30.12.2013

Ystävä kylässä

Saimme tänään ihanan vieraan muutamaksi päiväksi <3

Huomenna vietetään ystävien kanssa iltaa meillä ja juhlistetaan vuoden vaihdetta. Miten mahtava vuosi onkaan takana ja toivottavasti yhtä ihana edessä:) Kunhan ehdin istua taas koneelle ajan kanssa teen jonkunlaisen koonnin kuluneesta vuodesta. Nyt pysähdyn hetkeksi nauttimaan ystävän seurasta kera lasillisen glögiä.

Nyt ihanaa iltaa kaikille <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mia
  31.12.2013 at 14:14

  Voi ihanat mikä kaunis combo teillä siellä on! Nauttikaa upeasta illasta tänään ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle! <3

  Jänskä nähdä miten se vuosi vaihtuu täällä Patonkilassa. En ole ikinä ollut ulkomailla juhlimassa uutta vuotta! Sen kummempia menosuunnitelmia ei ole tehty, jännään aina vähän koiria ja raketteja…. joten olen mieluiten kotosalla vahdissa (samppiksen kanssa TIETTY!). Kohta pikku päiväkävelylle vanhaan kaupunkiin ja nauttimaan upeasta auringosta. Ehkäpä kaupungiltakin saa jonkun pikku lasillisen jos oikein etsii…?

  Pus moiskis!

  • Reply
   Mona
   2.1.2014 at 16:12

   Mia ihana <3 :) Kiitos paljon murunen <3
   Ihanaa vuotta sulle ja miljoona tsiljoona halia <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *