7.2.2014

Outfit 060214

Kuvat, Jonnamaista

Ylipolven saappaat: Pons Quintana (vastaavat täällä)

Housut: *Liu Jo ( täällä)

Paita: H&M

Jakku: Zara

Takki: Zara

Aurinkolasit: * Ray Ban (täällä)

Laukku: Mulberry Medium Lily

(*giveaway/Adlinks)

Eilisen lisäksi on ollut ihan huippu perjantaikin! Tarkoitus oli tulla aamulla blogin puolelle päivittämään eilisiä kuvia, mutta muutaman muuttujan takia aamupäivä hujahtikin ihan silmän räpäyksessä. Päiväksi olin sopinut treffit Lumenen uuden yhteyshenkilön kanssa, jonka tapasin ensimmäistä kertaa!:) Voi jukra miten ihania ihmisiä sitä saakaan tavata tämän homman kautta <3 Kävimme lounaan lisäksi yhdessä myös luovuttamassa verta, joten päivän hyvätyö tuli tehtyä samassa:) Juttua olisi riittänyt loputtomiin:) Kiitos paljon Misme päivästä <3:) Iltapäiväksi suuntasin seuraaville treffeille vanhan ystävän Marian kanssa, joka on Jurliquen maahantuoja. Tällaisina päivinä, kun tapaa energisiä ja ihania ihmisiä olo on itselläkin ihan mielettömän pirteä! :) Toisten hyväntuulisuudesta saa vaan niin paljon virtaa ja hyvää mieltä.

Kotiin tultua vastassa oli kaikkea muuta kuin energiaa:D Nimittäin kipeäksi tullut Eetu. Hän ei ole kertaakaan ollut kipeä meidän yhdessäolon aikana, mutta nyt joku superpöpö on ottanut hänet kouriinsa ja kuume oli noussut jo aika korkealle!:( Viikonloppu taitaa siis mennä murmelia parannellessa ja hänelle droppeja keitellessä. Kerrankin näin päin :D Seuraavaksi otan konkreettisesti tuon kuuman karhun kainaloon ja otan sillä verukkeella itsekin päikkärit;)

Palataan pian!!:)

Niin ja yllä kuvat eilisestä Helsinkiasusta! Ihana Jonna nappasi kuvat <3

Ihanaa viikonloppua kaikille!!:)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Suvi
  7.2.2014 at 19:23

  Jep, Misme onkin ihana ;)

  • Reply
   Mona
   7.2.2014 at 19:24

   No niinpä <3 :) Ihan mieletön persoona, joka valaisee kyllä huoneen ihan vaan pelkällä läsnäolollaan:) Lumene on saanut joukkoonsa todella mahtavan tyypin <3:)

   • Reply
    Misme
    9.2.2014 at 22:33

    Apua tytöt, TE ootte ihania – ja mä ihan punastun täällä! :D

 • Reply
  Heidi
  8.2.2014 at 00:44

  Char:in postauksen siivittämänä tulin kommentoimaan. Ensinnäkin, teillä on aivan ihana koti. Mun huomio kiinnittyi oitis Palmrothin kenkälaatikoihin…(yrityksessä aikoinaan työtä tehneenä). Ihania aikoja ja kenkiä. Oli myös kiva seurata instasta teidän Turun tyttöjen weekendiä + Mikko. Ihan super mukavalta vaikutti. Niin ja eetun blogin ruoka-aiheet on todella hyviä! Hitsi…pitäiskös vielä kertaalleen laittaa oma blogi pystyyn, joka kuihtui lapsen synnyttyä. Ainakin teidän ja toki niin monen muunkin blogista saa inspistä. Nyt kuitenkin katse huomiseen ja ja hki-salo. Isovanhemman 90v. Juhlat. :) hui, tulipa höpötystä kerrassaan…hyvää viikonloppua!

  • Reply
   Mona
   8.2.2014 at 11:48

   Kiitos paljon Heidi<3:)
   Mun ystävä oli aikoinaan myös Palmrothilla töissä ja silloin hamstrasin noita laatikoita kotiin, kun niitä aina jäi yli ja olisivat muuten menneet roskiin.:) Noi valkoiset laatikot on niin kivan simppelit kaapissa! Nyt vaan kun saisi ne johonkin järjestykseen vielä:)
   Hih, viikonloppu oli kyllä huippu:D Sai nauraa niin, että vatsaan koski;)
   Suosittelen kyllä ehdottomasti uudelleen oman bloginkin laittamista!!! :) On tää vaan niin kivaa ja voi kuitenkin tehdä juuri niin paljon tai vähän kun itse haluaa.
   Isot onnittelut 90 vuotiaalle <3 Tuollaiset juhlat ovatkin niin ihania:) Tuli ikävä omaa edesmennyttä isomummua, joka oli yli 90<3:') Kivaa juhlapäivää sinne<3

 • Reply
  Stella
  8.2.2014 at 17:07

  En ole pitkään aikaan käynyt tsekkaamassa blogiasi ja vautsi näytät tosi hyvältä! Onko kulmakarvat vähän tummemmat ja paksummat? :)
  Stelliinou’s xx

  • Reply
   Mona
   9.2.2014 at 11:55

   Voi kiitos paljon Stella!!:) Kiva kuulla, että tulit visiitille:)
   Hmmm. Kulmille en oo muuta tehnyt, kuin kynällä meikannut:) Oikeastaan aina!:) Ehkäpä kohtuu uusi kulmakynä on vähän aikaisempaa tummempaa..?:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *