27.11.2013

Kuvia tiistailta

Päivä kuvina- postauksia toivotaan usein ja otinkin eilen jonkun verran kuvia sellaista varten. Vaikka kuvaankin joka päivä todella paljon on yllättävän vaikeaa koittaa muistaa ottaa kuva mahdollisimman tarkasti päivän touhuista!:D Tässä kuitenkin muutamia räpsyjä eilisen arkipuuhista.

1. Herätyskello soi klo 7 – todellisuudessa pääsin suurten ponnistelujen jälkeen ylös vasta kahdeksan jälkeen. Aamu lähtee käyntiin appelsiinimehulla, pirtelöllä ja tietysti kahvilla. 2. Heti aamupalan teon jälkeen lyöttäydyn koneelle tekemään töitä. Eilen muokkasin viikonloppuna otettuja asukuvia. 3. Seuraavaksi sähköpostin kimppuun. 4. Aamupäivällä aloitan meikkauksen ja koitan saada itsestäni ihmisen näköisen:D 5. Nopea siivoaminen ja pedin petaaminen. Kodin ollessa myynnissä tuntuu välillä, etten muuta teekkään kuin siivoa…;D 6. Meikit on naamassa, mutta jumpsuit vielä päällä. Pysähdyn hetkeksi ja venyttelen koko kropan kunnolla. Youtubesta löytyy aina näppäriä videoita tähänkin.

 

7. Lounaan jälkeen suuntaamme Eetun kanssa kuvauksiin, joista ensi viikolla lisää!:) 8. Kuvausten jälkeen hilpaisen vielä nopeasti kotiin. Puolen tunnin pikaisen sähköpostien selailun jälkeen heitän taas takin niskaan ja lähden Piritalle kynsihuoltoon.  9. Kynsihuollon jälkeen käyn pikaisella kahvivisiitillä Piritan ihastuttavassa kodissa, jossa vastassa muutama karvainen ötökkä. 10. Onni on ihan kuningas <3 11. Kotiin tultua vatsa kurnii ja teen pikaisen välipalan. Ruskea kikkare lautasen reunassa on tahinia – vaikka se kakkakikkareelta vahvasti näyttääkin. Tahinin kanssa herkuttelen omenaa ja kasan alimmaisena on vadelmia, turkkilaistajogurttia ja hunajaa. 12. Ilta menikin taas töitä tehden ja kotia järjestellen. Nukkumaan menin ihan liian myöhään, sillä tänään kuudelta soiva herätyskello oli melkoista myrkkyä:D

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    H
    28.11.2013 at 00:54

    Mistä löytäisin Turusta hienot valkoiset verhot? Juuri siis tota samaa tyyliä, mistä sinä ja kaverisi unelmoitte.. Pitäisikö mennä ihan kangaskauppaan tilaamaan mittatilaustyönä vai miten olet itse tehnyt? Mitä suosittelisit? Onhan noiden verhojenkin laadussa eroja. Ja mistä olet muuten sen suihkuverhosi ostanut?

    • Reply
      Mona
      28.11.2013 at 10:00

      Mä oon teettänyt olohuoneen verhot Eurokankaassa ja makkarin verhot on ihan ikeasta:) Eurokangasta suosittelen tooooosi lämpimästi:)
      Suihkuverho on H&M:stä! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *