10.2.2014

Bio2You seerumi

Uusin rakkauteni kohde on öljy! Ravinnon puolesta olen toki ollut “öljyfani” jo pitkään, mutta uusin ihastukseni öljyä kohtaan on ihoon kohdistuvissa seerumeissa. Sain jo viime kesän loppupuolella Bio2You merkin tuotteita testattavakseni, mutten alkuun oikein innostunut tuotteista. Tämä seerumi tuntui alkuun liian rasvaiselta ja noh öljymäiseltä, mutta annoin sille talvella uuden mahdollisuuden, kun ihokin oli kuivempi. Aloin käyttää tätä seerumia ilman muita kosteusvoiteita aamulla meikin alle sekä illalla ennen nukkumaan menoa.

Tällä hetkellä voin sanoa, että paluuta öljyttömään elämään ei ole!! Tämä tuote sai kaikki rakkaushormoonit hyrräämään täydellisyydellään ja kasvojen ihon kiittämään! Tuote kosteuttaa erittäin tehokkaasti ihoa ja myös puhdistaa sitä. Kuulostaa todella oudolle, että öljyllä saa kasvojen ihon kuntoon. Ihon rasvoittuminen ja näppylöiden pintaan nousu väheni ihan silmissä. Minähän en mikään ammattilainen ole, eikä oikeastaan ole sen tarkempaa tietoa miten näin voi olla, mutta veikkaukseni on, että ihon oma talineritys vähenee, kun se saa tarpeeksi kosteutusta ulkoa päin? Tietty kaikki lähtee sisältä päin (maidoton ruokavalio on tosi iso juttu!), mutta kyllä niillä ulkoisillakin tuotteilla merkitystä täytyy olla. Tuotetiedoissa lukee seerumista myös näin: ”  Rohtopurasruohoöljy rauhoittaa sekä vähentää erittäin herkän ihon punoitusta. Sillä on vaalentava vaikutus ja se edistää terveellistä ihon kasvua sekä tasoittaa hormoneja. Estää ja parantaa tulehduksia ja ihon vaurioita. ” Kuulostaa just hyvältä ja ainakin mun nassulle toimi juuri tuolla luvatulla tavalla!:)

Bio2You merkkinä on itselleni muuten vielä vieraampi, koska olen käyttänyt ainoastaan tämän seerumiputelon. Puhdistusaineen ja kasvoveden annoin äidille, joka on kehunut niitä ihan hurjan paljon!!:) Voisinkin pyytää häntä tekemään tuotteista parempaa raporttia vielä myöhemmin.

Seerumia voin yhden pullon käytettyäni suositella ihan kaikille sileitä poskia kaipaavalle!!:) Tämä tuote sai mut todelliseksi öljyttäreksi. Öljyjä ruokaan, öljyjä iholle!:) Käytin tuotteen ahnaasti loppuun, mutta kotona on nyt testissä öljyputelo muutamalta eri merkiltä, joita innolla testailen. Tähän mennessä ei ole tarvinnut pettyä. Niistä lisää, kunhan olen saanut putelot kunnolla tutuiksi.

Nyt kuitenkin sukkelaan laittamaan tätä ihanuutta tilaukseen ja testailkaa seerumiöljyjen parhautta kasvoille!:)  Putelo löytyy täältä. Tää on vaan niin hyvä! Tykkään <3

Seerumi saatu Bio2You nettikaupasta 

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Katya
    11.2.2014 at 00:07

    Oi että, kuulostaapas hyvältä! Näin punoittavan sekaihon omistajana innostuin kyllä kovasti tuotteesta :D ehkä pitää jossain vaiheessa tilata itellekin pullo tota öljyä :)

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 15:32

      Suosittelen!!!:) Alkuun tuntuu hassulta käyttää pelkkää öljyä kasvoilla, mut nyt mä oon kyllä jo ihan myyty näille:) Toki välillä käyttelen ja testailen kaikkea muutakin, mutta kyllä öljy on nyt kasvoillakin mennyt ykkössuosikiksi!!:)

  • Reply
    Niina
    11.2.2014 at 00:23

    Heips!

    Kerroit, että tuote olisi hyvä kuivalle sekä punoittavalle iholle. Osaatko sanoa mitään sopivuudesta ruusifinniä sairastavalle?
    Itsellä varsinkin nenä on ongelma-alue joka punottaa aina, ja josta tuntemattomatkin muistavat ystävällisesti huomautella.. Olisi ihana löytää jokin “ihmeaine” tähän ongelmaan :)

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 15:34

      Heippa!! <3 <3 :)
      Hmmm mä en kyllä osaa sanoa, mutta luulisin että sopisi!!:) Nimenomaan kun pitäisi tasoittaa ja rauhoittaa.
      Kannattaa ainakin testailla!!:) Apteekissa on myös muutamia tuotteita mitkä auttaa punasuuteen, voisin niistä kans kirjotella vielä erikseen!:)
      Mut laita tää ihmeessä testaukseen. En usko, että ainakaan huonoa tekee!:)

      • Reply
        Niina
        11.2.2014 at 18:43

        <3
        Ihmerasva-postausta odotellessa :)
        Tällä hetkellä uskallan käyttää tasan yhtä apteekista ostettua perusvoidetta ja puhdistukseen siskon pongaamaa mutasaippuaa.
        Pistän tän tilaukseen ja tulen kertomaan miten kävi :)

        • Reply
          Mona
          11.2.2014 at 18:51

          Joo tuu ehdottomasti!!! :) Mä pidän täällä peukkuja, että sopis!!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *