23.12.2013

Perillä!

Meidän joulu jatkuu tänään Varkaudessa. Lähdimme ajelemaan aamupäivällä ja perille päästiin noin viiden aikaan. Ilta on mennyt edes takas häslätessä. Kaupassa ollaan ehditty käymään illan aikana vaatimattomat kolme kertaa :D Niin mikä joulurauha? ;D Täällä ei kyllä rauhallisuudesta ole tietoakaan – vielä kun saadaan pikkupojat mukaan niin johan tulee vielä lisää elämää <3 :) Muiden koheltaessa itse istahdin hetkeksi nojatuolin nurkkaan ja selailin aleja. Tällä kertaa eniten kiinnostusta sai kaikki ihanat sisustuskaupat!! Vielä vähän vajaa kuukausi pitäisi malttaa muuttoon, mutta onneksi nyt voi jo haaveilla kaikkia kotijuttuja;) Välipäivien ale on ainakin alkanut jo täysillä Room21 valikoimassa. Alejuttujen lisäksi haaveilen kyllä yhtä sun toista normihintaistakin juttua;) (Adlink)

Kuvat Room21 (adlink)

Ihanaa, että huomenna on jo joulu! Meni kyllä ennätys nopeasti koko joulukuu. Mitä vanhemmaksi tulee sen nopeammin aikakin kulkee:D Näppärästi olen vanhenemisesta huolimatta edelleenkin välttynyt kaikilta kriittisiltä jouluvalmisteluilta! Äidit ja isät ovat kyllä hoitaneet tähän mennessä kaikki kinkut ja laatikot sun muut tärkeät sorttamentit. Tuleekohan vielä joskus sekin aika, että pitää itse stressata laatikot kasaan??;)

Nyt oikein ihanaa joulua kaikille – palailen vielä jouluisten tunnelmien parissa blogin puolelle myöhemmin!!:)

Kuullaan ja haleja!

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Ninni
  23.12.2013 at 22:12

  Ihanaa ja rentouttavaa joulunaikaa sinulle ja läheisillesi!

 • Reply
  muru
  24.12.2013 at 00:38

  Hyvää joulua ihanalle Monalle! ♡

 • Reply
  mami
  24.12.2013 at 07:26

  Hih… voin kuvitella sen hyörinän siellä <3

  Laitoin juur kinkun uuniin (se on nyt niiiiiiiin pieni, raasu kurkkii juur ja juur ikkunasta) ja tein luumukiisselin valmiiks. Joonas tulee klo 9, joten riisipuuro syödään sitten silloin :)

  Terveisiä sinne koko poppoolle <3

 • Reply
  Emppu
  24.12.2013 at 09:52

  Rentouttavaa joulua myös teille <3

 • Reply
  ibe
  24.12.2013 at 10:25

  Hyvää joulua Mona!! <3

 • Reply
  Kristiina
  24.12.2013 at 16:42

  Ihanaa ja Rauhallista Joulunaikaa <3 Pus

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.