25.12.2013

Valkopartaa vanha ukki…

Niin se jouluaatto taas hujahti vauhdilla. Oli kiva jännittää joulupukin tuloa yhdessä pikkupoikien kanssa. Pukille laulettiin ja kerrottiin oltiinko oltu kilttejä:) Nappasin aatosta muutamia kuvia tuomaan tänne jouluista fiilistä…

Meidän pikkupojat <3 <3 Toinen pojista oli tänä jouluna tehnyt meille kaikille omat joululahjat itse<3 :’) Mä sain virkatun kaulakorun – persikan värisen. Ihana poju harmitteli mulle ensin, että olis kyllä tehnyt valkoisen, kun se on mun lempiväri, mutta ei ollut valkoista lankaa. Mä en kestä:D Niin suloinen mussukka ja kyllä se persikan värinenkin oli täydellinen mun mielestä <3

Päivä ja ilta otettiin rennosti, katsottiin Joulutarina leffa koko perheen kanssa yhdessä, syötiin mahat aivan liian täyteen ja availtiin ihania lahjoja <3 :) Onneksi joulu jatkuu vielä tämän päivän rennoissa merkeissä ennen torstain kotiin lähtöä.

Tänään nukuttiin pitkään ja ensimmäisenä aamulla hyökättiin herkullisen riisipuuron kimppuun;) Jouluna ei vaan voi saada tarpeekseen riisipuurosta:D Päivällä olisi tarkoitus lähteä hieman ulkoilemaan ja ilta otetaan taas rennosti perheen kanssa.

Miten teidän jouluaatto sujui??:)

Ps. Tänään alkoi Boozt.com Premium– merkkien ale!! Paljon ihania merkkejä hyvillä alennuksilla mm. By Malene Birger, Day Birger Mikkelsen, Filippa K yms yms!:) Aleen pääsee täältä. (Adlinks)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mami
  25.12.2013 at 12:40

  Voi ihana…. virkattu kaulakoru ja olis vielä sen valkoisena virkannu jos olis ollu lankaa <3 Voi huokaus mitä poikia <3 <3
  Täällä me köllötellään Ollin kanssa pyjamat päällä ja ollaan ihasteltu lahjoja <3
  Terkkuja sinne kaikille <3

  • Reply
   Mona
   28.12.2013 at 12:02

   Pojat <3 :) Mä aattelin tänään ottaa pyjama päivän ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *