ei sen kummempia ihmetekoja tarvi. Ois kiva päästä kokeilemaan muitakin tuotteita, kun yleensä turvaudun vain markettitavaraan.

  • Reply
    tuijavee
    13.2.2014 at 21:22

    Tälleen talvisin nenänpielet ja leukakuoppa tarvitsevat spessuhuomioita kuivuuden vuoksi eli tehokäytössä ovat seerumit ja bepanthen :)

  • Reply
    Jemina
    13.2.2014 at 21:47

    Puhdistus ja kosteutus on kaiken perusta. Kerran viikossa kuorin ja laitan kosteuttavan naamion.

  • Reply
    Mari
    13.2.2014 at 21:55

    Perus puhdistus aamuin illoin ja kunnon voiteet päälle.
    Säännöllinen käynti myös puhdistuksessa sekä hoidossa ammattilaisen luona.
    Oma pintakuiva sekä herkkä ihoni vaatii täsmätuotteet. Olisipa ihana päästä kokeilemaan näitä laadukkaita tuotteita!

  • Reply
    Petra
    13.2.2014 at 21:58

    Moi! Mulla on itseasiassa hakusessa hyvä rutiini, kenties tuotteet olisivat ratkaisu siihen? ;)

  • Reply
    Olivia
    14.2.2014 at 00:19

    Puhdistusemulsio/geeli + kasvovesi + kosteusvoide/hoitavapäivävoide ja kerran viikossa kuorinta :)

  • Reply
    Jeppe
    14.2.2014 at 10:25

    Runsas vedenjuonti, huolellinen ja säännöllinen puhdistus ja riittävä kosteutus vuodenaikojen mukaan. Viikottainen kuorinta/naamio/tehopuhdistus auttaa silloin kun iho tuntuu erityisen hankalalta :)

    Herkkäihoisena nämä favoran tuotteet olisivat kyllä tervetulleita minunkin kylppäriin :)

  • Reply
    klaara
    14.2.2014 at 11:16

    Ihana palkinto. Olen käyttänyt paljon Favoran tuotteita ja ne sopivat iholleni hyvin. Tärkein ihonhoitoni on aamuin illoin kosteutus puhdistuksen jälkeen. Kärsin kuivasta ihosta ja varsinkin näin talvella.
    Mukavaa ystävänpäivää!

  • Reply
    Viivi
    14.2.2014 at 13:45

    Meikin puhdistus ja kasvovesi ennen kosteusvoidetta. Kaiken perustana kuitenkin tervelliset elämäntavat, monipuolinen ruoka ja liikunta :)

  • Reply
    Lelle
    14.2.2014 at 13:57

    Tärkein ihonhoidon rutiinini on kasvovesi ja kosteusvoide aamuin illoin. :)

  • Reply
    Henu
    14.2.2014 at 14:16

    Oon tosi huono ihon hoidossa. Rutiineja ei ole. Rasvaan kun huomaan, että nyt hilseilee.
    Olis siis opeteltavaa!

  • Reply
    Emmi
    14.2.2014 at 16:14

    Oi, kuulostaapa hyvältä! Olenkin yrittänyt tässä metsästää hyviä, parabeenittomia vaihtoehtoja kasvojenhoitoon :) Oma salaisuuteni on ainakin Ranskan apteekissa myytävä Bioderman meikinpoistoaine – aivan huippu!

  • Reply
    Julia
    14.2.2014 at 19:08

    Kyllä kunnon kosteutus taitaa olla se kaikkein tärkein rutiini, etenkin tähän aikaan vuodesta. Ei siitäkään tietty niin kovasti hyötyä ole, jos ihonhoito on muuten huonoa, mutta hyvän perusihonhoidon lisäksi tällä hetkellä pidän ihoni hyvinvoivana kunnon kosteutuksella! :)

  • Reply
    armi
    14.2.2014 at 19:43

    itellä kuuluu aamusin kasvojen puhdistus vedellä + syväpuhdistavalla geelillä + kosteuttava kasvorasva + huulirasva + silmänympärysvoide. toimii mulla parhaiten ! :) päivällä sit otan heti meikit pois ja kostutan vähän ihoa ja illalla suihkussa puhdistusvaahdolla nopeasti läpi ja syväkosteuttavat rasvat naamaan :)
    paljon meikkaavana myös ihoa huolletaan huolellisesti ja tää on kahden vuoden rankan paakkelimössön ja hengittämättömien päivien jälkeenkin oikein hyvässä kunnossa! :)

  • Reply
    Mimi
    14.2.2014 at 23:53

    Rutiini numero uno: meikinpoistosta ei tingitä! Vaikka illalla olisi miten väsynyt tahansa, en koskaan mene nukkumaan meikit kasvoilla. Puhdistusvaahdot toimii kans omalla iholla, helppokäyttöisiä eikä kuivata ihoa talvellakaan liikaa. :)

  • Reply
    Anna
    15.2.2014 at 00:27

    Madaran kosteuttava kasvovesi, silloin tällöin laitan iholle yöksi argania-öljyä, jolla myös poistan ripsarin.

  • Reply
    emma5885
    15.2.2014 at 11:45

    Täältä myös yksi atoopikko ja ko.tuotteiden kokeilusta erityisen kiinnostunut kuittaa!
    Tämänhetkiseen rutiiniin kuuluu pitkälti Kiehl’sin puhdistus, Caudalien Beauty Elixir tai Kiehl’sin Midnight Oil seerumi, ja Kiehl’sin Skin Rescue tai Creme d’Elegance voide (ihon kuivuusasteesta riippuen).
    Arpaonnea toivoen…

  • Reply
    Suvi
    15.2.2014 at 12:27

    Tärkeintä iholle on sisältä päin tuleva kosteutus ja vitamiinit!

  • Reply
    Sohvi
    15.2.2014 at 14:58

    Aqualan perusvoidetta olen käyttänyt kasvoille aamuin illoin jo todella pitkään. Lähinnä siksi, että on se ollut melkein ainut tarpeeksi hellävarainen sekä tuoksuton hinta-luokassaan tällaiselle herkkä-ihoiselle :) Nyt kuitenkin innostuin todella paljon tästä Favora-uutuudesta! Josko tässä olisi pelastus herkälle, väsyneelle iholle?! :)

  • Reply
    mirella
    15.2.2014 at 18:05

    itse kosteutan ihoani aamuin ja illoin nivean kosteusvoiteella! kerran viikossa kuorin ja laitan kasvonaamion:)

  • Reply
    *Kirsikka*
    15.2.2014 at 19:58

    Meikit _joka_ ilta pois, hyvät tuotteet ja riittävä kosteutus :)

  • Reply
    Nina
    16.2.2014 at 09:51

    Itse en ole löytänyt omille kasvoilleni sopivia hoitotuotteita, vaikka olenkin testannut useita eri tuotesarjoja. Tosin vaikeuksia teettää se, että näppylät naamassa ovat hormoonien aiheuttamia. Olisihan se kiva kun jollain nämä saisi pois.

    Nkl80

  • Reply
    Anu
    16.2.2014 at 11:24

    Huolellinen kasvojen puhdistus aamuin illoin, riittävä kosteutus ja silloin tällöin kuorinta :)

  • Reply
    marika
    16.2.2014 at 15:12

    Kunnon hyvät tuotteet käyttöön

  • Reply
    Kristiina
    16.2.2014 at 15:24

    8 tunnin yöunet, juoda paljon vettä pitkin päivää, laadukkaat ihonhoitotuotteet. Ei tukkia meikillä ihohuokosia vaan kevyt meikki. 2 meikitöntä päivää viikossa :) osallistun kilpailuun :)

  • Reply
    Hanna
    16.2.2014 at 15:38

    Tärkeintä on iltaisin pestä naama ja laittaa kosteusvoiteet.

  • Reply
    Tiia
    16.2.2014 at 20:19

    Ihon puhdistus joka ilta. Seerumi, yövoide ja hoitava silmänympärysvoide. Aamuisin kevyepi silmänypärysvoide, seerumi ja päivävoide. :) CC-voidetta, jos lähden lenkille ilman meikkiä. Suojaa hyvin pakkasella..

  • Reply
    Sara
    16.2.2014 at 23:20

    Kyllä se on se pesu ja kosteutus aamuin illoin! Ja kookosöljy on myös pelastus kaikkeen!

  • Reply
    Joski
    17.2.2014 at 00:10

    Aamu- ja iltavoide.

  • Reply
    NennaM
    17.2.2014 at 15:39

    Pyrin ensisijaisesti pitämään huolta ihostani ruokavalion avulla, mutta toki myös ulkoisestikin tulee hoidettua. Kosteusvoide aamuin ja illoin auttaa jo paljon!

  • Reply
    Janet
    18.2.2014 at 11:29

    Mun luottojuttu ihonhoidossa on vain kunnon pesu ja kosteutus iltaisin. Aamuisin hölvään kasvovettä ja tällä menetelmällä olen suhannut eteenpäin vuosia jo :D

  • Reply
    NinaK
    20.2.2014 at 12:42

    Huolellinen kosteutus päivittäin ja silloin tällöin kuorinta =).

  • Reply
    Mariluu
    22.2.2014 at 10:41

    Kosteusvoiteet nassuun aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Joten tälle tulisi kyllä käyttöä! :) mariluu(at)gmail.com

  • Reply
    olennainen
    22.2.2014 at 18:24

    Puhdistus ja kosteutus aamuin illoin sekä kuorinta noin kerran viikossa. Ja hyvä tulee. :)

  • Reply
    Minttu
    23.2.2014 at 09:01

    Riittävän kosteuttava ihovoide on kaiken perusta.

  • Reply
    sa41
    18.3.2014 at 15:40

    Aamulla ja illalla hellälllä kasvovedellä puhdistus/raikastus

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *