16.12.2013

Harmaa asu ja sää

No jösses millaisella ilmalla tämä viikko alkoi! Taitaa saada vain unelmoida valkoisesta joulusta… Onneksi flunssa alkaa olla jo selätetty vaikka muuten ihan harmaata onkin. Olen onnekseni huomannut viimeisinä vuosina, että pääsen todella helpolla flunssien kanssa.  Viisi vuotta taaksepäin ei olisi toivoakaan, että olisin selvinnyt alle kahden viikon flunssasta. Nykyään nukun 1-2 päivää ja olo on jo aivan uusi. Vastustuskyky on aivan eri luokkaa ja täytyy sanoa, että vitsit miten hyvältä tuntuu olla suurinmmaksi osaksi ajasta terve eikä päin vastoin aina kipeänä niin kuin ennen!!:)

Tänään siis aamu alkoi töiden parissa ja päivällä suuntasin kaupungille asioille ja tapaamaan rakasta ystävää. Kiertelin muutamia kauppoja ja hankin parit joululahjat. Täydennystä sai myös lisäravinne- ja ruokakaappi. Macaa, mantelitahnaa, glutamiinia, d-vitskuja (niitä tarvii aina!) ja probiootteja. Täytyy ottaa taas kunnon terveysbuusti vuoden pimeimpänä aikana. Tulee muuten ihan överi kalliiksi kaikkien lisäravinteiden sun muiden super juttujen ostaminen. Muistan miten järkyttynyt olin ravintovalmennuksen jälkeen luontaistuotekaupassa käynnin jälkeen. Kevyet kolmesataa euroa sain tuolloin laitettua kaikkiin mahdollisiin purkkeihin. Ihan järjetöntä. Tosin jokaisen euron arvoista!! Niin se vaan on, ettei terveyttä voi mitata rahassa. Pidemmällä tähtäimellä terveenä ollessa säästää monen pennosen lääkärikuluissa sun muissa.

Harmaan ilman lisäksi myös päivän asu oli hyvin harmaa. Kengät ovat kyllä ihan täysin rekvisiittaa.. :D Noilla en oikeasti lähtenyt kaupungille vesisateeseen;)

 

Toiveesta laitain myös asukuvat vaikken saanutkaan hovikuvaaja Eetua ulos ottamaan myrkyisiä fiiliskuvia;) Täällä sisällä kuvien ottaminen on aina todella haasteellista. Ensin pitää asetella kamerajalka (vai mikä sen oikea nimitys onkaan??:D ) ja sen jälkeen venkslata asetukset ja salama kuntoon. Sitten kaukosäädin laulamaan ja meitsi poseeraamaan kameralle yksinään:D Ensimmäiset kymmenen kuvaa on otettu liian lähellä ja seuraavat kymmenen liian kaukaa. Seuraavaksi valotukset ovat menneet pieleen ja lopuksi salamasta loppuu patterit. Täytyy sanoa, että tämä asukuvien otto laukaisimen kanssa ei lukeudu enää ihan niihin mun lemppari puuhiin. Tämän päivän jälkeen muistan taas arvostaa Eetun panostusta kuviin 100% enemmän ! :D Kiitos rakas <3 Vaikka ei sekään helppoa ole. Toinen (minä yleensä) keksii milloin mitäkin valittamista. Ei oo helppoa ei. Mutta saa näistä nyt hieman osviittaa;) Tosin asut ovat melko pitkälle tätä samaa olleet viime aikoina. Inspiraatiota ei juurikaan löydy noille kurakeleille. Onko muilla sama juttu?

Paita: Day Birker Et Mikkelsen (täällä)

Housut: *Liu Jo (vastaavat täällä)

Laukku: Longchamp

Kaulakoru: 2nd Day (vastaava täällä)

Kengät: Zara

(*giveaway/adlinks)

Seuraavaksi ryhdyn ruuanlaittoon ja koitan väsätä jotain terveellistä, mutta hyvää sapuskaa. Samoin kuin asujen suhteen on ruuanlaitossa ollut inspiraatio todella hukassa. Jämähdän niihin tuttuihin samoihin ruokiin, joita teen viikosta toiseen. Uusien reseptien löytäminen ja innostuminen ruuanlaitosta tuntuvat olevan ylitsepääsemättömän vaikeita. Onneksi on mama, joka jaksaa muistutella monipuolisen ruokavalion tärkeydestä;) Food Friday- postauksetkin ovat olleet muutaman viikon tauolla. Jos teillä tulee postausideoita ja toiveita ruuan suhteen niin laittakaan ihmeessä tulemaan!!:)

Mitä teidän joulua edeltävä viikko pitää sisällään? Onko kaikilla ihan järjetön joulustressi vai voiko jo aloittaa rentoutumisen ja joulusta nauttimisen ja unohtaa koko joulutressin olemassaolon??:)

Ps! Kiitos jo tulleista kyssäreistä!!:) Vielä ehtii kysellä, joten laittakaahan tulemaan!:) Postaus täällä. Koitan saada vastaukset kokoon tämän viikon loppuun mennessä!:)

EDIT: Aloitin ajoissa pakkaamisen, joten seuraavan kuukauden ajan päivittelen huuto.net:iin kaikkea kiertoon lähtevää. Käykäähän kurkkimassa. Myytävistä tuotteista voi laittaa kyselyä spostilla!:) Kohteet löytyy täältä. Nyt olen ennättänyt vasta muutaman laittaa, mutta laitan pikkuhiljaa lisää.

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    ibe
    16.12.2013 at 18:05

    Kaunis asu ja ihana tuo harmaa paita+statement kaulakoru yhdistelmä mikä sulla on ollut monessakin eri variaatiossa! :) Täytyy itsekin katsella jos vaikka alennusmyynneistä löytyisi kivoja statement koruja.. Ei kummempaa joulustressiä täällä, kaikki joululahjat harvinaista kyllä jo plakkarissa :D

    • Reply
      Mona
      18.12.2013 at 00:02

      Kiitos paljon Ibe <3 :) Veikkaan, että aleihin tulee varmasti paljon kivoja statement koruja!! :) Kohta ne jo alkaakin, kääk… Mulla olis taas pitkä "mä haluun" lista :D Niin ku aina… :D
      lucky you… mulla puuttuu edelleenkin muutamat lahjat :D

  • Reply
    Angelicas Closet
    16.12.2013 at 18:54

    Love your sweater!

    • Reply
      Mona
      18.12.2013 at 00:03

      Thanks beauty <3 :)

  • Reply
    mipsukka
    17.12.2013 at 22:04

    Onpa todella ihana neule ja näyttäisi sisältävän angoraa joten ihana varmasti myös päällä. :) Omassa blogissani ei ole asukuvia näkynyt aikoihin kun jotenkin koen niiden ottamisen niin toivottomana. Pitäisi ostaa varmaan se jalustin ja erillinen salama, että saisi edes jotain aikaan. :D Eetu ottaa kyllä todella upeita kuvia, mutta kiva näitäkin katsella jos Eetu ei ehdi/pysty ottamaan kuvia. :)

    • Reply
      Mona
      18.12.2013 at 00:05

      Kiitos Mipsukka <3 Niin kiva kuulla susta <3 :)
      Asukuvien ottaminen on kyllä melkoisen toivotonta.. Jalustin ja lisäsalama ovat kyllä sisällä itseottaessa ihan ehdottomia! Suosittelen hankkimista, vaikkei näitä nyt niin hohdokasta ole ottaa itse;)

  • Reply
    RagDoll
    18.12.2013 at 15:36

    Tuo neule on täydellinen. Ei voi muuta sanoa.

    Tuon varmaan laukullisen pilipalistatementteja reissulta. Viimeaikoina omat jääneet vähemmälle käytölle kyllästymisen takia. Kaipaan uutta! :D

    • Reply
      Mona
      18.12.2013 at 21:27

      Sä se täydellinen olet <3 :)
      Hih, mulla sama juttu!! Monet vanhat statementit on jääny käyttämättä kyllästymisen vuoksi ja aina tulee sit tietty hamstrattua uusia;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *