26.11.2013

Maanantain touhuja ja ruokapäiväkirjaa

Viikonloput ovat yleensä aina viikon parhaimpia päiviä, mutta niin on kyllä maanantaitkin! Maanantaina pääsee aloittamaan kaiken puhtaalta pöydältä. Viikon ensimmäinen päivä on yleensä aina se kaikkein kiireisin päivä, mutta siitäkin huolimatta niin mukava. Tämän viikon maanantai sujui paikasta toiseen pyyheltäen. Aamulla kotona töitä ja lounasta, päivällä kahvitreffit ja yliopistolla käyntiä, alkuillasta ystävän kanssa visiitti Ikeassa ja illalla vielä salilla hikoilua. Maanantain treeni onkin yleensä se paras treeni! Kaikkein parhainta olisi, kun saisi itsensä ylös heti aamusta ja aloittaisi viikon kunnon aamurääkillä:) Siinä taas ensi viikolle tavoitetta pompata suoraan sängystä maanantaina lenkille;)

Nappasin aamupäivällä pikaisesti muutaman asukuvan sisällä. Oikeastaan kuvat otin hiusten takia. Kokeilin ensimmäistä kertaa uutta suoristusainetta niihin ja olen ihan totaalisen myyty aineelle!!:O Nämä suorat ovat nimittäin yhden yön yli nukutut. Minulla ei koskaan pysy hiukset tällaisina yön yli vaan ne tulevat todella nopeasti “karvaisiksi”. Nyt on siis löytynyt todellinen ihmeaine… Teen ehdottomasti vielä erillistä postausta, kun olen muutaman kerran vielä tuotetta testannut ja todennut, ettei se ollut vain plasebo efekti;)

Huomaan, että mitä kylmempi tulee sen vähemmän löydän pukeutumiseen inspiraatiota. Tällä hetkellä on juuri sellainen olo, että voisin ottaa kaapista vain ne kaikkein mukavimmat luottovaatteet päivästä toiseen päälle. Vaatekaapin siivous ja järjestely olisi siis paikallaan. Siitä saa yleensä hyvin lisää inspistä omaan pukeutumiseen, kun tekee pienen täsmäiskun omaan vaatekaappiin. Usein mieli halajaa kuitenkin kaikkea uutta, vaikka kaapista saattaisi löytyä entuudestaan vaikka mitä.

Maanantaina päädyin heittämään jalkaan Bubbleroomin mustat housut (ihan parhaimmat istuvat mustat farkut!!) ja toppi+bleiseri yhdistelmän. Luottokokonaisuus, jonka voi pukea melkein minne vaan. (adlink)

Otin pitkästä aikaa myös päivän ruuista kuvia. Aikaisempia ruokapäiväkirjoja löytyy oman tunnisteen alta täältä.

Aamulla ensimmäisenä tein pirtelön. Se jäi kuvaamatta, mutta piti sisällään seuraavaa: Soijajuoma, mustikoita, auringonkukansiemeniä, hamppuproteiinia ja banaania. Aamupirtelön lisäksi join kupillisen kahvia

Lounaslautaselta löytyi kanaa, tomsuja, avokadoa ja linssejä. Keitetyt linsit eivät maistu juuri miltään sellaisenaan, mutta maustoin niitä suolalla, grillimausteella, voilla, valkosipulijauheella ja cayanne pippurilla niin johan tuli hyvää ja maukasta:) Lounaan jälkeen join yliopistolla vielä kupin kahvia.

Iltapäivällä ennen salille lähtöä välipalaksi herkuttelin ison satsin vadelmia ja turkkilaistajogurttia. Päälle heitin vielä luomuhunajaa ja hampunsiemeniä.

Salin jälkeen lautaselta löytyi taas linssejä ja kanaa. Lisäksi kurkkua, tomsuja, hasselpähkinöitä, parsakaalia ja seesamiöljyä.

Illalla vielä ennen nukkumaanmenoa iso lasi vihreää teetä hunajan kanssa. Tee on ihan must have ja se kuuluu jokaiseen päivään. Erityisesti silloin, kun olo on turvonnut ja ns. tunkkainen tee pelastaa aina. Vaikka teen juonnin haittapuolia on jatkuva vessassa ravaaminen yön aikana, tuo se niin puhdistuneen tunteen, ettei mikään muu tuo vastaavaa tunnetta. Vihreä tee onkin yksi parhaimpia kikkoja saada iho ja keho hehkumaan. Vihreän teen lisäksi tykkään käyttää tosi paljon myös valkoista teetä ja tuoretta inkivääriä. Inkivääristä tulee ihana olo ja se auttaa myös pitämään flunssan loitolla:) Onko muita teeaddikteja ja oletteko todenneet teen vaikutuksissa saman kuin minä?

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

19 Comments

  • Reply
    Tanja
    26.11.2013 at 09:05

    Aivan paras vihreä tee on Twinings green chai. Siinä on inkivääriä ja kanelia mausteena. Tosi hyvää iltajuomaksi :)

    • Reply
      Mona
      26.11.2013 at 09:56

      Inkivääri on kyllä huippu hyvää teessä!!:) Pitääkin tuotakin testata:)

  • Reply
    Jonttu
    26.11.2013 at 10:45

    Aamulla ei malta edes nukkua pitkään, kun vihreä tee -hammasta jo kolottaa. :) Mutta iltaisin en teetä voi juoda, kun se pitää hereillä. Itselläni lämpimien juomien nauttiminen saa aikaan myös hikoilua, joten yritän pysyä kohtuudessa. :( Juotko kofeiinitonta vihreää teetä iltaisin vai miten varmistat unien tulon teen juonnin yhteydessä?

    Kivoja asukuvia. Jakku sinällään hienoihin housuihin yhdistettynä olisi aika juhlava arkiasuksi, mutta tuollaisten rentojen farkkujen kanssa on tosi ok yhdistelmä arkeen. :)

    • Reply
      Mona
      26.11.2013 at 10:47

      Mulla on niin hyvät unenlahjat, että ihan helpolla ei mee teen sisältämästä kofeiinista yöunet:D Mä nukahdan lähes millasissa olosuhteissa vaan:D Otan iltaisin myös magnesiumia joka auttaa hyvän unenlaadun saannissa:)
      Ja kiitos ihana <3<3:) Mä tykkään hurjasti käyttää jakkua ihan arkenakin. Se tuo aina asuihin kivasti ryhtiä.

      • Reply
        Jonttu
        26.11.2013 at 14:52

        Tee olisi ihanaa illallakin ja varsinkin jos tulee ulkoa kylmästä, mutta itselläni puolikin kupillista teetä häätää unet tipotiehen.

        Kivoja myös nuo annoskuvat. Itsekin olen lueskellut P. Heinosta ja yrittänyt hänen oppien innostamana mutta myös sinun ruokakuvien perusteella pienennellä ruoka-annosten kokoa. Pähkinöitä olen myös lisännyt ruokavaliooni. Ne jätän kylläkin yleensä ostamatta, ellei luomuvaihtoehtoa ole saatavilla.

        • Reply
          Mona
          26.11.2013 at 23:09

          Pähkinät ovat ihan ehdoton lisä ruokavalioon jos ne vaan sopivat mahalle!!:) Itse syön päivittäin pähkinöitä ja niitä kannattaa myös vaihdella.

  • Reply
    Enni
    26.11.2013 at 11:50

    Ok haluan kuulla tuosta hiustuotteesta!! Saattais olla hyvä joululahjaidea yhdelle perheenjäsenelle…

    • Reply
      Mona
      26.11.2013 at 23:09

      Varmasti tulossa lisää juttua siitä pikimiten!!:)

  • Reply
    RagDoll
    26.11.2013 at 12:15

    Tee-addikti ilmoittautuu. Se onkin ainut mitä hamstrasin kauneusmessuilta! :D Kyllä ihmiset vähän tuijotteli ihmeissään, kun tiputtelin kassalle mennessäni vähän väliä teepussukoita, kun kädet oli niin täynnä..

    Nuo sun kengät on upeat! Mistä ne on? Sä oikein hehkut neitiseni.. ♥

    • Reply
      Mona
      26.11.2013 at 23:10

      Ihanuus <3 Kiitos niin piristävistä ja kivoista kommenteista <3 Sait ison hymyn täällä päässä aikaseksi :)
      Hih:D Me teehamsterit :D
      Noi kengät on Zarasta viime talvena ostettu!:)

  • Reply
    Pinja
    26.11.2013 at 13:28

    Päivä ei ole kyllä mitään ilman paria teekupillista, ja nimenomaan vihreänä! :)

    • Reply
      Mona
      26.11.2013 at 23:10

      Niinpä!! :)

  • Reply
    Onski
    26.11.2013 at 15:11

    Kiitos vielä bloginkin kautta ihanasta hymyilevästä kahviseurasta <3 Oli pakko tulla mainitsemaan vielä, että meinasin eilen kysyä onko sun hiuksille tehty jotain uutta mutta täältähän se selvis, saat kyllä heti kertoa salaisuuden nimen jos lopputulos on tosiaan noin upea !

    • Reply
      Mona
      26.11.2013 at 23:11

      Murmelsson <3 Oli niin kiva nähdä pitkästä aikaa <3 :) Hih, ne oli ihan mega suorat, ihan ihmeaine. Teen pikapikaa postausta!!:) Koitetaan treffata taas mahd pian!! Haleja <3

  • Reply
    Janet
    27.11.2013 at 11:49

    Teen suurkuluttaja ilmoittautuu myös täällä. :D
    Mä kyllä imutan ihan liikaa mustaa teetä, pitäisi enemmän vihreääkin lillittää. Mutta ilman en todellakaan osaa olla.

    Ja nainen, hiukses on niiiiin upiat! Ehottomasti kerrot mitä tököttiä ja mistä ostettua. Mä tahdon kans suorat kutrit :)

    • Reply
      Mona
      27.11.2013 at 20:45

      Hih, me teeaddiktit;)
      Ja voi kiiitos <3 Teen pikimiten postausta hiustuotteista ja tuosta suoristusaineesta myös. Kokeilen sitä kuitenkin vielä ainakin kerran ennen kuin aloitan megalomaanisen hehkuttamisen :D Toistaseks vaikuttaa melkein liian hyvältä ollakseen totta;)

  • Reply
    Milla
    27.11.2013 at 18:03

    oih pitääpä kokeilla tota linssi “reseptiä”! mä olen laittanut myös ketsuppia välillä niihin mausteeksi :DD ei varmasti yhtä hyvää kun toi sun resepti, mutta parempi se kun ilman makua :D mä raaaakastan myös!! meillä on poikakaverin kanssa tapana juoda ilta teet joka ilta näin syksyllä ja talvella. huono asia tässä tavassa on juurikin toi että sit pitää koko ajan ravata vessassa :D mutta jotenkin se on rentouttava tapa päättää päivä; teetä, hyvä sarja, lämmin viltti, ja ihana kainalo <3

    • Reply
      Milla
      27.11.2013 at 18:04

      hih, piti sanoa että raaaaaaaakastan teetä myös :p

      • Reply
        Mona
        27.11.2013 at 20:46

        Joo punaiset linssit on sata kertaa parempia, kun niitä maustaa oikein kunnolla!:) Muutenhan ne on tosi mauttomia..
        Ja kyllä oon niin samaa mieltä sun tavasta päättää päivä <3 Ihan parhautta rakkaan kainalo <3:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *