19.11.2013

Muotia keskellä viikkoa

Mainitsin viime viikolla, että kävin Le Follien kantis-illassa nautiskelemassa lasin skumppaa ja vaahtokarkkeja. Sen lisäksi ihana Stefania pyysi minua hänelle muotinäytökseen malliksi <3 En tietenkään voinut kieltäytyä, vaikkei minusta koskaan mitään mallia saakkaan;D Mallina olosta sain Stefanialta kiitoksena liikkeen tuotteita<3 Esiteltiin muutaman ihanan ja upean naisen (Stefanian kanta-asiakkaita ja ystäviä) syksyn ja talven uutuuksia illan vierailijoille. Eetukin oli mukana ja otti muutaman kuvankin illan aikana:)

Niin mukava ilta taas keskellä arkea. Stefania on kyllä niin symppis tyyppi. Olen iloinen, että olen häneen tutustunut. Iso kiitos taas Stefanialle, kun järjestää asiakkailleen tällaisia mukavia tapahtumia. Fiilis on aina poikkeuksellisen hyvä ja itselläkin on jo sellainen olo, että muut asiakkaat ovat jo ihan tuttuja, kun ollaan useamman kerran näissä tilaisuuksissa törmätty. Ja tietysti Stefanian apuna oleva Kerli on myös yksi ihanuus <3 :) Kerli laittoi pystyyn muuten oman yrityksen! Hän tekee ripsienpidennyksiä ja muun muassa ystäväiseni Cocoliini on käynyt laittamassa Kerlillä ripset.

Tällaiset illat ovat niin mukavia ja piristää kummasti pimeitä iltoja!:)

 

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Jonttu
    19.11.2013 at 13:58

    Aivan superihana tuo alimman kuvan valkoinen koristeellinen yläosa ja mustat suorat housut. Ei mitään teinityyliä vaan aikuismaista naisellista kauneutta. Voisin ostaa tuon kokonaisuuden heti kättelyssä. :)

    • Reply
      Mona
      19.11.2013 at 22:39

      Hih, ihana Jonttu <3 :) Le Folliessa on kyllä todella kauniita ja naisellisia vaatteita!:)

  • Reply
    Jonttu
    19.11.2013 at 14:22

    Ja todellakin sovit malliksi, kun olet tosi hoikka ja kauniin lisäksi myös aina aidosti onnellisen näköinen.

    • Reply
      Mona
      19.11.2013 at 22:39

      Hihihhi :D Sä oot paras <3 <3 :) Kauneus on kyllä ihan siellä ruudun toisella puolella;)

  • Reply
    Milla
    19.11.2013 at 15:09

    Kuule sä olet niiin 100% malli ;)) näytät muuten ruskettuneelta tuossa alimmaisessa kuvassa! Ootko laittanut itseruskettavaa vai johtuuko valaistuksesta? :) vai saanko lisäsyyn olla kateellinen sulle koska sulla on ton värinen iho luonnostaan??? :D oli miten oli, upea olet aina <3

    • Reply
      Mona
      19.11.2013 at 22:40

      Voiii kiitos paljon <3<3 :) Hih, te ootte kyllä ihania:) Hei tuossa kyllä valo vääristää!! :D Mä oon ihan albiino oikeesti!! :D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *