22.11.2013

Muotia ja kauneutta viikonloppuun

Uusin Costume saappui juuri kauppoihin ja raotan nyt täälläkin muutaman kohdan lehdestä…:)

On ollut todella mukava pitää omaa palstaa lehden muotiuutiset osiossa. Bongailen palstaa varten aina ajankohtaisia blogeissa näkyviä pinnalla olevia trendejä, joista myös itse innostun. Niiden pohjalta inspiroidun etsimään vastaavia trendikkäitä vaatteita tai asusteita nettikauppojen sivuilta ja tuon oman valintani esiin palstalla. Ensimmäinen poimintani oli vaaleanpunainen syystakki,  toisena yliopolven saappaat. Vaaleanpunaiseen Valentinon takkiin rakastuin ensimmäisenä Fotballfrue blogissa, jonka jälkeen kiinnitin huomiota, että vaaleanpunaisia ihanuuksiahan hehkutettiin yhdessä jos toisessakin blogissa! :) Ylipolvensaappaita näkyi lähes jokaisessa muotiblogissa. Ne ovat saavuttaneet melkeinpä klassikon statuksen.  Onneksi – nimittäin ainakin minä rakastan niitä palavasti!:) Uusimmassa muotiuutisessa innostuin blogimaailmaa ja pinterestia valloittaneesta tartanista. Ei mennyt kuulkaa aikaakaan tuon muotiuutisen teon jälkeen, kun jo kotiutin omankin tartanin kaappiin!

Kaikkein jännittävin juttu  itselleni uusimmassa Costumessa oli esisovitus, jossa asustin haalarin neljään erilaiseen tilanteeseen. Kuvaukset olivat mitä hauskimmat ja oli todella mielenkiintoista nähdä lehdessä painettu lopputulos!:)

Costume teetti suuren muotikyselyn ja sen tuloksia on nyt nähtävillä uusimmassa numerossa. Itse ilahduin kovasti huomatessani, että top 3 inspiroivimmat blogit olivat jokainen omiakin suosikkejani!:)

Ajattelin itse säästää kunnolla lehden selailun lauantai ja sunnuntai aamuille. Mikä voisikaan olla parempaa, kuin rauhallinen aamu kahvin ja inspiroivan lehden kera. Costumen lisäksi myös uusin Olivia pääsee kunnon syyniin!;) Pienellä vilkaisulla siellä oli vaikka mitä kiinnostavia juttuja ja lemppari bloggareiden kirjoituksia.

Seuraava Costume ilmestyy tuplanumerona 22.1. Mikäli haluat lehden suoraan kotiin kannettuna, kannattaa käyttää hyödyksi todella edullinen blogin lukijoille suunnattu kamppis!!:) Tarjous löytyy täältä (adlink). Uusin numero löytyy jo lehtihyllyistä, joten kipin kapin hakemaan hyvää viikonloppu luettevaa!:)

Ihanaa viikonloppua kaikille <3

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Pinja
    22.11.2013 at 10:43

    Voi hitsi, just eilen hypistelin tota ja mietin ostaisinko mutta päätin jättää kauppaan :( Täytyy varmaan käydä vielä hakemassa!

    • Reply
      Mona
      22.11.2013 at 10:50

      Hih, tänään kaupan kautta viikonlopuksi lukemista!!:)

  • Reply
    Jonttu
    22.11.2013 at 10:47

    No niin, enää et voi sanoa ettet ole oikea malli. :) Nyt on nimittäin virallista todistusaineistoakin. :)

    • Reply
      Mona
      22.11.2013 at 10:51

      Hihihi :D Ihana Jonttunen <3 :D Sä oot kyllä niin mainio :) Pus <3

  • Reply
    Alisa // More precious than gold
    22.11.2013 at 11:20

    Voi juku, Costume, Olivia ja Evita on mun lempilehtiä (tehdäänkö Evitaa vielä? En olekaan muuten hetkeen muistanut ostaa), mutta harmittaa, kun noi kaupanpäälliset on tosi usein jotain meikkilaukkuja/iltalaukkuja tms., koska niiden ulkonäkö on niin makukysymys, että harvoin osuu kohdalle sen näköinen, josta tykkää. Jos olisi kosmetiikkaa kaupanpäällisenä, niin voisin tilata, mutta noista laukku-/korusysteemeistä en välitä yhtään :/ Höh!

    Joten jos saa antaa palautetta, niin toiveissa olisi vähän erilaisia “kylkiäisiä”, ei aina noita Lumin laukkuja! ;)

    • Reply
      Mona
      22.11.2013 at 11:50

      Loistava palaute Alisa!!:) Kiitos siis siitä ja laitetaan ehdottomasti korvan taakse:) Tämän tiimoilta itseasiassa jo suunniteltiinkin kaikkea kivaa jatkoa ajatellen:)
      Evita valitettavasti lopetti:( Mutta Olivia ja Costume jatkaa ja itse tykkään myös Divaanista!!:)

  • Reply
    Milla
    22.11.2013 at 18:04

    Mä heti aamusta tilasin ipadille costumen, olin tätä sun numeroa oottanu ku kuuta nousevaa ;) olit niin upea ja toivottavasti sua nähdään enemmänkin lehdessä!!! :)) asiasta kukkaruukkuun, kyselin aikasemmassa postauksessa siitä chanelin lakasta. onko se parempaa kuin essien lakka, jos oot niitä testaillut? :) mun mielestä essien lakat on niiiiin supereita hinta-laatu suhteeltaan eli yltääkö chanel vielä korkeampiin tuloksiin hintansa takia? :)

    • Reply
      Mona
      22.11.2013 at 22:06

      Itseasiassa en oo koskaan kokeillut Essien lakkoja, joten en osaa yhtään sanoa:) Monet niitä kyllä kehuu ja ainakin niissä on iiiiiihania sävyjä miljoona:)
      Ja kiitos ihana, oot niin symppis <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *