5.2.2014

Kurkistus olkkariin

Muutamia uusia juttuja on ilmestynyt nyt olohuoneeseen!:) Mustaa ja valkoista kotiin– postauksesta itse inspiroituneena laitoin tilaukseen muutaman tyynynpäällisen!:D Molemmat olivat täydelliset, sekä seeprakuvioinen, että kimaltava yksilö:) Hinta molemmilla oli varsin kohtuullinen. Seepra löytyy täältä ja kimaltava täällä (Adlinks). Tyynynpäällistin lisäksi olohuone sai myös vihdoin maton, jota pohdin Matto olohuoneeseen– postauksessa!:) Tästä tulee myöhemmin vielä enemmän kuvia, kunhan saan kuvattua olohuoneen päiväsaikaan. Iso kiitos Taljakauppa.com:lle loistavasta asiakaspalvelusta. Voin todella lämpimästi suositella nettikauppaa!!:) He ystävällisesti antoivat minulle vielä taljasta hieman alennusta, kun täällä blogissa mainitsin heidän sivuistaan. Olen niin iloinen tästä täydellisestä yksilöstä, joka meille päätyi. Lähes valkoinen pienillä tumman harmailla kohdilla sopii just eikä melkein meidän olkkariin:) Kannatti olla kärsivällinen;)

Seuraavaksi alan metsästämään täydellistä sohvapöytää maton kaveriksi!:) Mikäli joku on kiinnostunut tuosta Ikean rahista niin voi laittaa viestiä!:) Vanha musta Ikean nukkamatto on myös vielä myynnissä, joten kiinnostuneet laittamaan vaan viestiä!:)

Rahin päällä on tänään töistä saamani ihana Aalto maljakko ja mitä kaunein kukkakimppu <3 Ikkunalaudalla sohvan takana näkyy toinen lahjus mitä sain töistä lähtiessä työkavereiltani. Melkosta lahjomista sanon vaan. Ihanat ihanat tyypit <3 Onneksi ihmiset säilyy vaikka työpaikka tältä osin minun kohdallani jää nyt taakse.

Huomenna on luvassa huippu kiva päivä Helsingissä! Pääsen Costumen toimituksen tyyppien kanssa tutustumaan aamulla Kalevalan Koru tehtaalle. Päivällä nään pitkästä aikaa maailman suloisinta Jonnaa <3 Ja illaksi on vielä yksi hiusaiheinen tapahtuma kalenterissa – jee!:) Laittelen varmasti taas instagramiin päivän fiiliksiä kuvina, joten käykäähän siellä seurailemassa @Monasdailystyle.

Pus ja haleja <3

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Janet
    6.2.2014 at 11:25

    Vvaaauu, hyvältä näyttää :) En malta oottaa koko olkkarin kuvia :)

    • Reply
      Mona
      7.2.2014 at 19:40

      Kiiitos ihana<3:) Huomenna voisin koittaa "vapaapäivän" kunniaksi oikein siivoilla kunnolla ja sitten ottaa valoisaan aikaan olkkarista kuvat. Josko yrittäisin saada olkkaripostausta vaikka sunnuntaille!:) Sitä ennen kantsii kurkata ihanan Charin blogiin, siellä on paljon kuvia meiltä <3 :) Ihanuus oli tehnyt ihan omat postauksensa meidän kodin kuvista <3:') http://divaaniblogit.fi/charandthecity/

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *