6.1.2014

My Outfit 060114

Hyvää loppiaista kaikille!! Viimeisiä pyhiä viedään ja arki palaa taas raiteilleen pian. Me vietettiin tänään päivä äidin luona syöden ja höpötellen niitä näitä. Äiti oli loihtinut taas kerran mitä maittavimman päivällisen ja jälkkäriksi vaikka mitä herkkuja:) <3 Matkalla äidin luo pysähdyimme Eetun kanssa kuvaamaan päivän asukuvat. Tällä kertaa hieman normaalista poikkeavissa maisemissa siis. Käytössä oli viikon lainassa oleva Canonin 5D mark III runko. Canonin 5D mark II:sta aikaisemmin käyttäneenä oli helppo päästä äkkiä jyvälle tuosta kolmosestakin. Toisin oli kuvien käsittelyn kanssa…;D Ei onnistunutkaan ihan niin vaan raakakuvien käsittely, joten nyt mennään ihan jpg kuvien käsittelyllä tällä kertaa. Täytyy kuitenkin heti alkuun sanoa, että voi taivas mikä runko!8) Kyllähän tuo mun oma mark II on myös ihan taivaan lahja, mutta tässä kolmosessa on jo melkosta tuntumaa. Niin paljon kaikkea, ettei ihan hetkessä kyllä tuon kanssa täysin tutuiksi tulla. Hienoa jälkeä tuli kuitenkin heti ensi yrittämällä!

Kuvia on nyt paljon, joten skipatkaa saman tien yli jos on kiire! ;D

Asu oli simppeli mustat housut+ bleiseri. Tällainen lukeutuu ihan luottokokonaisuuksiin. Toimii missä vaan ja milloin vaan. Tosin en muista, koska olisin viimeksi tammikuussa pitänyt avokkaita?? :D Ihan perus talvi vai miten se oli..

Mustien housujen ja bleiserin kanssa yhdistin vaaleansinisen Polo Ralph Laurenin kauluspaidan tuomaan vähän raikkautta. Kauluspaitojen käyttö on viime aikoina jäänyt vähellä, joten oli jo aikakin ottaa sellainen käyttöön. Pidän nimittäin todella paljon kauluspaitojen tuomasta klassisesta tyylikkyydestä. Niillä saa helposti asuun lisää särmää olematta kuitenkaan liian virallisen näköinen.

Hiukset kiharsin aamulla järjettömän kiireen vallassa uudella Remingtonin Pearl Wand kihartimella, jonka sain blogin kautta. Aikaisemmin kotoa löytyi jo saman merkin samalainen kiharrin, mutta ohuempana. Tämä uudempi on paksumpaa mallia ja sillä saa todella nopeasti rennot kiharat aikaiseksi! Kunhan saan aikaiseksi voisin tehdä siitäkin postauksen. Aikaisempi postaus ohuemmasta kihartimesta löytyy täältä, jossa teen videolla nopeat kiharat. Sain juuri mega hyvät naurut, kun kurkkasin itse tuon postauksen videon:D :D Olen nimittäin aloittanut tuossa Inman Aligner oikomisen ja puhe on todellakin ihan mitä sattuu :D :D

Ylemmässä kuvassa näkyy vähän “uudet” hiukset. Leikkasin niitä muutama päivä sitten itse hieman ja videoin samalla koko touhun. Tarkoitus olisi koota tuo koominen tapahtuma vielä yhdeksi klipiksi tänne bloginkin puolelle, joten sitä odotellessa. Otsikko tulee olemaan: Näin leikkaat hiukset itse! Älä tee perässä :D

Kuvat, Eetu ( Canon 5 D mark iii / 50mm 1.4 )

Kengät: Zara

Housut: iBlues

Paita: Polo Ralph Lauren

Jakku: Zara

Laukku: Mulberry Medium Lily

Mitäs mieltä te olette asusta? Onko mustat housut+bleiseri+kauluspaita jo ihan kulutettu ja tylsä asu – vai voiko siihen aina luottaa tilanteessa kuin tilanteessa?:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

13 Comments

  • Reply
    Oikeesti?!
    6.1.2014 at 20:53

    Ihan kiva asu, mutta tuo kuvien muokkaus jäi mietityttämään, kun sanoit, ettei raakakuvien muokkaus niin vain käynytkään. Onko se sitten erilaista 5D Mark III:n kanssa vai oletko kuvannut koko ajan jpg-muodossa?! :o

    • Reply
      Mona
      6.1.2014 at 21:11

      Mun koneella oleva ps ei lukenut kolmosen raakakuvia. Pitänee siis päivittää. Otin tänään sekä että raakakuvat ja jpg kuvat ja siks sain käsiteltyä normaalisti jpg:t ihan tavallisesti illman lightroomia! :)Ei se muokkaaminen siis mun ymmärtääkseni ole mitenkään erilaista mutta se, että ne saa ohjelmaan muokattavaksi:D Mä en oo lainkaan näissä pro, joten kannattaa kysyä asiantuntijoilta tai googletella:) Itse en nyt vaan kiireessä ehtinyt sen tarkemmin ottaa selvää, kun on sata muuta asiaa listalla:) Mahdoinkohan nyt edes vastata oikein sun kyssäriin?:)

  • Reply
    Laura
    6.1.2014 at 20:59

    Tyylikäs asukokonaisuus ja toi Mulberryn laukku on ihana! :)

    • Reply
      Mona
      6.1.2014 at 21:11

      Kiitos Laura <3 :) Mä kyllä tykkään itsekin niin paljon tuosta Lilysta, kuuluu ihan lemppareihin:)

  • Reply
    Sanna
    6.1.2014 at 21:21

    Jäi mietityttään, että miksi et käynyt kampaajalla? :)

    • Reply
      Mona
      6.1.2014 at 21:41

      Lopetin hiusten värjäämisen kaksi vuotta sitten, eikä vaan oo sitten tullut käytyä pelkästään leikkauksessa sen jälkeen, kun on ollut niin helppoa leikata latvat itsekin :D Normaalisti oon siis leikannut ihan vaan vähän latvoista, mutta nyt testasin leikellä niitä kerroksittain:)

  • Reply
    Nora
    6.1.2014 at 22:19

    Eikä, mäkin leikkelin omia hiuksia pari päivää sitten! Siitä olisi myös tullut hyvä mallivideo miten leikata itse otsis ja latvat siistiksi! :D Tuo kerroksittain leikkaus on jo aika kova! ;)

    • Reply
      Mona
      8.1.2014 at 22:09

      Hihi:) Ei se loppujen lopuksi pitkissä hiuksissa niin vaikeeta oo:) Seuraavaksi videota sullakin siis etuhiuksien leikkuusta kehiin!!:)

  • Reply
    Jaana
    6.1.2014 at 22:52

    Ikiklassikkoasu todellakin. Ihanan raikas on tuo kauluspaitasi. :) Lilykin näyttää erityisen kivalta. Tiiäkkö, mun silmään tuo Lily alkaa jo kauneudessa mennä Chanelin flap bagin ohi. Jotenkin Se on yksinkertaisuudessaan niin chic :).. Pitäis päästä kumpaakin hypistelemään livenä, niin tietäs oikeasti. Mulla Pitäis työkuvioita selkiytyä ja mahdollisesti on tulossa pikapuoliin työreissu Lontooseen. Siellä pääsisi molemmat laukut tsekkaamaan :)

    • Reply
      Mona
      8.1.2014 at 22:10

      Kiitos murunen <3 :) Hei mitä mieltä oot Chanelin Boy laukusta?? Mä oon nyt ihan hurahtanut siihen ja se on jo melkonen pakkomielle :D Mä haluan sen!!!!!! :D
      Oi työreissu Lontooseen kuulostaa just eikä melkein täydelliseltä:) Vitsit mun lontoon reissusta on ihan liikaa aikaa..

  • Reply
    RagDoll
    8.1.2014 at 21:29

    Aivan ihania kuvia! Vaikka sää näyttää synkältä, niin sä olet aina aurinkoinen. ;)
    Vähän kyllä tekee itsellä tiukkaa tämä kotiinpaluu.. Pientä reissultapaluumasennusta ilmassa. hyi.

    On kyllä unelmarunko. Lottovoittoa odotellessa!

    • Reply
      Mona
      8.1.2014 at 22:11

      Hih, voin vaan kuvitella:D Kun on jo tarpeeks masista ilman reissultapaluutakin näistä sadekeleistä;) MÄKIN haluun lämpimään!! :D Haleja ihanalle <3<3 Pus<3

  • Reply
    Arto
    24.10.2014 at 03:25

    Vau,mikä nainen. Tyylikäs kokonaisuus ja kaunis malli saa täydet pisteet.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *