11.2.2014

Simple Outfit

Helmikuun tavoitehan oli kuvata enemmän asukuvia, mutta ulkokuvaamisia ei ole kyllä juuri tarvinnut harkitakkaan kylmän viiman ja rännän takia. Lupauksessa yhtään pysyäkseni ajattelin turvautua pikaisiin sisäkuviin, joista nyt ainakin hieman saa asun fiilistä. Viime päivinä asuissa kova sana on ollut yksinkertaisuus. Täydellisesti istuvat farkut + valkoinen paita on aina se turvallisin valinta. Niillä ei voi kovinkaan vikaan mennä. Jalkaan vielä luottosaappaat niin perus arjen asu on valmis. Arkisten asujen keskellä huomaan kylläkin kaipaavani pientä piristystä pukeutumiseen. Onneksi perjantaina on tulossa ystävänpäivä, jolloin on hyvä syy laittaa jotain kivaa juhlavampaa päälle!:) Tarkoitus on viettää mukavaa ja rentoa iltaa ystävien kanssa meillä ihan kotosalla. Eetu saa kokkailla ja loihtia herkkuja;)

Kuvat, Eetu Visuri

Kengät: *Guess (vastaavat ruskeat täällä)

Farkut: *Liu Jo (täällä)

Paita: Zara

Takki: Zara

Laukku: Longchamp

Huivi: Zara

(*giveaway/ Adlinks)

Palaan vielä illemmalla blogin puolelle vähän pohdiskelevamman postauksen parissa! Toivottavasti saan myös teiltä paljon mietteitä aiheeseen liittyen:) Kuullaan siis pian <3

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Jonttu
    11.2.2014 at 16:44

    Kiva kokonaisuus. Mietin vain, että tuleeko tuossa paidassa kylmä? Ja mietin myös (jos itse tuon paidan päälle pukisin), että pitäisikö alla olla esim. toppi.

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 17:07

      Kiitos Jonttu!!:) Joo ei tuo paita kovin lämmin ole, joten pitkiä ulko kävelyjä en pelkästään tuo paita päällä olisi tarjennut tehdä. Ja tokihan tuonne topin voisi laittaa alle, jos läpikuultavuus häiritsee!:) Sitten niitä on myös sellaisia käteviä “tuubitopin” tapaisia yläosia/liivejä, jotka menisi tonne. In My Ballerines Maija on tainnut, joskus sellaisista kirjoitellakin… Sellaisille olisikin kaapissa tarvetta!!! :)

  • Reply
    Jonttu
    11.2.2014 at 21:29

    Se tuubitoppi olisi varmaan ihan hyvä tuonne alle ainakin itselläni, mutta sitten pitäisi olla myös siihen sopivat alusvaatteet (ilman olkaimia…).

    • Reply
      Mona
      12.2.2014 at 11:40

      Joo olkaimettomat tosiaan pitäs sit olla!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *