11.12.2013

Mona ♥ Ecotools + Loistava tarjous!!

Sain jokin aika sitten blogin kautta testaukseen Ecotools siveltimiä. Olen monessa blogissa niihin jo aikaisemmin törmännyt ja lukenut niistä paljon kehuja. Itse rakastan meikkaamista ja siveltimet ovat todella iso osa sitä. Omasta meikkilaatikosta löytyykin yksi jos toinen pensseli. Hyvät siveltimet ovat ehdottomasti puoli meikkiä!:) Olin todella innoissani päästessäni testaamaan näitä paljon kehuttuja työvälineitä. Niiden hinta on varsin kohtuullinen verrattuna moniin kalliin merkin siveltimiin ja laatu on omiaan!:) Se tuli heti alkuunsa todistettua. Siveltimet valmistetaan 95% kierrätysmateriaaleista, karvat ovat pehmeää synteettistä ainesta eikä niitä ole testattu eläimillä.

Itse tutustuin alkuun Ecotools sivellin settiin, jossa oli kaikki perus sudit. Tykästyin niiden myötä sen verran paljon näihin ihanuuksiin, että ajattelin keksiä Ecotools siveltimien saralta myös teille lukijoille jotain mukavaa!!:) Saimmekin yhdessä Costumen ja Ecotoolsin kanssa järjestettyä aivan loistavan tarjouksen muutamalle nopeimmalle lukijalle! Nimittäin Ecotools tarjoaa 20:lle ensimmäiselle Costumen tilaajalle laadukkaan Kabuki setin!!:) Costumen puolesta taas sain teille aivan huikean hyvän tarjouksen, jolla pääsee todella edullisesti tutustumaan lehteen!!:) Kolmen lehden setin saa nyt hintaan 11,90€ ja 20 ensimmäistä tilaajaa saa ihanan Ecotools kabuki setin lahjana:)

Kabuki settiin kuuluu neljä erilaista kabukisivellintä. Peitevärille, aurinkopuuterille, varjostuksille ja mineraalipuuterille.

Kabukit ovat suloisia kuin mitkä ja todella näppärän kokoisia otettavaksi vaikka mukaan reissuun!:) Itse rakastuin eniten näiden super pehmeisiin harjaksiin. Näiden kanssa meikkaaminen on arjen luksusta:)

Suippopäinen sivellin on tarkoitettu peiteväreille, mutta itse tykästyin käyttämään sitä ihan nestemäisen meikkivoiteen levitykseen!:) Se sopii siihen hommaan loistavasti ja lopputuloksesta tulee tasainen. Aurinkopuuteri sivellin oli kulmikkaan muotonsa ansiosta todella näppärä väline saamaan väriä kasvoille oikeisiin kohtiin. Tämä on ehdoton meikkipussin luottosivellin. Sen kanssa on helppo levittää myös puuteria nopeasti poskille.

Varjostuksille tarkoitetulla kabukilla saa hyvin levitettyä myös hohtoa kulmaluille tai lean alle. Tämän kanssa minusta käy hyvin myös mineraalipuuterin levitys samoin kuin tasapäisellä mineraalipuuterille tarkoitetulla kabukilla. Tasapäinen on myös loistava irtopuuterin levitykseen!:)

Minusta on ihan huippua, että sain tällaisen kokonaisuuden koottua lehtitilauksen ympärille. Costume on upea lehti, joka on aina täynnä kauneutta ja muotia niin juttujen kuin kuvienkin muodossa. Toivon todella, että monet lukijani pääsevät tutustumaan Costumeen ja tällaiset tarjoukset ovat omiaan siihen:) Itse kirjoitan Costumeen aina pienen muotiuutisen. Tiirailen blogeissa pinnalla olevia trendejä ja poimin joukosta ne minua eniten inspiroivimmat. Niiden pohjalta metsästän vielä nettikauppojen valikoimasta omat suosikkini ja tuon ne lehden sivuille! :) Costumelle bloggaajat ovat äärimmäisen iso osa lehteä. Jokaisessa numerossa on iso panostus tullut bloggaajilta. Costumessa mm. meidän kuvan kaunis Marianna tekee aina useamman jutun ja mieletön Nude blogin Erika jakaa parhaimpia kauneusvinkkejään. Myös lukijat ovat isossa roolissa lehden teossa ja mielestäni se jos jokin on mahtavaa!  Täytyy jälleen kerran todeta, että olen niin äärimmäisen ylpeä saadessani sanoa olevani Costumelainen:) On ilo olla mukana mahtavassa porukassa!

Nyt siis pikapikaa tarttumaan tarjoukseen, joka löytyy täältä!! :) 

Lehtitarjous on voimassa vain rajoitetun ajan tämän viikon sunnuntaihin asti ja kabuki settejä lähtee 20 kappaletta. Ilmoitan heti tämän postauksen loppuun mikäli tuo 20 kabuki settiä on täynnä.

Vielä viimeisenä kuulisin todella mielelläni teiltä mitä mieltä olette tällaisesta tarjousyhdistelmästä, että olen itse suunnitellut lukijoille tilauksen yhteyteen lahjan?:) Sain aikaisemmin palautetta normaaleista tilauslahjoista, joten olisi todella mukava kuulla nyt teiltä miten te näätte tällaisen??:) Nyt siis palautetta tulemaan hyvässä ja pahassa!!:)

Ihanaa keskiviikkoa kaikille <3

EDIT: Kabukisetit ovat nyt loppuneet, mutta lehtitarjous jatkuu vielä sunnuntaihin asti!!:) 

 

(Costumen tilauslinkit ovat mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä tilauksista saan komission)

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Sonja
    11.12.2013 at 11:46

    Tilattu!! Odotan kovasti lehteä ja olen kauan himoinnut noita siveltimiä, täydellinen yhdistelmä :)

    • Reply
      Mona
      11.12.2013 at 15:27

      Jes, ihan huippua <3 <3 :)

  • Reply
    Jonttu
    11.12.2013 at 12:05

    Kiva ja omaperäinen tarjous. Harmi vain, kun ehdin jo ostaa kahden lehden pakkauksen irtona. Nuo ekologiset siveltimet ovat kyllä ihania.

    • Reply
      Mona
      11.12.2013 at 15:28

      Kiva kuulla, että tarjous oli sun mielestä onnistunut Jonttu!! :) Ja kiva, että oot jo ehtinyt tutustua Costumeen! Mitä mieltä olit?:) Tilauksessa tulevat lehdet ovat aina uusia eli tässä tapauksessa kolme uutta numeroa.

      • Reply
        Jonttu
        11.12.2013 at 22:57

        Harmittaa että ostin tuon lehtipakkauksen, missä toinen lehti on kesän numero. Mieluummin olisin ottanut tämän sinun tarjouksesi kolmella ajankohtaisella lehdellä. Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa. Tuon talven numeron jätän matkalukemiseksi, joten siihen en ole vielä ehtinyt tutustua.

        • Reply
          Mona
          12.12.2013 at 22:03

          No höh!!:(
          Mulla on muuten ihan sama tapa jättää aina joku kiva lehti matkalle tai sitten hankkia juuri ennen reissua joku jättinumero :D Koneessa ja kentällä odotellessa on aina niin kiva selailla kauniita lehtiä:)

  • Reply
    Valpuri
    11.12.2013 at 12:27

    Idea tarjouksesta on tosi kiva, mutta noista siveltimistä on pakko sanoa sananen. Mulla on ollut ecotoolseja parisen vuotta, ja juuri pohdin foundation-sivellintä pois heittäessäni ettei ole kovinkaan ekoa joutua uusimaan niitä niin usein. Nyt vaihdoinkin merkkiä. Liekö minulle sattunut maanantaikappaleita vai mikä on, kun juuri noista meikkivoidesiveltimistä irtoaa puolen vuoden käytön jälkeen karvat ja sivellin on käyttökelvoton. Vai pesenkö niitä jotenkin väärin/liian usein? Mikä sun kokemus näiden kestävyydestä on?

    • Reply
      Mona
      11.12.2013 at 15:32

      Hmmmm:( Kurja kuulla, että sun kohdalla on noin huonosti käyny!:( Mä en vielä reilun kuukauden käytön jälkeen osaa kyllä sanoa kestävyydestä. Tähän asti ovat olleet todella hyviä!!:) Mä pesen aina kaikki siveltimet shampoolla ja hoitoaineella :D En kyllä tiedä, että mikä olisi sitten se oikea tapa.. Mutta ei mun mielestä liian usein voi ainakaan meikkivoidesivellintä pestä, sehän pitäisi melkeinpä joka kerran jälkeen pestä….. Mutta ootko säilyttänyt miten tuota sivellintä? Jos esim menee meikkien mukana pussukassa niin silloin saattaa mennä huonoksi.. Mä tarkkailen omien kestävyyttä ja kerron puolen vuoden jälkeen tulokset:D

  • Reply
    hanna
    11.12.2013 at 14:17

    tilattu! Tytär innoissaan…

    • Reply
      Mona
      11.12.2013 at 15:32

      Jee ihanaa!! :) <3 <3

  • Reply
    Ninni
    11.12.2013 at 14:20

    Ihana tarjous! Laitoin juuri äsken tilauksen sisään ja odottelen lehteä ja siveltimiä :)

    • Reply
      Mona
      11.12.2013 at 15:35

      Oi kiva kuulla, että pidit tästä!! :) <3

  • Reply
    mai
    11.12.2013 at 21:19

    En millään pahalla halua tätä ssanoa, mutta mielestäni sun blogi on laskenu viime aikoina kun lehmän häntä. Pelkkiä mainoksia, päivän asuja, toive asua, mainontaa. Ei mitään ns. Henkilökohtaisempaa, tai siis mitään konkreettista sun elämästä tai tekemisistä. Harmi sinäänsä, sillä ennen pidin sun Blogista

    • Reply
      Mona
      12.12.2013 at 00:35

      Voi miten kurja kuulla Mai:( Mutta niin se vaan on, että kaikkia ei mitenkään pysty koskaan miellyttämään. Toki otan mieluusti vastaan toivepostauksia ja ehdotuksia millaisia juttuja toivoisit enemmän. Kovin henkilökohtaisia asioita en valitettavasti koe mukavaksi kirjoittaa monelle kymmenelletuhannelle ihmiselle julkisesti:/ Monesti oma arkeni on myös hyvinkin “tylsää”, joten siitä kirjoittaminen ei joka päivä ole kovin inspiroivaa, jos tiedät mitä tarkoitan:D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *