17.11.2013

Saint Laurent – Y Brushed Clutch

Seuraavaksi vuorossa Budapestin ostoksia. Reissu oli sen verran lyhyt, että emme ehtineet kovin paljon shoppailemaan. Omat ostokseni jäivät määrällisesti hyvinkin pieniksi, mutta sitäkin mieluisammiksi.

Kaikkein mieluisin oli ihana Saint Laurent clutch!! Olen pitkään haaveillut kauniista juhlalaukusta, joka menisi asun kuin asun kanssa. Oma vanha Palmroth clutch hajosi jo melkein käsiin, joten oli aikakin panostaa uuteen klassiseen yksilöön. Rakastan tämän Saint Laurentin yksinkertaista mallia. Sinne myös mahtuu aivan loistavasti kännykkä, avaimet ja pieni kukkaro. Laukkukokoelma alkaakin nyt olla pienten laukkujen osalta oikein hyvällä mallilla!:)

Mangosta löysin mitä suloisimmat nahkahanskat. Näitä olen ihastellut aikaisemmin mm. kauniilla Jonnalla. Lentokentältä puolestaan mukaan lähti kaunis Chanelin talvinen kynsilakka. Tämän olen jo ehtinyt todeta aivan huikean hyväksi! Lakka kestää tuhottoman hyvin ja sävy on täydellinen.

Mitäs mieltä olette Budapestin shoppailuista?:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Elisabete
    17.11.2013 at 12:06

    Kertakaikkisen ihania ostoksia!!! Erityisesti tuo clutch. :P Mona,voisitko tehdä laukkupostauksen? Olisi kiva päästä kurkistamaan tämän hetkiseen kokoelmaasi. :) Suloista sunnuntaita!<3

    • Reply
      Mona
      17.11.2013 at 12:24

      Kiitos paljon Elisabete!!:) Joo ehdottomasti voin tehdä, kiitos postausvinkistä:) Laitan tuon ehdottomasti työn alle:) Samalla voisi taas tehdä myös muutaman haavekollaasiin niistä, jotka keikkuvat aina himotuslistalla;)
      Ihanaa sunnuntaita <3 <3 :)

  • Reply
    Jaana
    17.11.2013 at 12:10

    Ihana tuo clutch!!! Ei se määrä vaan se laatu lomashoppailuissa. Helposti ulkomailla tulee villiinnyttyä shoppailujen suhteen ja sitten sitä ostaa huonolaatuista kampetta laukut täyteen. Ehdttomasti parempi ratkaisu olis tavallaan päättää jo kotona, mitä aikoo reissusta hakea ostosten suhteen ja keskittyy sitten siihen. Viisaasti oot kuluttanut :)

    • Reply
      Mona
      17.11.2013 at 12:26

      Kiitos murmeli <3 <3 :) Olen kyllä mega onnellinen tuosta clutchista!!:) Ja oon niin samaa mieltä, mielummin funtsii jo etukäteen mitä tarvitsee eikä hanki turhuuksia. Tämäkin ostos tulee varmasti ilahduttamaan hyvin hyvin pitkään!!:)
      Haleja ihanuus <3

  • Reply
    Julie
    17.11.2013 at 13:04

    Nuo kaikki ostokset ovat ihania, kelpuuttaisin jokaisen itsellenikin! Selvästi tehokkaasti shoppailtu ;)

  • Reply
    Tibs
    17.11.2013 at 14:07

    Mona, mistä ostit ton ihanan clutchin Budapestissa?!!! Mäkin haluun!

  • Reply
    Jonna
    17.11.2013 at 15:22

    Ihastelin clutchia jo aiemmin, vautsi miten upea! Todella kaunis kaikessa vähäeleisyydessään :) Ja hih, kiva että löysit hanskat itsellesi. Niissä on hinta-laatusuhde kohdillaan, omani ovat säilyneet vuoden käytössä todella hyvinä!

  • Reply
    Milal
    17.11.2013 at 17:09

    ähh en kestä kuinka ihana tuo clutch on!!!! clutchit on niin upeita mutta mä en jotenkin osaa käyttää sellasta :/ pitää aina olla joko crossbody tai ranne remmi. ihan tylsää :( ehkä jos siihen opettelis :D tosta kynsilakasta olisi kiva saada kuvaa kynsillä! :) ootko käyttänyt essien lakkoja? onko toi chanel parempaa kun ne? mä olen VUOSIA käyttänyt vain essietä kun niissä on hinta-laatu suhde niin hyvä kun olla voi :)

  • Reply
    Mikko
    17.11.2013 at 21:39

    Tuo laukku on niin hieno! Pidän siitä, että se on modernimpi kuin Belle De Jour. Ei ole Hedi leikannut tuota Y:tä vielä pois ;)

  • Reply
    Salla
    19.11.2013 at 02:36

    Nuo hanskat on ihanat! Itsellä on samanlaiset oliivinvihreinä :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *