14.1.2014

Pakkasta vastaan

Hurrrr mitkä pakkaset tänne tulikaan! Punainen hyvin palvellut tove parka sopii loistavasti näille keleille, mutta kaipaan sen rinnalle jotain vähän neutraalimpaa väriä, joten katsastin Zalandon valikoimaa lämpöisten takkien osalta. Ihania yksilöitä löytyi ja keräsin tähän omat suosikkin.

1. Khujo

2. Mint&Berry

3. Nikita Acorn

4. Roxy

5. Röhnisch

6. Nümph

(Zalando Adlinks)

Tällä hetkellä eniten melkeinpä miellyttyy vihreät sävyt. Huppu on ihan ehdoton ja siinä saisi mielellään olla karvakaulus. Mitäs tykkäätte näistä?:)

Näiden lisäksi edelleen haavena on hankkia joskus Parajumppers tai sitten Canada Goose. Se olisikin pitkäaikainen sijoitus, sillä sellaisen kanssa pärjäisikin monen monta vuotta!:)

Nyt me suunnataan tekemään asuntokauppoja – iiiik jännittää :D:D Hyvä, että olen saanut nukutuksia jännitykseltä;) Ihanaa pakkaspäivää kaikille!:)

 

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Jonttu
    14.1.2014 at 12:21

    Onneksi olkoon uuden kodin johdosta. :)

    • Reply
      Mona
      14.1.2014 at 17:16

      Kiitos paljon Jonttu!! <3 Ja kiva kuulla susta:)
      Nyt on avaimet uuteen kotiin, seuraavaksi sitten muuttopuuhiin – iiik :)

  • Reply
    A
    14.1.2014 at 15:16

    miks sulla on niin paljon mainoksia/yhteistyöpostauksia? Joka toinen VÄHINTÄÄN.. harmittaa kun muuten tykkään lukea sun blogia,mutta nää ainaiset mainospostaukset alkaa jo käydä hermoille…

    • Reply
      Mona
      14.1.2014 at 17:27

      Hyvä A, poistin tuon lisäämäsi linkin kommentista, koska en koe, että on mitään järkeä sitä pitää täällä blogissa. En voi vaan käsittää mikä tarve toisilla on puida ja haukkua muita jossain keskustelupalstalla ja varmaan tarkoituksenaan vielä puhtaasti loukata toisia:OO Mun mielestä vaan niin outoa ja sairasta. En voi käsittää, että siitä saa jotain hyvää mieltä..
      Mutta siis asiasta takaisin sun kommenttiin. Aihetta on käsitelty blogimaailmassa ja täällä munkin blogissa jo ajat sitten ja aattelin, ettei tähän aiheeseen edes tarvitsisi enää palata, mutta näköjään pitää. “miksi sulla on niin paljon mainoksia/yhteistyöpostauksia?” Bloggaaminen on mun kokoaika työ ja olen yksityisyrittäjä. Bloggaan aiheista, jotka ovat hyvin kaupallisia, jolloin yhteistyöpostaukset tuovat mun elannan ja leivän pöytään. Olettaisin, että sinäkin teet työtä ja odotat saavasi siitä palkkaa? Minä teen tätä täydestä sydämestä ja rakastan mainostamista!!:) Parasta siitä tekee se, että saan mainostaa asioita joista itse pidän! Mitään ei pakoteta tekemään.
      Sitten tuo, että kerroi analysoineesi vähintään puolet postauksista olevan mainoksia. Kirjoitan yli 50 postausta kuukaudessa, jos niistä puolet on mainoksia on edelleen yli 25 postausta “muuten tykkäät lukea sun blogia” postauksia. Tämä siis miten mä analysoin sen miten näet asian.
      Kaikkia ei voi ikinä millään miellyttää se on vaan fakta. Toki pyrin kehittymään koko ajan, mutta sen faktan tiedostan aina, että koskaan en tule onnistumaan siinä, että voisin kaikkien mielestä olla täydellinen bloggaaja, enkä sellainen haluakkaan olla! Olen sellainen kuin olen ja thats it.
      Kenenkään ei tarvitse täällä pakosta käydä. Onneksi – olis aika kauheeta käyttää aikaa johonkin mikä tuntuu tosi vastenmieliseltä.
      Sorry tosi pitkä vastaus, taisin vaan provosoitua tuon keskuselupalstan linkityksestä:D Mutta siis vielä lyhykäisyydessään vastaus sun kyssäriin: TÄÄ ON MUN TYÖ ja mä rakastan mun työtä – siksi! :)

      • Reply
        -A-
        14.1.2014 at 17:42

        Moikka!
        Taidanpas ensimmäistä kertaa kommentoida jonkun muun kommenttia :) Itse pidän näistä mainospostauksista, kaikki aiheet ja tuotteet nyt ei aina ole ihan minulle, mutta mitä sitten. Usein varsinkin vaatemainoksista saan itselleni uusia ideoita, minä kun en todellakaan jaksa nettikauppoja selailla, vaan on tosi kiva että sinä Mona teet sen puolestani :D

        Tuo viininpunainen Mint&Berryn takki on aivan ihana ja muutenkin pidän tästä merkistä, heillä on tosi paljon normi vaatteita joissa on jokin pieni juju ja laatukin on ihan kohdallaan niissä parissa paidassa mitä minulla on, eikä mikään hirmu kallis.

        Mukavia pakkaspäiviä :)

        • Reply
          Mona
          14.1.2014 at 17:47

          Voi kiiiiiitos A piristävästä kommentista <3 :)
          Niin kiva kuulla, että näistä vaatekollaaseista voi saada inspiraatiota, se on niiden tarkoituskin!:)
          Kiitos vielä. Sait mulle oikeesti hurjan hyvän mielen aikaisemman kommentin jälkeen<3 Haleja ja kirpsakoita pakkaspäiviä myös sinne!!!:)

      • Reply
        A
        15.1.2014 at 15:27

        Kiitos asiallisesta vastauksesta! Nyt alko harmittamaan kun kirjoitin ton kommentin noin ikävään sävyyn,höh.. mutta niinhän se asia taitaa olla :)
        -ensimmäinen A

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *