28.1.2014

Today’s wish outfit inspiration

Muuton keskellä ei ole ehditty kuvailemaan lainkaan päivän asuja. Tosin syy ei pelkästään ole muuttokiireissä vaan lähinnä siinä, että päällä on ollut melkein poikkeuksetta verkkarit ja joku kulahtanut huppari. Nyt huomaan jo kaipaavani sitä, että saan miettiä mitä laittaa päälle. Vaatekaappikin on nyt (melkein) järjestyksessä ja sieltä on mukava etsiä sopivaa päällepantavaa. Ikisuosikki Pinterest on toiminut taas inspiraation lähteenä ja poimin sieltä yhden ihanan blogittaren asun inspiraatioksi nettikauppoja selatakseni. Kuva löytyy täältä.

Yksinkertaisilla ja klassisilla vaatteilla saa niin upean asun ja pienellä väriläiskällä mukavasti extraa kokonaisuuteen. Tässä asussa rakastan oikeastaan kaikkea. Nahkahousut ovat edelleen omalla ostoslistallani samoin Celine huutaa nimeäni;) Harmaa villakangastakki on myös ollut etsinnässä ja se vielä kaapista puuttuu. Sinisen ja kamelin värisen takin löysinkin jo aleista!:)

Keräsin asun copy catin yhteistyökumppani Zalandon valikoimasta ja sainkin aikaan melko samalaisen kokonaisuuden!:)

 

Nahkahousut: Michalsky // Kauluspaita: Kaporal // Neule: Benetton // Takki: Louche // Huivi: Passigatti // Avokkaat: Nine West // Rannekoru: Sense // Kello: S. Oliver // Aurinkolasit: Roxy (Adlinks)

Vaikkei ihan kaikkea omasta kaapista löydykään (vielä;) ) ajattelin kopioida ainakin osan asusta. Nahkaleggarit, valkoinen kauluspaita + neule voisi olla hyvä pohja klassiselle kokonaisuudelle! Koitan saada Eetun värvättyä kuvaamaan asun mahdollisimman pian:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anniina
    28.1.2014 at 16:39

    Tuo Phantom on kummitellut mielessäni Mini Luggagen ostosta lähtien.. :) Kunpa sellaisenkin voisi omistaa.

    • Reply
      Mona
      2.2.2014 at 13:06

      Oi mä haluaisin luggagenkin!!!! :D Mutta joo molemmat olis aika täydellinen lisä kaappiin;)

  • Reply
    Angelicas Closet
    29.1.2014 at 16:56

    Love the coat and scarf!

    • Reply
      Mona
      2.2.2014 at 13:06

      Yep, they are perfect!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *