30.11.2013

Kuulumisia + eilisen meikki ja hiukset

Mihin tää lauantaipäivä oikein meni?? Kello on jo neljä enkä ole vieläkään tehnyt mitään mitä piti:D Herättiin kullan kanssa ihan super myöhään ja loikoiltiin sängyssäkin vaikka kuinka pitkään. Toisaalta lauantain parhautta onkin juuri pitkät ja rauhalliset aamut ilman kauheaa kiirettä. Päivällä saatiin kuvattua eilisen asukokonaisuus, joten siitä tulossa pikimiten postausta:)

Käytiin myös pikaisesti kaupungilla hakemassa Eetulle taas uudet lenkkarit ja vähän kahvittelemassa. Intersportin myyjä naureskeli, että tekeekö Eetu mitään muuta, kuin juokse paikasta toiseen, kun hän käy jatkuvasti ostamassa uusia lenkkareita:D Mä mietein myös ihan samaa, koska meillä on kämppä aivan täynnä käytettyjä miesten Niken Vomeroja!! :D Eetu oikeasti kuluttaa yhdet lenkkarit alle puolessa vuodessa.. Jeps – siinä olisi itsellekin tavoitetta;)

Lenkkariostosten lisäksi haettiin täydennystä pillerikaappiin. Magnesium sitraattia, sinkkiä ja omega 3:sia. Suosittelen muuten mangnesiumi sitraatti muodossa ihan kaikille. Ehkä parhain lisäravinne mitä voi käyttää. Auttaa noin suurinpiirtein ihan kaikkeen;) Sitraatti muodossa magnesium imeytyy hyvin ja siitä saa silloin tietenkin myös hyödyt parhaiten. Itse otan magnesiumin aina illalla, jolloin se auttaa saamaan hyvin unesta kiinni ja uni on syvää. Magnesiumia syödessä ei myöskään tule ikäviä suonenvetoja. Naisille mangnesium on aivan PARAS lääke kuukautiskipuihin. Aikoinaan jouduin olemaan jopa koulustakin pois todella pahojen kipujen takia, mutta eipä ole enää tietoakaan kivuista. Nuo omega 3:set taas on kaikille tosi tärkeitä ja niissä kannattaa aina panostaa laadukkaisiin versioihin. Itse olen käyttänyt useimmiten Bioteekin Duo e-epa+e-dha 650mg  kapseleita. Nämä ovat muuten aivan ehdottomia odottaville äideille(kun muistaa lopettaa käytön n. kuukautta ennen laskettua aikaa)!! Vauvoistakin tulee über fiksuja, kun äiti muistaa käyttää raskauden aikana hyviä rasvoja;)

Shoppailujen lomassa käytiin myös lounaalla Cafe Brahessa. Siellä on hyvät salaatit ja ne todellakin täyttää! Kahvia jälkkäriks ja lopuksi suunnattiin vielä Stockan kautta kotiin. Illaksi pieni pullo luomupunaviiniä ja sharon hedelmiä. Niistä on siis tämä ilta tehty;) Oikeasti mulla on vielä kaikki tekemättömät hommat tehtävänä…. Huomenna on toinen näyttö, joten koti pitää puunata taas viimeisen päälle säihkyväksi ja työjuttuja on kasallinen koneella. Siitä puheenollen Braunin arvonta on vielä kaiken häsläyksen keskellä suorittamatta, mutta tulossa kyllä! Malttakaa siis hetki:) Ja hyvänä uutisena on, että vielä on jotain mitä odottaa Brauninkin saralta;)

Nappasin eilen pikkujouluihin lähtiessä pikaisen kuvan meikistä ja hiuksista. Hiuksissa on Rapunzel of Swedenilta saadut Clip on pidennykset ja silmät meikkasin todella tummiksi mustilla paksuilla rajauksilla. Olisin muuten ottanut kuvia vaiheista, mutta hirveä kiirehän sitä taas tuli – niin kuin aina.. Kaulassa oleva koru vaihtui ihan viimetipassa aikaisemman postauksen By Malene Birgerin  ihanuuteen, vaikkakin tuota Evechicista saamaani korua edelleenkin hehkutan ihan täysillä. On muuten ollut ehdottomasti yksi käytetyimpiä korujani. :) (adlinks)

Pikkujoulut olivat kyllä onnistuneet niin kuin aina. Itse tosin lähden melkeimpä poikkeuksetta kaikista juhlista aikaisin kotiin. Alkoholi ja bilettäminen eivät koskaan ole olleet se oma juttuni. Parasta on viettää laatuaikaa ystävien kanssa hyvästä ruuasta nauttien. Toki muutama lasillinen punaviiniä maistuu mieluusti, mutta kunnon kännit ovat vaan jotain niin järkyttävää..:D Mä vielä omistan ehkä universumin huonoimman viinapään, joten montaa lasillista ei vaadita siihen, että olen jo melkoisissa tuiskeissa.. Muutenkin puheliaana ja “vähän” hätäisenä persoonana alkoholin vaikutus vaan tuplaa mun adhd:ta ja täytyy sanoa, että parempi on, etten ota sitä kahta lasia enempää :D Muita samalaisia överi häslääjiä?;)

Eilen pikkujouluista tulin siis tosiaan ihan autolla kotiin ja tänään ajattelin nautiskella sen kaksi lasia luomupunkkua ihan kotosalla. Samalla tietenkin siivoten!;)

Nyt siis imurin varteen ja pölyjä pyyhkimään! Kuullaan vielä illalla. Ihanaa lauantaita kaikille ja kivoja pikkujouluja niille, joilla sellaiset ovat tänään edessä!:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

18 Comments

  • Reply
    mami
    30.11.2013 at 18:32

    Voi että miten kauniiit hiukset ja tuo asun yläosa näyttää kerrassaan ihanalta korun kanssa! Hih.. ootte perineet Joonaksen kanssa äireen huonon alkopään (senkin!)… parempi tosiaan pysytellä pikku määrissä. Mutta ah, lasillinen laadukasta luomupunaviiniä on paikkansa ansainnut <3

    • Reply
      Mona
      30.11.2013 at 21:45

      Kiitos paljon rakas <3 :) Noi clip on pidennykset on vaan niin super kätevät, kun niillä saa hiuksiin megana lisää voluumia:) Hih, todellakin meiän perheen pitää pysyä vaan niissä kohtuullisissa määrissä :D
      Haleja <3

  • Reply
    Jaana
    30.11.2013 at 19:11

    Wou, miten upealta näytät!!!! Täällä toinen, joka ei ole kovinkaan paljoa alkoholiin ollut ikinä mieltynyt. Perusluonteeltani olen rauhallinen, en niinkään “sählä”, mutta en ole ikinä tarvinnut känniä hauskanpitoon tai siihen, että olisin noin muuten jotenkin estoinen. Selvin päin on aina ollut hauskinta ja kaikenlaisesta tekemisestä saa parhaat kicksit selvänä, joten se siinä :) Tietysti olen jonkinverran alkoholia ottanut opiskeluriennoissa jne., mutta nyt kun mietin, niin viimeksi olen juonut alkoholia (kuoharia) meidän häissä helmikuussa 2010. Alkoholin vaikutuksen alaisena harvemmin on saatu mitään hyvää aikaiseksi. Juuuh, tulikohan vähän paasauksen maku tähän…. :D Mä oon kans kattonut tuota sun kaulakorua, harmi ettei sitä enää ole aikoihin löytynyt evechic:ltä.

    • Reply
      Mona
      30.11.2013 at 21:46

      Kiitos ihanuus <3 <3 :) Hih, me ollaan kyllä melkein ku kaks marjaa :D Mä niin odotan, että nähdään joskus ihan livenä:) <3 Joo harmi, kun noita ei enää oo:( Mutta ehkäpä tulee vielä uusia kivoja statementeja :)
      Haleja ja ihanaa viikonloppua teidän perheelle <3<3 :)

  • Reply
    NannaK
    30.11.2013 at 22:38

    Miten oot saanut loihdittua noin ihanat hiukset?? Oot kyllä niin uskomattoman kaunis!! :)

    • Reply
      Mona
      1.12.2013 at 10:07

      Kiitos ihana Nanna <3<3 :) GHD:lla oon tehnyt kiharat:) Koitan jossain vaiheessa ehtiä tehdä ihan postausta tuotteista, joita käytin!:)

      • Reply
        NannaK
        1.12.2013 at 19:52

        Olis kyllä ihan upeaa jos ehtisit tuollaisen postauksen tekemään :)

  • Reply
    Kristiina
    30.11.2013 at 22:40

    Mä jätän tänäkin vuonna pikkujoulut juhlimatta, eilen olis ollu yhdet, mutta oon ollu nyt 5 viikkoa flunssas ja koti veti niin puoleensa :) Mä tykkään nauttia lasin pari hyvää viiniä tai laadukasta olutta (mieluiten saksalaista). Humalassa mua ei kyllä nähdä :) Vaikka joskus olis niin kiva nollata.. Tää perussairaus ei anna juuri lupaa nautiskella paria lasillista enempää. Hyvä niin :D
    Pus <3 ja nyt glühweiniä lämmittämään niin lämpiää edes hetkeksi :)

    • Reply
      Mona
      1.12.2013 at 10:08

      Voi kurjuus!!:( 5 viikkoa on kyllä pitkä aika:/ Paljon voimahaleja sinne ja toivottavasti nyt kohta alkaisi jo flunssa loppua <3 Pus<3

  • Reply
    Jonttu
    30.11.2013 at 22:58

    Itsellänikin joka aamu ja ilta menee yksi kappale magnesiumsitraattia summuun. :) Suonenvedot pysyvät mukavasti poissa ja liikunnasta palautuminen on nopeampaa.

    Itsekään en välitä alkomaholista ja miksi edes välittäisin – hauskaa voi pitää ilman sitäkin, ja silloin se on aitoa. :)

    • Reply
      Mona
      1.12.2013 at 10:09

      Kyllä – oon niin samaa mieltä, että hauskaa voi todellakin pitää ilman alkoholia!!:)

  • Reply
    merenhelmi
    1.12.2013 at 01:16

    Oi miten ihanalta kuulostaa päiväsi <3 :)

    • Reply
      Mona
      1.12.2013 at 10:09

      Murunen <3<3 :)

  • Reply
    Katya
    1.12.2013 at 11:23

    Oot kyllä niin upea ilmestys! <3 Meillä oli kans eilen pikkujoulut ja yritin meikata tummemmat silmät – lopputuloksena näytin ihan turpiin saaneelta zombielta :D pitää muuten varmaan harkita tota magnesiumsitraattia, sen verran hyvältä sait sen kuulostamaan, haha :D

  • Reply
    -Heidi-
    1.12.2013 at 11:36

    Aivan upeat hiukset! Itsekin harkitsen josko tilaisin rapunzelin clip on pidennykset ,mutta väri mietityttää…Minulla on suunnilleen samanväriset hiukset kuin sinullakin, niin minkä värinen pidennys mahtaa sulla olla kyseessä..:)?

  • Reply
    Veera
    1.12.2013 at 18:32

    Muakin kiinnostaa mikähän on sun pidennysten sävyn nimi kun olisi tarvetta juuri saman värisille :) Onko sulla käytössä siis yksi setti (riittääkö) vai kaksi settiä ja tuleeko noiden mukana ohjeita että osaa ne laittaa?

    • Reply
      Mona
      1.12.2013 at 18:42

      Mä en ihan 100% muista, mutta oliskohan nää ollut tuo strawberry brown sävyssä… Siinä on siis samassa tummaa ja vaaleeta. Rapunzelin sivuilta löytyy näppäriä videoita laitosta!:) Koitan ehtiä jossain välissä tehdä vaikka postausta näistä tarkemmin vielä:) Mut on siis mega helppo laittaa! :) mulla on yksi setti ja kaikkein pisimmät, mutta leikkasin niitä hiukan kyllä..:)

  • Reply
    -H
    2.12.2013 at 17:09

    Oot niin kaunis, etten kestä ;) Pidät mua varmaan pimahtaneena, mutta kun näin sun instassa kiharoinesi päivinesi, niin tuijotin sitä vaan aina uudelleen ja uudelleen ja mietin, miten kaunis olet!!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *